Evliyken bekar komşuya aşık olmak ?!!

evet canım hem bize yazıyor hem telefon görüşmesi ardından komşu kapıda.....ne hız anlamadım.......

çok güzel bir nokta orum yapmıcakıtm duramaıdm

Hahahaha öyle ama. Oda kapılarının bile altı boşluk değilken kaldı ki evin kapısının altı mi boşluk olacak? Resmen hırsıza davetiye. E tabi karşı komşunun görüp görmeme ihtimaline hiç deginmiyorum zaten

evet canım hem bize yazıyor hem telefon görüşmesi ardından komşu kapıda.....ne hız anlamadım.......

Bana da pek inandırıcı gelmedi en son arkadaşının geldiğini yazmasaydı iyiydi KK nın en popüler konusu oldu bana göre

Bana da pek inandırıcı gelmedi en son arkadaşının geldiğini yazmasaydı iyiydi KK nın en popüler konusu oldu bana göre
:13:
gerçi eğer bu durumu yaşayan konu sahibi ise tabi başına gelecekleri tahmin ettiği için arkadaşım demesi pek şaşırtıcı değil.......

ayrıca arkadaşının, konu sahibinin desteğine hiç ihtiyacı yok, iddia ettiği gibi.. mektubu yazarken ona mı sormuş, camlarda yol beklerken onun onayına mı ihtiyaç duymuş.. kaldı ki bu çok ahlaksızca birşey, kolay kabul edilip sıvazlanacak bir yaramazlık değil.. kapıya gelip de ağza geleni sayacak ne var onu anlamadım, tekrar tekrar okudum yine anlamadım.. üstelik 24 saat sonra aklına geliyor arkadaşın.. konunun neresinde tutsam elimde kalıyor, git gide de ilginçleşiyor..

konu sahibi çoktan gitmiş anlaşılan......

arkadaşı gibi hızlı çıktı....

keşke zahmet edip onun konusuna cevap yazdığımız gibi bizede cevap yazsaydı......

nediyim...daha entrikasız konularda bekleriz canım....yardımcı olmak için.....:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Son düzenleme:
Offtop: anne olduktan sonra sadece çocuk için yaşanırsa aldatılma da olur ilgisizlik de olur herşey olur. İnsan olduğumuzu unutmayalım, kendimizi, ailemizi, kocamızı da unutmayalım, çocuk doğurduk diye

aynen garip garip şeyler anlatıp çekip gitti...aklı başında olan her insan kendine böyle şeyler açıklayan arkadaşına neler söylemesi gerektiğini ve iletişimi kesmesi gerektiğini bilir...iki iki dört yani..olayı bukadar sahiplenip buraya açması ve her verilen cevaba tepki vermeside tuhaf

Son düzenleme:
:13:
gerçi eğer bu durumu yaşayan konu sahibi ise tabi başına gelecekleri tahmin ettiği için arkadaşım demesi pek şaşırtıcı değil.......

Umarım kendisi değildir, onun için gerçekten üzücü oldu bu durum ve tepkiler (arkadaşına verilen tepkiler) ama bence çok şaheneydi en azında oysa bile aklına başına getirdik yaptığımız yorumlar ile

Namusun önemini öğrendim evde... Sonra yoksundan namus beklemenin namussuzluk olduğunu; Gerçek namusun, günah elinin altındayken, Günaha el sürmemek olduğunu öğrendim...

Hz. Mevlana...

Erkek yapınca çapkınlık. Kadın yapınca namussuzluk oluyor. Kocasıyla anlaşamıyorsa bence hiç zorlamasın. Gitsin açsın dava ve tek celsede boşansın. Aldatmak yada buna teşebbüs etmek hem kocasına hemde çocuğuna ihanettir. Ayrılmak en büyük dürüstlüktür. İnsan gitmeyi de bilmeli.

Namusun önemini öğrendim evde... Sonra yoksundan namus beklemenin namussuzluk olduğunu; Gerçek namusun, günah elinin altındayken, Günaha el sürmemek olduğunu öğrendim...

Hz. Mevlana...

çok güzel bir söz gerçekten çaldım facemde paylaştım haberiniz olsun

Üzgünüm ama paylaştığınız Mevlana'nın sözü değil. Mesnevisinde mi okudunuz? Her sözü artık Mevalanaya atfediyorlar. Bi kere yapısı, tarzı her şeyi Mevlana'nın olmadığını gösteriyor. Sadece bunu söylemek istedim

tövbe tövbe ya vala insanı katil eder böyleleri .. sen burda okuduklarına aldırma bak kocan ilgisiz diye herşeyi yapamayız tamam

Olabilir ama bu ahlaksızlık yapmak için bence bahane olur anca.aman ilgilenmesin ben kızımla mutluyum cok calısıyor ve yoruluyor adam eve gelir gelmez oturduğu yerde uyuyor.hafta sonlarıda elınden geldiğince gezdiriyor pıknıge götürüyor sanırım bazen biz cok sey beklıyoruz.kendı adıma söyliyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence hiç bir şekilde taviz vermeyin düşüncenizden. Ona hata olduğunu ısrarla söyleyin.Bu durumlarda ki hanımlara o kadar kızıyorum ki... Kızın var ya senin kızın! Hiç bir şeyi düşünmüyorsan kızın düşün diye bağırasım geliyor. Madem adama aşık eşinden boşansın ve bu şekilde açılsın mantıklı ve doğru olan hareket bu bence

isterlerse hiçbirşey yapmasınlar varlıkları yeter ayrıca evlenirken boş kağıda imza atmıyorsun ki iyi günde kötü günde yanında olacağına söz veriyorsun bu demek değil ki ilk fırsatta konu komşuya askıntı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…