Evliyken başka birinden hoşlanmak ? Boşanma süreci.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende sizinle ayni fikirdeyim

gelelim size ;

konu başlıklarınız ;

Aranızda bu durumda olan varmi
Hanımlar böyle derdi olan varmi
Hanımlar bı yardımcı olacak varmi
Dert sayılır mı

böyle konu başlıkları ile konu açacaksanız lütfen konu açmayın.

8 aylık bebeğim kabız oldu

bak böyule konuyu özetleyen başlıkla konu açarsan 165 tane cevap yazılmış.

Mantar belası

175 cevap

demek ki konu başlıkların güzel olursa insanlar aynı şekilde cevap yazıyormuş değil mi?

bu konu ne ?

Evliyken başka birinden hoşlanmak ? Boşanma süreci.​

siz neden bahsediyorsunuz?

Birileri sizi linçliyormuş rahatsızlığınızı bu konuda dile getiriyorsunuz.

eee konu sahibinin suçu ne ? Ona neden saygısızlık yapıyorsunuz?

şöyle bir geçmişinize bakın hayatınız da hep doğruları mı yaptınız hiç hata yapmadınız mı onu bir sorgulayın. Haram 1 tane erik bile yemediniz mi?

konuya dönerseniz sevinirim ....

Katılmayabilirsiniz ama erkek dna'sı bir süre sonra aynı moda evriliyor bana göre..

Yani ortak noktanız ne kadar çok da olsa sonunda yine bu ilgisizlik modu sizi bulacak. O yüzden bir erkekten ilgi beklemek yerine sizi gerçekten mutlu edecek şeyi arayın ki o başka erkek olmasın.

boşlukta oldugunuz icin size ilgi gösteren birine karşı bir şeyler hissetmişsiniz ama (istisnalar kaideyi bozmaz) genel olarak erkek tipleri hep aynı, sevgiliyken flörtleşirken herşey toz pembe.
boşanmayin demiyorum olmayacagini dusunuyorsaniz tabiki boşanin ama bir başkası için boşanmayın.
cicim ayları bittiginde e madem boyle olacakti ben neden boşandım diye düsünüp cocugunuz icin üzülebilirsiniz.
birde neden birilerinden sevgi dileniyorsunuz üstüne birde ayaklarina kapaniyorsunuz ki beni sev diye, sevmezse sevmesin ya siz kendinizi sevin önce kendinize değer verin başkalarından sevgi dilenmeyi bırakın ki doğru kararlar verebilesiniz.

Ben haram işlemekten çok ballandıra ballandıra anlatma olayına takılıyorum abi, bu konuda çok tilt olmadım öyle mesela.

Valla bir erkek sapik ya da ciddi anlamda değilse gayet sakin sakin yürüyüp karşı tarafın adım atmasını bekliyor. Tabi adama ilişkin olmadığını söyleyip o samimiyeti kurarsan o olay başka yerlere gider. Benim eski iş yerinden hala özel gunlerimde mesajlastigim erkek kadın iş arkadaşlarım var . En samimi dostum erkek eşim tanisa da hep beni arar hatrımı sorar sağolsun.

Utanan maymun emojili hanım da gelmiş . Gerçekten insanların özelden toplanıp bu yorumlari yaptığına inanıyor . Gerçek hayatta neden bu konuları konuşmayıp burda anomim kimlikle anlatılıyor bunlar ? Hepimiz aklı başında insanlar olarak biliyoruz çünkü biz bunu çevremize anlatırsak linçlenecegimizi.

Burada ponçik cevap veren hanımların eşleri ama bizim evliliğimiz kötüydü ondan dolayı başkasından hoşlandım o da evli olduğumu anlayınca konuşmayı kesti dese onlar da çıldırır. Belki de burda kızan insanlar sayesinde utanan emojili hanım o konuşmayı bitirip hala çocuğuyla yasiyabiliyor. Evliyken başka bir erkekle konuşmak bosanacaginiz zaman cocugunuzun sizden alınmasına sebep olabilir . Belki de tepki veren kadınlar sizin sadece kotulugunuzu düşünmüyordur. Utanan maymun emojili ablamiz bu sayede konuşmanın yanlış olduğunu anlayıp hem mesleğinde hem de eski eşiyle sorun yaşamamıştır belki

Ayrıca ülkemizde hala kadının ve erkeğin aldatması bile (!) eşit değil. Kadın toplumdan, çevresinden dislanirken erkek için yapmış bir hata oluyor. Çocuğunu sırf inat uğruna alan adam onu babannesine atıyor . Babanne belki para için belki eski geline gıcıklık için ortaya salıyor çocuğu çocuk kendi kendine büyüyor . Yani kadının çapkınligi kendi hayatını mahvediyor . Bunun doğrusu birine birsey mi hissettin bıçak gibi kesip o evliliği bitirmektir. Yoksa ... yoksasi hep kadının hemde çocuğun hayatını karartır. Hata yapma özgürlüğü ülkede erkeklere has . Okumuş bir kadinin bazı şeyleri iyi gözlemlemesi lazım . Bunun tam tersi evli bir adamla olmak için de geçerli ilginç teoriler üreten utanan maymun emojili öğretmen hanım .

Pratige dokulen birsey yok.. bu yuzden aldatma degil bence.. ama gozun kaymis mi baskasina, kaymis.. bu demek oluyor ki ilerdede gayet kayabilir.. sende olan herneyse bosluk bence ve o boslugu esin dolduracak gibi gozukmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…