evliyken baskasına duygular hıssetmek

İnsanlık hali.Göz kayar akıl kayar ne hoş der.önemli olan hoşlandınız diye gösterdiniz tavır? Allahtan korkup etrafınızdaki insanlardan utanıp kendinizede olan saygınızdan dolayı bir daha görmemeyi mi tercih ettiniz, yoksa utanmadan adamın dikkatini mi çekmeye çalıştın adama kaş göz mü yaptın? Önemli olan hissiyatın devamında ki davranışlar kısacası. Biride ileride benim kocama aşık olur.Ama kadın uzak durur unutmaya çalışır evli barklı adam Allah sormazmı der, kocama aşık olduğunu bildiğim halde bişey yapmam. Ama bitarafları oynar, o zaman daha farklı olur herşey. Yani bunlar hep Namus, hep Terbiye hep Ahlak. Herkesin de harcı değildir :)))

Aldatmak yatmak değil sadece siz yirmi dört saat Ada'mı yatakta odada her köşede hayal edin sonrada aldatmak sayılmıyor neden boşasın bir fırsat bulsanız hiç şüphesiz hayallerde kalmayacaksınızdır.

kocanın başka kadına duygularrr hissettiğni düşün zor değil azcık empati empati özürlü değilsen tabi belki anlarsın kocanın ne duruma düştüğünü fake değilsen tabi ki inş fakesindir

gülünecek ne var bunda anlamıyorum yardım istemek suçmu?
Sen önce bir yazdığına bak sonra deki gülünecek ne var? Ne yapalım kk olarak kabini mi sökelim? Seni eve mi kapatalım? Önce mantıklı bir soru sor zaten ona göre mantıklı cevaplar alırsın

konuş kız konuş

Sen önce bir yazdığına bak sonra deki gülünecek ne var? Ne yapalım kk olarak kabini mi sökelim? Seni eve mi kapatalım? Önce mantıklı bir soru sor zaten ona göre mantıklı cevaplar alırsın
insanlara yardımcı olmak ne zormuş szin için kınamayında basınıza gelmesın

kocanın başka kadına duygularrr hissettiğni düşün zor değil azcık empati empati özürlü değilsen tabi belki anlarsın kocanın ne duruma düştüğünü fake değilsen tabi ki inş fakesindir
duşundum empatıyı herzaman kuruyorum ben adamla yatmışım gıbı davranmayın allah askına

insanlara yardımcı olmak ne zormuş szin için kınamayında basınıza gelmesın
Zor olan yardım etmek değil senin kendine yaptığın bence. Haa birde ben kınamam çünkü Allah korkusu ve birde beynim var çok şükür kullanabiliyorum. Asıl sen dikkat et de tepetaklak olma.....

Şaka bi yana eyleme dökmemiş sonuçta bi ihanet yok ayrica sadece konu sahibini yoran uzen bir durum inşallah biran evvel unutur mormale dönersin.

konuş kız konuş
ben kısenın dıkkatını çekmek için bırsey yapmadım sadece kardesıme kahve yapmasına yardım ettım gozumu kasımıda kimseye oynatmadım adamın haberı bıle yok dıyorum sız yok kasınımı oynattın yok zına mı ettın allahım sen sabır ver sadece bır duygu neden buyuttunuz masumca belkıde bırsey sadece ıçımden sokup atmak ıstedıgım bırsey

Zor olan yardım etmek değil senin kendine yaptığın bence. Haa birde ben kınamam çünkü Allah korkusu ve birde beynim var çok şükür kullanabiliyorum. Asıl sen dikkat et de tepetaklak olma.....
inanın rabbimden bende çok korkarım ne yaparsan bırgun ayağına dolanıcagını çok ıyı bılırım namazlı bır ınsanım ve nasıl böyle bır yanlışa düştüğüme sasıyorum herkez yargılıyor kotu sözler sarfedıyor anlıyorum ama sadece yardım ıstedım kımsenın ılgısını çekmedim içimdekılerı anlattım yardım edersınız belkı dıye

arkadas icinden sokup atmak istiyosan burada konu acip dillendirme bence sessizce unut gitsin yaa bi anlik bosluk de gec iste

Şaka bi yana eyleme dökmemiş sonuçta bi ihanet yok ayrica sadece konu sahibini yoran uzen bir durum inşallah biran evvel unutur mormale dönersin.
inş rabbimden tek istediğim bu çünkü hiçbir insan bunu yaşamamalı tşk ederim beni anladığınız için

arkadas icinden sokup atmak istiyosan burada konu acip dillendirme bence sessizce unut gitsin yaa bi anlik bosluk de gec iste
işte bende bir anlık boşluğu nasıl kapatabilirim eşimle nasıl eskisi gibi mutlu olabılırım hergun ınanın vıcdan azabı çekıyorum bu duyguyu hissetmek bıle azap

Madem abdestli namazlı insansın göz zinasındanda haberin vardır umarım. Benim sana kızdıgım nokta allaha sığın bizden bu konuda medet umma çünkü kalbini biz değil allah ve senin duaların temizler ancak.

arkadaşlar 8 yıllık evlıyım ama ummadığım bır anda basıma geldı gerçekten zormuş ınanın ben kesınlıkle goruşmuyorum adamla sadece kendı saçma hıslerım ınanın kimseye anlatamadığım için sıze anlatıyorum bende dallanıp
biliyorum göz zinasını 3 aydır dua edıyorum rabbime ınş bu duygudan kurtarır benı lütfen zaten bu hıssetıgım duyguyu buraya yazmak çok kötü bir şey inş temizler ve arındırır beni rabbim ben eşimden başkasına bakmak dahi istemiyorum çok zor bir imtihandayım sizden de isteğim dua edin ne olur bana

neyse allah razı olsun hepinizden rabbim inş bir an önce kurtarır benı bu iğrenç hislerden iyi geceler hepinize

O zaman en başında öyle bir başlıkla doğru bir üslup kullanıp derdini anlatıp benim için dua edin bu sapkın düşünceden vazgeceyim diyecektin bizde ona göre davranacaktik sana. Biz seni tanimayiz sende bizleri kişisel olarak sana birşey söyleyen olmadı ama yaptığın yanlışa göre de muamele görürsün burası dost meclisi herkes gelecekte olacak tepkilerin bir fragmanını verdi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…