Sana nacizane tavsiyem; ne yaparsan yap oturup tavsiye verme uzun uzun, zaten bildigini okuyup mutlu oldugu yolu sececek. Senin verdigin akıl havada kalacak. Senin için ömründen giden bosa zaman bu...Halini hatrını sor, bu tür konuları konusma onunla. Yaptıgı zoruna gitmeyecekse elbette, gidecekse halini hatrını da sorma. Bırak ne istiyorsa onu yapsın. Cok pişman oldugum bir durum su an senin konunla konu yönünden benzemese de. Yani aldatma vs degil, işin tavsiye kısmı benziyor. Sana anlatıp rahatlıyor o kadar. Üstelik seni de beni anlamıyor diye düsman olarak görecek içten içe karsıt fikirli oldugu icin, dediklerin batacak baska konuda bile olsa. Yalan söyleyecek sana, bazı seyleri gizleyecek konuyla alakalı/alakasız. Anlatmaya alıstıgı için de, vaktim yok desen sıkısık işlerin için, bu sefer cemkirecek. Biraz gec oldu anladım ama ben, yazık etme zamanına, hele ki önemli yapacagın seyler varsa. İnsanlar bildigini okur, acı ceker ögrenir. Hep böyle degil mi zaten? Kendinden düsün. Bu senin için de gecerli, benim için de, arkadaslarımız icin de. İçine sinmiyorsa ki sinmez gene de, arkadasım diyorsun sonucta, bir kere uyar ve cekil kenara. Umarım kötü bir sey yapmaz diye duanı da et, onun için yapabilecegin bu sadece. Arada kan bagı yok, kan bagı olmayınca insanlar kıldan tüyden düsman olmaya meyilli, suclu sen olursun sonunda.