evliyimdende anlamiyorlar

neden açıklama yaptın
ben o kısmı anlamadım.. yedi ceddine sayaydın yaa insan gibi açıklama yapacagına.

Haklisiniz erkekten bahsediyoruz sonucta.

Kadinin hicbir yerde kiymeti yok valla. Erkekler hep iyi gururlu bir is yapar ama kadin hep kotu. Neyse tavrimi koydum ben ama umarim birdaha rahatsiz etmez. Vala burda disariya cikmaya korkuyo insan. Yicek gibi bakmalar. Iyice suyu cikti bu isin. Kadin sadece ihtiyac kaynagi olarak görülüyor hep elde edilmeye çalışılıyor. Yazik valla cok yazik

Haklisiniz erkekten bahsediyoruz sonucta.

Biraz ayrımcılık kokan ve önyargılı bir mesaj yazmış gibi oldum ama doğruya doğru, erkek zihniyeti maalesef pekte hayra işlemez, zaten o kişinin mesajlarından anladığım kadarıyle sizle yakınlık kurabilme düşüncesine girmiş, siz rahatsız olduğunuzu söyleyince de klasik yan çizme olan beni yanlış anladın'a getirmiş.

Yumuşak konuşsaydınız niyetini belli edecekti, o yüzden en temizi baştan cevap vermemek.

Yani işte...Her seyin bedelini kadın ödemek zorunda! Olan bize oluyor her zaman.

Engellersin numarayi
yada bana bidaha mesaj atarsan
savciya vericem numarani dersin
niye alttan aldin
adam nazlaniyor sanicak
ayrica bu tip adamlara evli bekar farketmez
eşinin de yabanci oldugunu biliyorsalar
pis sapiklar avrupali erkeklerin rahat oldugunu düşünüyorlar bu konuda
Nefret ediyorum bunlardan
keske onlar gibi medeni ve doymus olsalar..

Bence ortada eşe anlatılacak bir durum yok söyleyipte adamın kafasınıda bulandırma oralarda, hala teli engelledikten sonrada başka türlü iletişim kurmaya çalışırsa ozaman söylersin

Hiç konuşmamalıydın ki.
önce konuşuyosun sen ne söylersen söyle ister evliyim de adama cevap verdiğin sürece adam kız bana pas verdi diye düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…