evliyken baskasına duygular hıssetmek

Eşinle aran bozuk mu bilmiyorum ama maalesef zayıf bi dönemden geçiyorsun anladigim kadarıyla. O hissettiğin şey hoşlanma filan degil sadece bi kaçış bir arayış. . Bilesin istedim.. eşinden göremediğin şeyi ariyor olabilirsin..
Aklını başına al ve emin ol dışardaki 6363637 erkek bi tane kocan etmez ... inan bana.. Çünkü ne olursa olsun o seni seviyor.. sana güveniyor ki seninle evlenmiş. . İnsanları yargılamak haddimë degul bunu biliyorum ama sadece şunu belirtmek istedim. Dışarıya çaba harcayacagina eşine harca o çabayı inan hersey çok güzel olacak. O hoşlanıyorum dediğin şey sadece eşinle olan mutsuzlugundan kaçış. . Başka bişey degul..
Zamanında (boşanma asamasina geldigim bir donemde) bende aynı soruları sordum kendime ve bu cevabı verdim..
Sonuçta eşimi sevdiğime kanaat getirdim ve bir daha asla bu soruları sormadım kendime. . Gözümde eşimden baska kimse yok.. ama inan erkekler çok firsatci.. sakin duygularını belli etme . Seni kullanmak isteyebilirler inan onlar için hiç fark etmez evli imis bekar imis..

Ben esimden baska bir erkek düsünemiyorum Allah gecinden versin öldügü zaman da kimse ile evlenemem bırakın etkilenmeyi Allah ım o duruma düsürmesin beni

Evliyken başkasına duygular hissetmek tabi ki doğru değil.
Ama böyle bir durum yaşanıyorsa o evlilikte ciddi sorunlar söz konusudur.
Eşin kendine acilen çeki düzen vermesi gerekiyordur.
Tabi eğer boşanma düşünülmüyorsa.

Haa aksi durumda boşan git istediğine istediğini hisset.

Yani eşim mükemmel biri ama ben başkasından etkileniyorum olayına inanmıyorum ben tam bir saçmalık.

evliyken başkasından etkilenmek ne kadar doğru?
Madalyayı ne tarafa takalım?
Şaka mı bu soru? Çok doğru desek he tamam o zaman deyip devam mı edeceksin?
Nedir bu yahu, sosyoloji tezlerini artık KK'dan mı yapıyorsunuz? Gün aşırı yasak aşk hikayesi. Pes geldi artık, cidden.

Bunlar hep illüminatinin oyunları.Bi gripin at geçer,geçmezsede iş işten geçmiştir.Ya ne kullanıyorsan Allahın adını verdim ne olur söyle bende kullanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…