• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ve sevgilim var

ya hanımlar siz bu konunun gerçek olduğuna inanıyor musunuz? yeni üye sansasyonel ve mecrasından özellikle saptırılmış bir konu. açmış gitmiş, birkaç dakika online kalmış. adı deniz yaşı 44 farklı bir nick bulmaya zahmet bile etmemiş.
yarın okul yok diye belli ki ailesinden geç yatma izni almış da bu saatte konu açmış.
aa yapmayın böyle :KK69:

teyze zaten boşanmaktan bahsetmemiş bile. halinden memnun anlaşılan baksanıza bir de akıl istiyor , kadın hem kocayı hem +50 lik kart zamparayı elde tutmanın peşinde o_O

biri menepoza biri antrapoza girmiş sanırım kimseden utanmıyosunuz çocuklarınızdamı yok nebileyim onların yüzüne nasıl bakıyorlar...?

ya hanımlar siz bu konunun gerçek olduğuna inanıyor musunuz? yeni üye sansasyonel ve mecrasından özellikle saptırılmış bir konu. açmış gitmiş, birkaç dakika online kalmış. adı deniz yaşı 44 farklı bir nick bulmaya zahmet bile etmemiş.
yarın okul yok diye belli ki ailesinden geç yatma izni almış da bu saatte konu açmış.
aa yapmayın böyle :KK69:

yaş itibariyle 44 tür o. yada kedidir kedi...:)

Eşinizi aldatmaya 'devam' etmeniz ve o cici sevgilinizi mutlu etmek için bir de soru sormuşsunuz ya pes!!!

Adres verin, teneşir yollayacağım...

diyelim ki 40 sın yani bizden eski nesilsin? o devrn kadınları böyle şeyleri anlatmayı bırak forumda asla yazmaz. fakesin. Ahlaksızsın.... ırkımı kirletiyorsunnn

00.54 te konuyu acmis.. son görülme 6 dakika sonrasi. Bitane yazip gitmis amcam.. bazilari gydirmeye devam ediyo:KK75:
Koy verin gitsin küçük eniste..

Hep oyle olur zaten. Adamlarin evlilikleri uzun suredir iyi gitmez. Klasik. Artik baska bir yalan bulsunlar. Evliligi iyi gitmiyor ama bosanmiyor da. Sizinle de metresi gibi takiliyor. Size de soyleyecek hic bir soz bulamiyorum. Eger bu konu gercek ise...
Allah akil fikir versin. Ayni seyi esiniz yapsa burda feryat figan aldatiliyorum cok aci cekiyorum yazardiniz. Siz aslinda kendinizi kandiriyorsunuz. Bu konu gercek ise Allah islah etsin sizi.

Arkadaslar kiziyoruz doğru. Fakat bunlar hayatın içinde gerçek ve cok olmaya başladı artık. Bence bu arkadaşa doğru yolu göstermek zihninde bir ışık yakmak gerekir ki doğruyu görsün. Malesef biz kizsakta dislasak ta bunlar var.

Allahın amaçsız ergeni valla terlikle döverim seni , otur sınavlarına çalış!!! Ne işin var buralarda!! Bence konu fake , sende fakesin ama en kötüsü beyninde fake

Sizin için tek sorun bu mu yani?
Pişman değilsiniz? Boşanmayı düşünmüyorsunuz? Eşiniz, varsa çocuklarınız umrunuzda değil?

Çok kısa bi sürede tanıdığınız bir adamın duygu değişimini mi dert edindiniz?

Nasil insansiniz siz ya???
Hic mi utanmiyorsunuz bunlari yazarken?
Madem esinizi sevmiyor ve baska erkeklerin sohbetlerinde "aska" yelken actiniz bari esinizi daha fazla boynuzlamayi birakin.
Ahlak yoksunu kadin.

Genelde bizim buralarda 40 dan sonra azanı diyee başlar.......Evlisiniz ilk önce kocayı boşayın ,diğer kişide karısını sonra ne haliniz varsa görün.Erkeler gördüklerine kadınlar duyduklarına aşık olur.Yaşınız başınız var annem yaşındaysınız liseli ergenler gibi davranmanız yakışık olmamış.Hele birde bu yaptığınıza akıl istiyorsunuz.Güzel bir akıl vereyim evlatlarınız varsa ben babanızı aldatıyorum +50 erkekler nasıl iyi olur mu diye bir sorun isterseniz.

Şöyle olur;
Birlikte olursunuz, siz eşinizi aldattığınız için o size güvenmez, o eşini aldattığı için siz ona güvenmezsiniz.
Hastalıklı bir ilişki yaşarsınız.
Sonra tabii ki o sizden daha güzel ve genç bir kadın bulur.
Sonra siz gelir burada başka bir konu açarsınız.
Kocamı aldattığım adam beni başka kadınla aldattı diye.

+50 Hafta sonu izlediğim askerli filmdeki gibi :D Karıcım üzgünüm kuş öldü :D :D İnanmazsın kanı çekilmiş solucan gibi bakıyor:KK73::KK73:Otur alla sen toruna torbaya örgü ör teyzaaa :KK69::KK69::KK69:

Back
X