Ay okudum. İnanamadım gerçekten. Bir insan işte, alışverişte, bankada ne bileyim herhangi bir yerde karşı cinsle gayet normal sohbet edebilir. Herkes herkese sulanmak zorunda mı? Konuşma yetisinin çekicilikle ne ilgisi var? Memlekette tek güzel bunlar mı?AA olur mu böyle söyleyince üst insan mısın ,senin kalbin yok mu , demek ki çirkinsin veya çekici değilsin ki erkekler daha yürümuyor diyorlar ..
Maşallah hepsi birer erkek mıknatısı, biz hep odunuz hınnısını.Ay okudum. İnanamadım gerçekten. Bir insan işte, alışverişte, bankada ne bileyim herhangi bir yerde karşı cinsle gayet normal sohbet edebilir. Herkes herkese sulanmak zorunda mı? Konuşma yetisinin çekicilikle ne ilgisi var? Memlekette tek güzel bunlar mı?
Öyle demek ki baksanıza. Bir sohbet flörte kadar ilerliyor ama evlilik resmen saklanıyor. Şükür ki karşıdaki adam makul bir insanmış da vazgeçmiş. Bunlar normal değil ya, gerçekten değil. Benim aklım almıyor. Yapanı da savunanı da anlayamıyorum.Maşallah hepsi birer erkek mıknatısı, biz hep odunuz hınnısını.
Sen evli değilmiş gibi davranırsan, kafa yapılarımiz çok uyuşuyor diyecek kadar sohbet edip eşinden bir kere bile bahsetmezsen, yürürler katip. Adam aklı başında çıkmış neyseki.Maşallah hepsi birer erkek mıknatısı, biz hep odunuz hınnısını.
Canım ben sevgilimle ilk gün birlikte oldum. Ben o zaman hiç konuşamıyorum sanırım en ahlaksız olarak :) Vurduğunuz yerlere bakın ya. 2 bekar yetişkin insan sorumluluğunu taşıyabileceği her şeyi yapmaya özgürdür.@sevememsendenbaska nasıl da carpitmis olayı,kim başkasının kocasından etkilendi yok artık, başkasının kocası benden etkilendi düzelteyim.Simdi bu konuyu sabote edecek değilim ama şu kadarını söyleyeyim: Sevgilisiyle ilk gün öpüşüp 15.gun sevişen üye burada gelmiş bu konularda ahlâk dersi veriyor,çok ilginç değil mi ?
Bu arkadaşımız geçenlerde konu açan kişi mi? Yeni boşanmıştı, evli bir erkekten hoşlandığını yazmıştı. Ama adı başkaydı emin olamadım. O kişi mi?Bu konudaki kadın bile senden daha masum, en azından utanan maymun emojisi ile evli irkik benden hoşlandı ihiiii demiyor. Yaptığının farkına varmış bir şekilde konu açmış en azından.
Ben onu bunu bilmem de benim özelime kadar gelinip tehdit edildim sendin o ortaklaşa saldırıldı yaptigim beğenmemekti sadece hedef gösterildim ben kumutalif çalıştığınızı düşünüyorum burda arkadaşsınız diye bir üyeye topluca saldiramazsinizee o zaman niye sana iftira atmışım gibi yorum yapıyorsun ve hala alakasız konularda sanki haksız yere linç edilmiş gibi davranıyorsun? Ya ben yanlış şeyler düşünmüşüm en iyisi bu konuyu kapatıyım der çekilir insan. Ama sen hala alakasız konularda kendine destek olabilecek insan arayışındasın.
Ayrıca yok ilk gün öpüşen yok 15.gün sevişen üye falan ne anlatıyosun? Kimden bahsettiğini ve konuyla alakasını bile anlamadım.
Hayır değil. O başkası.Bu arkadaşımız geçenlerde konu açan kişi mi? Yeni boşanmıştı, evli bir erkekten hoşlandığını yazmıştı. Ama adı başkaydı emin olamadım. O kişi mi?
Ay konuyu nasıl çevirdiğinizde inanamadım adam keşke bekar olsaydı diyen siz, benden hoşlanıyor diyip@sevememsendenbaska nasıl da carpitmis olayı,kim başkasının kocasından etkilendi yok artık, başkasının kocası benden etkilendi düzelteyim.Simdi bu konuyu sabote edecek değilim ama şu kadarını söyleyeyim: Sevgilisiyle ilk gün öpüşüp 15.gun sevişen üye burada gelmiş bu konularda ahlâk dersi veriyor,çok ilginç değil mi ?
Evli herif az ilgilendi diye ağzının sularını sallayana bak hele ya, iki bekar insanın ilişkisini diline doluyor.Canım ben sevgilimle ilk gün birlikte oldum. Ben o zaman hiç konuşamıyorum sanırım en ahlaksız olarak :) Vurduğunuz yerlere bakın ya. 2 bekar yetişkin insan sorumluluğunu taşıyabileceği her şeyi yapmaya özgürdür.
İnanılır gibi değil. Neyse Katip biz ban almadan uzayalım :) Sonra canım çok sıkılıyor gerçekten. Neticede herkes kendine yakışanı yapar ve yaşar. Bizim yanlış dememizle olacak işler değil ne yazık ki.Evli herif az ilgilendi diye ağzının sularını sallayana bak hele ya, iki bekar insanın ilişkisini diline doluyor.
Bana göre benimki hata ise sizinki de öyle,ben en azından hata olduğunu kabul ediyorum.İstediginizi yapin ben buradakiler gibi kinamam bana göre doğru olmasa da..Canım ben sevgilimle ilk gün birlikte oldum. Ben o zaman hiç konuşamıyorum sanırım en ahlaksız olarak :) Vurduğunuz yerlere bakın ya. 2 bekar yetişkin insan sorumluluğunu taşıyabileceği her şeyi yapmaya özgürdür.
Evet size mesela ne anlatsak boşAy konuyu nasıl çevirdiğinizde inanamadım adam keşke bekar olsaydı diyen siz, benden hoşlanıyor diyipkoyan da siz. Şimdi başkasının kocası benden etkilendi diyorsunuz ya helal olsun. Size ne desek boş. Sizi ne ilgilendirir milletin kaçıncı gün seviştiği?
Evet insanların konu açmasını bile engelleyen bir grup var buna müdahale edilmeliBenim sıkıntım da su burda kimse konu acamiyor bir grup var gelip linç ediyor beğenmedin mi bence mantıksız de git toplanıp saldırmakta cidden tuhaf sonra insani kapak yapmak teyze demek hic hos degil bencede iyi formlar derdim olsa buraya bu grup yüzünden açmam
Bende sizinle ayni fikirdeyimBenim sıkıntım da su burda kimse konu acamiyor bir grup var gelip linç ediyor beğenmedin mi bence mantıksız de git toplanıp saldırmakta cidden tuhaf sonra insani kapak yapmak teyze demek hic hos degil bencede iyi formlar derdim olsa buraya bu grup yüzünden açmam
Demin hata değil de ahlaktan bahsediyordunuz ama hadi hata diyelim. Ben hata yaptığımı düşünmüyorum. Kimsenin eşi, sevgilisi ya da nişanlısıyla birlikte olmadım. Kimseyi aldatmadım, aldatılmasına sebep olmadım. İkisini kıyas etmek bile mantıksız. Sütten çıkmış ak kaşık çok memlekette hanımefendi. Herkes gizli kapaklı çirkin ilişkiler kurmuyor.Bana göre benimki hata ise sizinki de öyle,ben en azından hata olduğunu kabul ediyorum.İstediginizi yapin ben buradakiler gibi kinamam bana göre doğru olmasa da..
Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil bu mesele
Evet insanların konu açmasını bile engelleyen bir grup var buna müdahale edilmeli
Başkasından hoşlanıyorsun ama evlisin bunu doğru bulmuyorum bi an önce boşan çocuğunda zamanla alışırMerhaba,
Konu uzun olabilir. Şimdiden özür dilerim.
8 yıllık evliyim ve bir çocuğumuz var.
Eşimle çok problemler yaşadık, çok kez boşanma noktasına kadar gelip sevdiğimiz için vazgeçtik. Çocuktan sonra iyice işin içinden çıkamaz hale geldik. Ani sinirleri ve bağırma huyu var. Aslında normalde çok iyi çok ilgili bir baba. Oyunlar oynar, öz bakımı ile ilgilenir. Ama sinirlenince çocuğa da çok kızıyor. Geçen dışarıda yemek yedirme savaşında yediremeyince ne .ok yiyorsan ye dedi 2.5 yaşındaki çocuğa.. Sonra çok özür diledi ama ben gerçekten çok soğudum.
Sürekli böyle çıkışları ve sonra özür dileyişleri var. Yakın bir zamanda çok sevdiğim bir arkadaşımı / kardeşimi kaybettim. Bir süredir de psikolojik tedavi görüyorum. Ama hiç destek olmuyor mesela. Bir dert anlatıyorum aman sende taktığın şeye bak diyor. İletişim hiç yok. Sevgi gösterme asla yok. Lohusayken bile ayaklarına kapanıp beni nolur sev diye ağlamışlığım var. Evet seviyor ama bunu dile getirmiyor.
Bir diğer konu da aynı iş yerinde çalıştığım biri ile sohbet ede ede ( son zamanlarda sohbetimiz arttı) ne kadar çok ortak yönümüz olduğunu, iletişimimizin ne kadsr çok kuvvetli olduğunu fark ettik. Durum artık hoşlanmaya gidince ikimiz de böyle bir şeyin içinde bulunamayacağımızı söyleyip vedalaştık ve iş dışında asla iletişim kurmuyoruz. Fakat ben aklımdan çıkaramıyorum. Zaten boşanmayı düşünen ben, bir fe üstüne bu eklenince ne eşime ne kendime bunu yapamayacağımı düşünüp bir kaç gün içinde boşanmak isteyeceğimi söyleyeceğim. Tek korkum çocuğum. Ayrı evlere alışır mı ? Psikolojisi kötü etkilenir mi ? Ya da ben sonra pişman olur muyum ? Kafam o kadar bulanık ki..
Maddi olarak kaygım hiç yok. İyi bir maaşım ve yatırımım var.
Lütfen yargılamayın ve asla başıma gelmez demeyin. Ben dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?