Evliyken başka birinden hoşlanmak ? Boşanma süreci.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AA olur mu böyle söyleyince üst insan mısın ,senin kalbin yok mu , demek ki çirkinsin veya çekici değilsin ki erkekler daha yürümuyor diyorlar ..
Ay okudum. İnanamadım gerçekten. Bir insan işte, alışverişte, bankada ne bileyim herhangi bir yerde karşı cinsle gayet normal sohbet edebilir. Herkes herkese sulanmak zorunda mı? Konuşma yetisinin çekicilikle ne ilgisi var? Memlekette tek güzel bunlar mı?

Maşallah hepsi birer erkek mıknatısı, biz hep odunuz hınnısını.

Öyle demek ki baksanıza. Bir sohbet flörte kadar ilerliyor ama evlilik resmen saklanıyor. Şükür ki karşıdaki adam makul bir insanmış da vazgeçmiş. Bunlar normal değil ya, gerçekten değil. Benim aklım almıyor. Yapanı da savunanı da anlayamıyorum.

Sen evli değilmiş gibi davranırsan, kafa yapılarımiz çok uyuşuyor diyecek kadar sohbet edip eşinden bir kere bile bahsetmezsen, yürürler katip. Adam aklı başında çıkmış neyseki.

Son düzenleme:
Canım ben sevgilimle ilk gün birlikte oldum. Ben o zaman hiç konuşamıyorum sanırım en ahlaksız olarak :) Vurduğunuz yerlere bakın ya. 2 bekar yetişkin insan sorumluluğunu taşıyabileceği her şeyi yapmaya özgürdür.

Bu konudaki kadın bile senden daha masum, en azından utanan maymun emojisi ile evli irkik benden hoşlandı ihiiii demiyor. Yaptığının farkına varmış bir şekilde konu açmış en azından.
Bu arkadaşımız geçenlerde konu açan kişi mi? Yeni boşanmıştı, evli bir erkekten hoşlandığını yazmıştı. Ama adı başkaydı emin olamadım. O kişi mi?

Ben onu bunu bilmem de benim özelime kadar gelinip tehdit edildim sendin o ortaklaşa saldırıldı yaptigim beğenmemekti sadece hedef gösterildim ben kumutalif çalıştığınızı düşünüyorum burda arkadaşsınız diye bir üyeye topluca saldiramazsiniz
Bana ne tuhaf şeyler yazdin özelden biliyorsun dimi

Ay konuyu nasıl çevirdiğinizde inanamadım adam keşke bekar olsaydı diyen siz, benden hoşlanıyor diyip koyan da siz. Şimdi başkasının kocası benden etkilendi diyorsunuz ya helal olsun. Size ne desek boş. Sizi ne ilgilendirir milletin kaçıncı gün seviştiği?

Evli herif az ilgilendi diye ağzının sularını sallayana bak hele ya, iki bekar insanın ilişkisini diline doluyor.

Evli herif az ilgilendi diye ağzının sularını sallayana bak hele ya, iki bekar insanın ilişkisini diline doluyor.
İnanılır gibi değil. Neyse Katip biz ban almadan uzayalım :) Sonra canım çok sıkılıyor gerçekten. Neticede herkes kendine yakışanı yapar ve yaşar. Bizim yanlış dememizle olacak işler değil ne yazık ki.

Bana göre benimki hata ise sizinki de öyle,ben en azından hata olduğunu kabul ediyorum.İstediginizi yapin ben buradakiler gibi kinamam bana göre doğru olmasa da..
Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil bu mesele

Evet size mesela ne anlatsak boş
İyi forumlar

Benim sıkıntım da su burda kimse konu acamiyor bir grup var gelip linç ediyor beğenmedin mi bence mantıksız de git toplanıp saldırmakta cidden tuhaf sonra insani kapak yapmak teyze demek hic hos degil bencede iyi formlar derdim olsa buraya bu grup yüzünden açmam

Evet insanların konu açmasını bile engelleyen bir grup var buna müdahale edilmeli

Bende sizinle ayni fikirdeyim

Demin hata değil de ahlaktan bahsediyordunuz ama hadi hata diyelim. Ben hata yaptığımı düşünmüyorum. Kimsenin eşi, sevgilisi ya da nişanlısıyla birlikte olmadım. Kimseyi aldatmadım, aldatılmasına sebep olmadım. İkisini kıyas etmek bile mantıksız. Sütten çıkmış ak kaşık çok memlekette hanımefendi. Herkes gizli kapaklı çirkin ilişkiler kurmuyor.

Evet insanların konu açmasını bile engelleyen bir grup var buna müdahale edilmeli

engellendiniz ve 180 konu açtınız? Başkasının konusuna gelip konu dışı mesaj yazıp alakasız konuları buna bağlayıp böyle şikayette bulunmakta ne bileyim....

Başkasından hoşlanıyorsun ama evlisin bunu doğru bulmuyorum bi an önce boşan çocuğunda zamanla alışır

Yapılması gerekeni yapıyorsun konu sahibi.
Evlilikte aşk yok sevgi yok tutku yok.
Azap resmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…