evliyken baskasına duygular hıssetmek

Ya bugün cuma ya bunlarda kk nın bdv cuma şıklığı grubu..bence burda evli bir adam benden hoslaniyor konusunu açan kişiyle bir alakaniz var burnuma hoş kokular gelmiyor..aynı gün içinde içeriği ayni olan 2 konu sıkıldık..

kocandan bıktın çünkü iş tutturamadı.
boşanamadın çünkü çocukla kalacak yer sıkıntın var.
başka erkeğe bakıyorsun ki kocandan kurtulup ona bırakıcan kendini.
bu da bir yol tabiki.. seni anlayabiliyorum.

Nasıl bi soru bu böyle cevabını bildiğin soruyu niye soruyorsun

Ay psikoloji m bozuldu bu akşam konulardan daha bu akşam eşimle bu konuyu konuştuk kendisi yakışıklı biri fit yaşını göster mez bende hamileyim malum biraz Kilo filan aldım kendimi çirkin hissediyorum bu akşam ki mevzumuz buydu çok tırstım yani şu an bunları okuyunca Aman Yarebbim sen eşimi koru

eşinize olan sevginizi yeniden gözden geçirmeniz gerektiğine işarettir.
bir şeyler eksilmiş ki başka birinden etkilenebiliyorsunuz.
eşini çok seven insanın başkasına hallenmesi mümkün değil.

Insanız sonuçta, aşık dahi olabilirsiniz. Önemli olan bu olduktan sonra o evliliği sona erdirmeniz. Eşinize sevginiz yok madem azıcık saygınız olsun.

kocan başkasına duygularrr hissetse ne yaparsın ona göre düşün işte
Katılıyorum. Adamlar başını kaldırıp birine baksa kıyamet koparıyoruz. Sonrada başkasından hoşlanıyoruzzz. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi eşine hayat arkadaşına yapma derimm.

Tamamen yanlış yoldasın .

tabıkı dogru bı yanı yokk.. madem esını sevmıyorsun ayrl sevecegn brle ewlen o zaman... ıcınde rahat olur boyle ıkılemde kalmazsın....

Çok güzel bişey ya acayip güzel feci güzel. Bi git Allah aşkına ya. Bitmediniz gitti

Yeterince beslemezsen ölür o duygular, ya öldür ya oldur, oldurmanın yolu boşanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…