evet kesinlikle..üstüne çok gidildiğini düşündü...herkes iletişimi kes vs. diyince oda arkadaşım geldi vıvdıdıdıdıdı diyip arkadaşıyla ilişkisini kestiğini gösterip konunun kapanacağını düşündü..yemedim ben açıkcası çünkü yirmi dakika bilemedin yarım saat içinde komşu geliyo tartışıyorlar ve görüşmeme kararı alıyorlar
çok güzel bir nokta orum yapmıcakıtm duramaıdm
evet canım hem bize yazıyor hem telefon görüşmesi ardından komşu kapıda.....ne hız anlamadım.......
:13:Bana da pek inandırıcı gelmedi en son arkadaşının geldiğini yazmasaydı iyiydi KK nın en popüler konusu oldu bana göre
evet kesinlikle..üstüne çok gidildiğini düşündü...herkes iletişimi kes vs. diyince oda arkadaşım geldi vıvdıdıdıdıdı diyip arkadaşıyla ilişkisini kestiğini gösterip konunun kapanacağını düşündü..yemedim ben açıkcası çünkü yirmi dakika bilemedin yarım saat içinde komşu geliyo tartışıyorlar ve görüşmeme kararı alıyorlar
Offtop: anne olduktan sonra sadece çocuk için yaşanırsa aldatılma da olur ilgisizlik de olur herşey olur. İnsan olduğumuzu unutmayalım, kendimizi, ailemizi, kocamızı da unutmayalım, çocuk doğurduk diyeumarım konu tahmin ettiğim gibi uydurmadır
birisi bu insana anne olduktan sonra çocuk için yaşandığını
çocuğa zarar verecek her davranıştan kaçınılması gerektiğini hatırlatmalı
anneliğe sığmayan bir davranış
ayrıca arkadaşının, konu sahibinin desteğine hiç ihtiyacı yok, iddia ettiği gibi.. mektubu yazarken ona mı sormuş, camlarda yol beklerken onun onayına mı ihtiyaç duymuş.. kaldı ki bu çok ahlaksızca birşey, kolay kabul edilip sıvazlanacak bir yaramazlık değil.. kapıya gelip de ağza geleni sayacak ne var onu anlamadım, tekrar tekrar okudum yine anlamadım.. üstelik 24 saat sonra aklına geliyor arkadaşın.. konunun neresinde tutsam elimde kalıyor, git gide de ilginçleşiyor..
:13:
gerçi eğer bu durumu yaşayan konu sahibi ise tabi başına gelecekleri tahmin ettiği için arkadaşım demesi pek şaşırtıcı değil.......
Merhaba kızlar buraya böyle bi başlıkla ilk kez konu açıyorum
Çok düşündüm aklıma burası geldi ve Kısaca durumu anlatıcam
Dün öğlen 8 senelik arkadaşımla dışarıda oturuyorduk o 3 senelik evli ve çok tatlı birde kızı var eşiyle biraz soğuklar eşi yoğun çalışıyor yeterince zaman ayıramıyor ilgilenmiyor... ve bana üst komşusuna aşık olduğunu her an onu düşündüğünü ve îş dönüşü camdan her akşam onu beklediğini îtiraf etti adam bekarmış seneye evlenme durumu varmış benim saf arkadaşım bunu duyunca yıkılmış akşam isimsiz bir mektup yazmış adama ve kapısının altından bırakmış ben bunu duyunca şok oldum tabi... Mektupta ona aşık olduğunu falan filan yazmış kim olduğunu belirtmeden kendimden utanıyorum diyor ben evlisin kendine gel kızın var ailen var unutmaya çalış desemde nafile
Ona nasıl yardımcı olabilirim sizce aslında kızgınım ama üzülüyorumda.
Namusun önemini öğrendim evde... Sonra yoksundan namus beklemenin namussuzluk olduğunu; Gerçek namusun, günah elinin altındayken, Günaha el sürmemek olduğunu öğrendim...
Hz. Mevlana...
çok güzel bir söz gerçekten çaldım facemde paylaştım haberiniz olsun
tövbe tövbe ya vala insanı katil eder böyleleri .. sen burda okuduklarına aldırma bak kocan ilgisiz diye herşeyi yapamayız tamam
Merhaba kızlar buraya böyle bi başlıkla ilk kez konu açıyorum
Çok düşündüm aklıma burası geldi ve Kısaca durumu anlatıcam
Dün öğlen 8 senelik arkadaşımla dışarıda oturuyorduk o 3 senelik evli ve çok tatlı birde kızı var eşiyle biraz soğuklar eşi yoğun çalışıyor yeterince zaman ayıramıyor ilgilenmiyor... ve bana üst komşusuna aşık olduğunu her an onu düşündüğünü ve îş dönüşü camdan her akşam onu beklediğini îtiraf etti adam bekarmış seneye evlenme durumu varmış benim saf arkadaşım bunu duyunca yıkılmış akşam isimsiz bir mektup yazmış adama ve kapısının altından bırakmış ben bunu duyunca şok oldum tabi... Mektupta ona aşık olduğunu falan filan yazmış kim olduğunu belirtmeden kendimden utanıyorum diyor ben evlisin kendine gel kızın var ailen var unutmaya çalış desemde nafile
Ona nasıl yardımcı olabilirim sizce aslında kızgınım ama üzülüyorumda.
Olabilir ama bu ahlaksızlık yapmak için bence bahane olur anca.aman ilgilenmesin ben kızımla mutluyum cok calısıyor ve yoruluyor adam eve gelir gelmez oturduğu yerde uyuyor.hafta sonlarıda elınden geldiğince gezdiriyor pıknıge götürüyor sanırım bazen biz cok sey beklıyoruz.kendı adıma söyliyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?