Evliyken bekar komşuya aşık olmak ?!!

Bu söz Mevlanan nın meşhur ''öğrendim'' şiirinden alıntı dır.. Mesnevide de yazar.

Aynen öyle o ben her suratımı astığında bile uykusuzluktan ölsr bile gelir sorar oturmaya calısır.calışmasa bile kaynanamın mesur sözü yatalak olsaydıdq yanında olsaydı gölgesi yeter diyor hep.bende öyle düşünüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allah yokluklarını göstermesin yani ben evli değilim nasıl ahkam kesiyorsun demeyin benim fikirlerim bu yönde evlensem de değişmez kesinlikle

allah yokluklarını göstermesin yani ben evli değilim nasıl ahkam kesiyorsun demeyin benim fikirlerim bu yönde evlensem de değişmez kesinlikle

Doğru yol bu canım eğer illakı benim gözümde bu adam in değerş yok diyosan bosa ne halın varsa gör.bende kesinlikle bu konunun kendı başından gectıgıne inananlardannım ama kk da yeteri kadar vakıt gecırmıs olsaydı bu tepkılerıde tahmın ederdi ona ragmen açtıysa dahada korkunc durum:-(

bencede çocuk yapmasaydı o zaman dilediği gibi sorumsuzca davransaydı..

allah herkese akıl fikir ihsan etsin böyle insanlarla karşılaştırmasın hiçbirimizi.ya atıyorum kendi başından geçmedi gerçekten arkadaşı peki ne cesaretle bu kadınla arkadaşlık eder komşuya göz düşüren kocasına da düşürmez mi? boşa demiyorlar kadın kocasının kırığını kendi getirirmiş diye

Aslında aynen öyle 1tane arkadasım vardır onla gidip geliriz ne o benim kıcami gördü ne ben onun ona sonsuz güvenim var.ama bundan önceki komsumu da kocası bosamıs herkese bakardi ahlaksiz bende iletişimi kesmiştim.iyi olmus adam kurtuldu bide iftira atardı adama

arkadaşlıklar böyle olmalı zaten herşey dozunda güzel

arkadaşlıklar böyle olmalı zaten herşey dozunda güzel

Aynen benim babam anneni götürürdğ bayanın kocası evdeyse çıkardı yoksa kımsenın evine girilmez ne işim var erkeksiz evde derdi.kocası yokken davet eden bayanlada annemin konusmasını istwmezdi zaten annemde konusmaz.geri kafalı fln da değiller böyle görmüşler

bunun gerikafalılıkla bir alakası yok benimde arkadaşım yeni evlendi o rahat biraz bu konularda beni çağırıyor eşin evde mi diyorum evde de odasından çıkmaz diyor bende yok başka zaman görüşelim inşallah diyorum eşi de çok tatlı bir insan yolda gördükçe selamlaşırız herkes yerini ve seviyesini bilmeli

Aynen öyle eskiden insanlar daha tirizmiş bu konuda.şimdi insanlar daha kotu ve rahat.anneannem annemi düğüne yollar peşinden gidermiş güvenmediğimden değil diyor ortam cok kötü diyor.birde şimdiye bak daha kötü ama unursayan yok.allah akıl fıkır versin cocuklarımıza önce rabbım korusun akıl fikir versin sonra biz gerekli eğitimleri verelim

bunları söyleyince de gerikafalı oluyoruz vala ne varsa eskide var bence

Arkadaşına yardım edemezsin. Çünkü karşında yanlış duygular içindeyim çocuğumun eşimin yüzüne nasıl bakarım diye düşünen bir arkadaş yok. Pişkin pişkin mektup yazmış, adamdan karşılık bekliyor. Kendi yuvasını hiçe saydığı gibi adamın kuracağı yuvayı da düşünmüyor. Allah ıslah etsin...

Arkadaşınız bir hata yapmış sakın bile bile hatasına devam etmesine müsaade etmeyin çocuğuna da kocasına da kendine de yazık parçalanıp gitmesinler ilgi konusuna gelince erkeklerin hepsi aynı bu konularda herkese tavsiyem evdeki odun dışarıda ki odundan iyidir. Fark yok çünkü ilgi sevgi sevgilikte kalıyor evlilikte yaşam için mücadele halini alıyor. Ha belki arkadaşınız artık eşini sevmiyordur o zaman iyice düşünüp kararını versin çocuğu için boşanmak mı boşanmamak mı daha iyi olur buna göre de kararını versin ama şunu asla unutmasın dışarıdaki erkeklerin evli veya boşanmış kadınlardan tek beklentisi cinsellikten başka bir şey olmuyor

Sanki bekar cocuk da cok merakti cocuklu kadinla olmaya. Degil mektup kendini balkondan cocugun onune atsa ise yaramaz

Anam neler olmuş burda böyle konu sahibi kaçtı mı? :)

Ikizlerin süper anası 👶👶

Ben daha çok evlenmek üzere olduğu bayan açışından empati kurdum.
Umarım mektup yazılan erkek evlenmek üzere olduğu bayana bunu hiç hissettirmez bununla ilgili araştırmaya bile tenezzül etmez. O mektubu da imha etmiştir umarım.

Yoksa ileride burada okuyabiliriz alt katta oturan evli çocuklu kadın kocama mektup yazmış ve o bunu benden saklamış diye.

İnşallah ahlaksız kadın emeline bir milim dahi ulaşamaz.

Kadini çok iyi anliyorum ilgisizlik onu farklı heyecanları itmiş. Aslında suçlu kendisi değil esi. Biz kadınlar hep ilgi isteriz ya eşten ya aileden. Kimse ben yapmam demesin kinamasin herkesin basina gelebilir. Büyük lokma ye büyük konuşma demişler. Bence bayanin esi ile konusulmali eşine ilgi gostermiyorsun psikolojisi iyi değil gibi. İnşallah doğru yolu bulur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence o arkadasına soyle en seks gecelikleriyle gece yarısı komsunun kapısını calsın atesınız varmı falan desın
içindeki cevheri dısarı cıkartsın yanii madem kızından utanmıyor evli ama baska adama asık olup mektup yazıyor yapsın bunu
sonra iş bitince hevesi gecer kocasına gerı doner sogukluk falan kalmaz ay sınır oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…