Üzgünüm ama paylaştığınız Mevlana'nın sözü değil. Mesnevisinde mi okudunuz? Her sözü artık Mevalanaya atfediyorlar. Bi kere yapısı, tarzı her şeyi Mevlana'nın olmadığını gösteriyor. Sadece bunu söylemek istedim
isterlerse hiçbirşey yapmasınlar varlıkları yeter ayrıca evlenirken boş kağıda imza atmıyorsun ki iyi günde kötü günde yanında olacağına söz veriyorsun bu demek değil ki ilk fırsatta konu komşuya askıntı ol
Aynen öyle o ben her suratımı astığında bile uykusuzluktan ölsr bile gelir sorar oturmaya calısır.calışmasa bile kaynanamın mesur sözü yatalak olsaydıdq yanında olsaydı gölgesi yeter diyor hep.bende öyle düşünüyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allah yokluklarını göstermesin yani ben evli değilim nasıl ahkam kesiyorsun demeyin benim fikirlerim bu yönde evlensem de değişmez kesinlikle
umarım konu tahmin ettiğim gibi uydurmadır
birisi bu insana anne olduktan sonra çocuk için yaşandığını
çocuğa zarar verecek her davranıştan kaçınılması gerektiğini hatırlatmalı
anneliğe sığmayan bir davranış
Doğru yol bu canım eğer illakı benim gözümde bu adam in değerş yok diyosan bosa ne halın varsa gör.bende kesinlikle bu konunun kendı başından gectıgıne inananlardannım ama kk da yeteri kadar vakıt gecırmıs olsaydı bu tepkılerıde tahmın ederdi ona ragmen açtıysa dahada korkunc durum:-(
allah herkese akıl fikir ihsan etsin böyle insanlarla karşılaştırmasın hiçbirimizi.ya atıyorum kendi başından geçmedi gerçekten arkadaşı peki ne cesaretle bu kadınla arkadaşlık eder komşuya göz düşüren kocasına da düşürmez mi? boşa demiyorlar kadın kocasının kırığını kendi getirirmiş diye
Aslında aynen öyle 1tane arkadasım vardır onla gidip geliriz ne o benim kıcami gördü ne ben onun ona sonsuz güvenim var.ama bundan önceki komsumu da kocası bosamıs herkese bakardi ahlaksiz bende iletişimi kesmiştim.iyi olmus adam kurtuldu bide iftira atardı adama
arkadaşlıklar böyle olmalı zaten herşey dozunda güzel
Aynen benim babam anneni götürürdğ bayanın kocası evdeyse çıkardı yoksa kımsenın evine girilmez ne işim var erkeksiz evde derdi.kocası yokken davet eden bayanlada annemin konusmasını istwmezdi zaten annemde konusmaz.geri kafalı fln da değiller böyle görmüşler
bunun gerikafalılıkla bir alakası yok benimde arkadaşım yeni evlendi o rahat biraz bu konularda beni çağırıyor eşin evde mi diyorum evde de odasından çıkmaz diyor bende yok başka zaman görüşelim inşallah diyorum eşi de çok tatlı bir insan yolda gördükçe selamlaşırız herkes yerini ve seviyesini bilmeli
Aynen öyle eskiden insanlar daha tirizmiş bu konuda.şimdi insanlar daha kotu ve rahat.anneannem annemi düğüne yollar peşinden gidermiş güvenmediğimden değil diyor ortam cok kötü diyor.birde şimdiye bak daha kötü ama unursayan yok.allah akıl fıkır versin cocuklarımıza önce rabbım korusun akıl fikir versin sonra biz gerekli eğitimleri verelim
Gülben Ergen, Erhan Çelik ile evleniyormuş ya, ona şaşırdığım kadar buna şaşırmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?