Evliyken bekar komşuya aşık olmak ?!!

Lütfen zanda bulunmayın yeter sabahtır arıyor arıyor bende bıktım yorum yapılacak bişey kalmadı bitti Allah kızının hatrına doğru yolu göstersin ona bu dan sonra bnim için bitmiştir zaten

zan man değil de ben anlamadım arkadaşım.. dünden beri arkadaşına jeton yeni mi düşmüş? yani mektup yazarken sana sormadı herhalde, neden senin desteğini almak onun için bu kadar önemli.. sen konuyu açıp yarım saat sonra arkadaşım geldi, bitirdim deyince kurgu gibi algılanıyor kusura bakma.. sensin-değilsin konu bu değil.. olayların bu kadar senkronize bir şekilde gelişmesi garip..

Hırsızlık konusu q....
Bencil olamamak lazım,hele ki evladın varsa..

evet doğru çok okumadım o konuyu ama sanırm çoğunlu ne var eşinin parası,adam da sorsaymış paran var mı diye,demişti sanırım..:)

ben mektuba takıldım açıkçası.yani kadının amacına..isimsiz yazdı da ne yazdı..aşığım sana dedi. evet başka??? beraber olalım kaçalım ne dedi yani ? isteği ne kadının???

tövbe tövbe ya vala insanı katil eder böyleleri .. sen burda okuduklarına aldırma bak kocan ilgisiz diye herşeyi yapamayız tamam

..........................................

Son düzenleme:
vay saniye saniye olaylar gelişiyor. arkası yarını geçti bu konu...
ilginç

Son düzenleme:

Soruna cevap yazmadı konu sahibesi maalesef.
Zaten arkadaşı gelmiş bişiler olmuş falan konu kapandı dedi.

ne bekliyor sizce bu kadın adamdan? evlenmekmi ? tabiiki hayır flörtmü hayır cinsellikden başka ne kalıyor adam başka ne verbilir o neyapabilir... ben bilmem arkadaş başımıza ne geliyorsa erkekleri suçlarız ya yanlış işte kadına kadın yapıyor ne yapıyorsa

kuzum bu alıntıladığım mesajı yazıp arkadaşına sor demiştim ama ne hikmetse arkadaşın çoktan yok olmuş 1-2 dk da.....neyse kuzum Allah şaşırtmasın

sende evlisin kendine sor bu soruları....belki yine böyle arkadaşlar çıkar karşına mazallah belli mi olur yardımcı olursun......

Son düzenleme:
eşini aldatan insanı allah ıslah etsin! gurursuzluk insan müsfetteliği. boşan sonra naparsan yap!

konuyu dağıtmak sitedim sanırım.çözüm olarakta bunu buldu...

Yorumlardan tanıyoruz seni
Neden böyle birşey yapasın ki ayrıca
Ne konu sahibini ne de aldatan kadını tanımadğına göre
Aklına takılanı sormuşsun açıkça
Bana da ilginç geldi

Daha önce de dedim, bana bi arkadaşım böyle bişey anlatsa ben onu tek kalemde silerim diye
Bunda olay tam tersi oldu ne enteresandır ki herşey şipşak gelişti, suçlu olan kızdı çıktı gitti
Gökten de üç elma beklerim artık

Herkes aynı şeyleri söylemiş ama benim anlamadigim evin kapısının altı delik miymis ki alttan atmış? Ben sadece bunu çözemedim. ..

ayy sorryy çek :26: konuyu dağıtmak istedi demek istemiştim.'m'nasıl girmiş oraya

Anladım
Sıcak bi gelişmeyle gündem değiştiriyo diyosun

evet kesinlikle..üstüne çok gidildiğini düşündü...herkes iletişimi kes vs. diyince oda arkadaşım geldi vıvdıdıdıdıdı diyip arkadaşıyla ilişkisini kestiğini gösterip konunun kapanacağını düşündü..yemedim ben açıkcası çünkü yirmi dakika bilemedin yarım saat içinde komşu geliyo tartışıyorlar ve görüşmeme kararı alıyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…