evliyimdende anlamiyorlar

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
73
Kizlar sizinle paylasmasam catlardim heralde. Belki okumussunuzdur esim alman ve yanina gidebilmek icin vizeyi bekliyorum annemin yaninda kaliyorum. Burda geçici islerde calisiyorum. Magaza gibi falan. Gecen eve yakin diye bir dükkana girdim ayakkabici. Ertesi gün gel basla dediler neyse gittim iste. Orda 2kadin bir erkek calisan vardi kadinin biri hamileymis cikcakmis falan. Neyse ben uzatmayim asil konuya geleyim.
O gun isten cikinca icime hic sinmedi is ve ertesi gun gitmek istemedim. Ayni günde mesaj attilar bana zaten senin evlilik ve almanyaya gitme isin sorun bizim icin. Sürekli calisicak eleman lazim musait olduğun bir zman gel günlüğünu al diye. Ben tabi sevindim bu duruma zaten gitmek istememistim. Neyse bugün ben yazdım geliyorum dükkana haber vermek istedim diye. Gittim aldim parami.
Eve geldim birkac saat sonra ayni numara bana ben taner bu benim numaram yazdi. Bende pardon bana bu numaradan mesaj gelince buraya yazdim dedim. Oda sorun degil ne yapiyosun falan yazdi. Neyse ben kisa kesmeye calistim baktim hala uzatiyo en sonunda bak taner ben evliyim bunu esime soylesem yanlis anlar tamam kötü niyetin yok ama ondanda saklayamam saklarsam vicdanim rahat etmez aynisni o bana yapsa kaldiramam lutfen anlayisli ol yazdim. Gayet kibar bir dille. Ama su an hala daha mesaj atiyo. Yok beni yanlis anladin arkadasca yazdim kötü bir niyetimiz yok sonucta neden yanlis anlasin falan diye.
Esime soylemesem , gun olur aynisni oda yapar en azindan ben sana bunu hic yapmadim demeye yuzum olsun ve vicdanim rahat olsun istiyorum. Ama söylemektende tepkisinden dolayi korkuyorum. Ay ne yapcam bilemedim kizlar ya. Bu erkekler iyice siyirmislar. Evliyimdende anlamiyorlar.

Ayrıca bu şartlarda eşin kızar sana muhabbet ettin diye. Ki ben olsam neden engellemedin diye kızardım.
Muhabbet etmedim ne yapıyorsun falan dediginde. Sadece benim numaram deyince pardon bu numaradan mesaj gelince bende bu numraya yazdim dedim. Sonrada insanlik belki anlar diye rhatsiz oldugumu soyledim.

Engelle muhattap alma hiç kendini ifade etmeye gerek yok sen yazdıkça cesaret alır

Bu kadar hassas biriysen cevap vermez direk engellersin. Bir daha yuzunu bile gormeyecegin insan guya kirilmasin diye cevap vermek de neyin nesi.
Yüzünü gormmekle alakasi yok. Yani ordayken ilk gun diye iyiliklerinide gördüm onlarin. Belki anlar diye insani bir sekilde anlatmaya calistim

Engelle muhattap alma hiç kendini ifade etmeye gerek yok sen yazdıkça cesaret alır
Engelledim zaten. Tek sorun esime anlatma yada anlatmama konusunda. Ben cok inanirim bugun ne yaparsan yarin sanada aynisnin olucagina.

ne diye açıklama yapıyorsun ki ,bak Taner bilmem ne diye ...Sert olun madem istemiyorsunuz ...Teli açıp ,iki tane sallayın bakalım yapacak mı ?

Yüzünü gormmekle alakasi yok. Yani ordayken ilk gun diye iyiliklerinide gördüm onlarin. Belki anlar diye insani bir sekilde anlatmaya calistim

Adam anlamış zaten daha ne bekliyorsunuz, zamanı geri alıp hiç mesaj yollanmamış zamana gitmeyi mi?

Engelledim zaten. Tek sorun esime anlatma yada anlatmama konusunda. Ben cok inanirim bugun ne yaparsan yarin sanada aynisnin olucagina.

Anlatın, paramı aldım ondan sonra Taner mesaj attı ben de bir daha mesaj yollamamasını söyledim, haberin olsun deyin.

Bu kadar basit günlük olaylarda bu akıllar nasıl karışıyor ben anlamıyorum.

Evet anladigini soyledi ama anlayan insan daha israrla yok yanlis anladin yazmaz ki rahatszi oldugumuda anlar. Neyse engelledim onu zaten ama. Esim konusunda korkuyorum. Günlük olay anlatilmicak gibi degil. Ama zaten bu ara baya problemlerimiz var sanki birde baska birimi var konusu cikarmasindan korkuyorum

Bastan cevapvermicektin canim. Aciklama yapmak zorunda da deyilsin o kisiye.

irmvndmr yanlış anladın = Ben öyle demek istemedim, kusura bakma İYİ
irmvndmr banane evliysen, kocanı bırak beraber kaçalım!= Ben manyağın önde gideniyim KÖTÜ

Kendinizden emin bir şekilde zamanı gelince söyleyin olur biter, sanki kötü bir şey yapmış gibi ortalığı birbirine vermeyin. Kocanız yurt dışında değil miydi zaten yanyana olunca söylersiniz, bu arada böyle bir şey olmuştu diye illa vicdan yaparsanız, yanyanayken size daha çok inanır, telefonda işlerin birbirine karışma ihtimali var.

Şu aşamada anlatmana gerek yok farklı numaralardan vs ulaşmaya çalışır takıntı yapar o zaman dersn bak böyle diye

Bence engelleyip hic bi mesaja karsilik vermemeliydin arasin dursun engeleyebilirdin en sondada esine durumu anlatip engelledigini hic bi mesaja karsilik vermedigini soyleseydin emin olki anlayisla karsilayqcakti

Konu sahibesi boyle adamlarla konuyu kisa kesmeye calismayin, bastan cevap dahi vermeyin!!

Erkek mi? Yanlışlıkla attığı mesaja bile cevap verilmeyecek bir insan türüdür erkekler, öyle açıklama falan anlamazlar, direkt mesajı silip muhatap bile olmayacaksınız, rahatsızlık dile getirmekten anlamazlar.
Düşünceleri bellidir, önce bir laf atarlar bakarlar karşılık veriliyor mu? Kadın cevap yazdıkça bunlar daha çok umutlanır, amaçları bellidir, olmadı sizin olaydaki gibi yanlış anladınız moduna girerler.

Adamın niyetini bilemeyiz.
Kötü niyetle demedi belki, ama gene de malesef Türkiye'de yasıyoruz. Önümüzde cok örnek var. Kadın bir sey yapmasa bile adam bir sey yapmasa bile, kardesce arkadasca yaklasılsa bile yaftalayan cok var bu bir. Bu durumda erkegin adı kötü olmuyor gene olan kadına oluyor. Tek basına yasayan bir komsumuz vardı zamanında, memur. Mahalleden bir arkadas edindi kendine. Evine girip cıkıyor diye komsular demediklerini bırakmadılar arkasından. E noluyor? Bunlar kadının adını cıkardı, kadın tek savunmasız bir evde bir basına. Yarın öbür gün attıkları iftira ile kadını bir köşeye sıkıstıracaklar belki nasılsa böyle diye? Birbirine anlatan, konusan evde oglunun, kocasının yanında konusmuyor mudur? Konusuyordur. Bos kafa... Ne konusacak baska? Onlar da gidip kendi arkadaslarına anlattı diyelim. Biri geldi sıkıstırdı kadını, gene zararı kadına iste...
Adamın pis niyetli oldugunu varsayalım, kocası yok nasılsa dedi belki, ihtiyaclarını göreyim dedi, iki faydalanayım dedi...Yok mu böyle mantıklar...Var malesef.
Öyle bir düzendeyiz ki, kadın kendini sakınmıyorsa zaten yolludur, ona her sey yapılabilir...Mantık bu. Mahalle arasında bundan daha fazla bir mantık beklemek de yanlıs olur, muhtemelen orta halli bir mahalledir.
O adamın daha fazla yazmasını istemiyor isen siz dili kullan, bir kerede kestir at. Bir daha yazmayın demeyi de eklemeyi unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…