Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ön yargı yok ortada..Arkadaşlar hemen ön yargıda bulunmanıza çok kızıyorum ne yani dünyada bir ben miyim eşiyle arası bir dönem soğuyan adet edinmişsiniz bunu dönem dönem herkesin eşiyle sorunu oluyor bu yaptığınız iftiraya girer her ne kadar sanalda olsa lütfen sözlerimize dikkat edelim Allaha şükür eşimle eski ufak problemi atlattık insan buraya arkadaşının bir yakınının sorununu yazmaya çekiniyor hemen ön yargıya maruz kalıyoruz !
Hayır bi de kim olduğunu da yazmadığına göre adam cevap bile veremez
Çok saçma
Eskiden telefon yokken yapılırmış böyle mektup yazma mendil işleme vs.
evet o da ayrı, adam bilmiyor bile kim.
gerçi camlarda bekleyip, dikkatini çekmeyi başardıysa şüphelenmiştir belki de. korkunç bir şey yahu..
dı dım dı dım Bond kızları iş başındaBİR ARKADAŞIM DİYE KONUYA GİREN BAYANIN aslında kendisi olduğu ..... AZ SONRA
![]()
Hayır bi de kim olduğunu da yazmadığına göre adam cevap bile veremez
Çok saçma
Eskiden telefon yokken yapılırmış böyle mektup yazma mendil işleme vs.
İnsan kendinde ne varsa onu satarmış eğerki bu ben olsam buraya konu bileaçmazdım 3 yılı aşkın bu forumdayım biliyorum arkadaşım deyip kendisi çıkan oldu diye herkesin adını kötülemeye hakkın yok eğerki inanmıyorsan senin bileceğin iş Allaha havale ediyorum
İnsan kendinde ne varsa onu satarmış eğerki bu ben olsam buraya konu bileaçmazdım 3 yılı aşkın bu forumdayım biliyorum arkadaşım deyip kendisi çıkan oldu diye herkesin adını kötülemeye hakkın yok eğerki inanmıyorsan senin bileceğin iş Allaha havale ediyorum
Mektup işi biraz sapıkça olmuş yahu
Okulda tanımadığım bir çok elime mektup tutuşturmuştu. Arkadaşım yolladı demişti. Yalnız sorun şu ki ne kendi adını söyledi, ne de mektupta isim vardı.
Biz de kızlar tuvaletinde topluca gülerek mektubu yüksek sesle okumuştuk.
Adamın da mektubu çok takacağını sanmıyorum
Şahsen yüzünü bile göstermekten aciz biriyle ben bir şeyler yaşamak istemem.
Ama adamın takmayacak olması ( ki öyle umuyorum ) kadının yediği naneyi örtmez. Düpe düz ahlaksızlık.
miskcim profili değiştirince tanıyamadım alışmışız avatarınagerçektir tatlım adam ilgisizse tamam ya diye hoşgörmeye devam edersek bunlardan daha çok göreceğiz gibi
me geliyor
hayır yani ok anladım başka birini sevdin.boşan ozaman arkadaşım..ozamn git mektupmu yazarsın konuşurmusun ne halt yersen ye dımı yani...kızındandamı utanmıyorsun dicem
Zaten bence evli ve adi olduğu için mektup yazıyo
Deve kuşu misali kafasını kuma gömünce saklandım sanıyo da Allah biliyo herşeyden önce
Ben yazılanlardan sonra espiri yapmak istedim bu ne ya hemen agresifleşmeyelim!İnsan kendinde ne varsa onu satarmış eğerki bu ben olsam buraya konu bileaçmazdım 3 yılı aşkın bu forumdayım biliyorum arkadaşım deyip kendisi çıkan oldu diye herkesin adını kötülemeye hakkın yok eğerki inanmıyorsan senin bileceğin iş Allaha havale ediyorum
Aldatmaya vs çok kızan, delikanlı bir kız arkadaşım var. (bekar)
O hep der ki: İNSAN EVLİYKEN DE BAŞKASINA AŞIK OLABİLİR. AŞK BAŞKA BİR ŞEY. TABİİ ALLAH BAŞIMIZA VERMESİN.
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah arkadaşınızın yardımcısı olsun.
İnşallah bu sevdadan vazgeçer bir şekilde...![]()
İsimsiz mektupla, hislerini içinde tutmak arasındaki fark ne?
Madem isim vermeyecek erdemli davranıp hiç yazmasaydı.
Bence o mektupta yakın çevreden olduğuna dair ip uçları verdi.
Gerisi gelecek gibi..