- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi mutsuzperi
-
bu süpermişama babydoll veya vucut çorabı iyidir ya
benimde bi anım geldi aklıma daha yeni evliyiz 1-2 aylık falan c.tesi günü ben eşimden erken geliyorum eve, güzel bir yemek yaptım harika bir masa donattım, minicik bir etek giydim saçımı bukleledim falan, ışıkları kapadım sadece mum yanıyo salonda, zil çaldı geldi elektirikmi kesik dedi önce yoo dedim romantik yemek hazırladım neyse girdi içeriye hemen salona geldi elini yüzünü yıkadı güzelde bri müzik açtım cdden, 5 dk durdu durmadı dediki tvyi açalımmıcanı sıkılıyormuş ağanın ay nasıl sinir oldummmmmmm, hayır dedim ozaman ışığı açalım dedi böyle çok karanlık içim daraldı dedi
gelde böyle adama süslen püslen işte o oldu
bi dahada öyle bişi yapmadım yapmamda
ben de evliyken bir kez cok sık bir takım giymiştim, eski eşim üşürsün diye hırka vermişti elimeÖyle bakakalmıştım yatakodasında arkasından
Bu ikisi birbiriyle celişmiyor mu?
Temizlik konusunda yazdıklarınıza tamamen katılıyorum ama insan bütün temizliğini bakımını kendisi icin yapmalı, sonra eşini düşünmeli.
eş-iş-ev-çocuklar bunların hepsini tam yapabilen yoktur sanırım.
ben çalışan bir bayanım, şuan çocuk yok ama buna rağmen,her şeyi dört dörtlük yapamıyorum.
aslında vaktim olmadığından değil ama ev işleri biraz insanın içinden gelmeli.
kişisel temizliğime,makyajıma,giyimime dikkat ediyorum,
1,5 senede 7 kilo fazlam olsada cilvemde fazlasıyla vardır,açığı kapatıyorum bir yerde
ben hep şöyle düşünürüm, eve harcadığım zamanı kendime ve eşime harcarsam ikimizde mutlu oluruz
tam bakıma ihtiyacın olan zamanda niye kendini böyle bıraktın ki
ben kilo bile bile verdim 6 buçuk ayda dümdüz olmasa da göbeksiz bi karına ve istediğim gibi bi popoya sahibim(tabi sporla başardım bunu bir aydır yapıyorum )
bence kesinlikle spor yap, kuaföre git, kendine vakit ayır..
tamam eşlerimiz bizi her halimizle sevmeli ama sen önce kendin için yap bakımını
Buna katılmıyorum evim pırıl pırıldır . Sabah 7 de kalkarım çocukları doyurduktan sonra evi toplayıp temizlerim. Ne banyomun camında bir leke ne mutfağımda bir bardak dışarda bile kalmaz . Ama bütün gün oturduğumu bilmem. Bizde sadece eşim akşam yemeklerini yemez hafta sonu hariç kilosuna dikkat ettiği için .Akşam yemeği telaşım olmaz çocuklara pişiririm bir tencere. Her gün toz alır çocuklarımın hijyeni için banyomu lavobomu çamaşır suyu yapar. Hergün süpürge çalıştırırım. Eşimin dışarda bir tane kirli veya ütüsüz gömlek çamaşır aradığını bilmem .Çevremde hem bu kadar temiz hem bu kadar bakımlı olmakla takdir edilirim. Bence bı iş istek meselesi insanın içinde olduktan sonra herşey olur.
Şimdi bu bakım meselesi üç şeye bakıyor bana göre ya paraya, ya zamana ya da enerjiye biraz da beceriye.Üçünün de aynı anda olması gerekmiyor illaki ama bunlardan en az birinin olması şart. Bir de bakımın içinde duş alma, diş fırçalama temiz kıyafetlerle gezmeyi saymıyorum ben bunlar zaten normal olarak yapılması gereken kişisel temizlik. Onun dışında makyaj, fönlü saçlar her daim manikürlü pedikürlü eller ayaklar, şık kıyafetler ve düzenli spor yapılmasını kastediyorum.
Mesela ev hanımı bir kadın ile sabah 6:30 da kalkıp hele ki İstanbul trafiğinde yollara düşüp akşam 7-8 gibi evde olan bir kadının bakıma ayıracak zamanı ve enerjisi elbette kıyaslanamaz.Bu kadınlar o fönlü saçlar için ya sabah uykusundan feraget edecek ya da akşam geldiğinde soluğu kuaför kapanmadan kuaförde alacak ya da bunları yapmasa bile evde kendi fön çekecek belki kendi saçına fön çekmeyi beceremeyecek olanlar da yine zamanlarından feraget edip bu sefer düzleştirici ile düzeltecek. Onun dışında kiloya da dikkat etmek gerekiyor fast food filan yemek olmaz akşam evde pişen daha sağlıklı yemekler de lazım hem de bu yemekleri akşam 7'den sonra yememek lazım malum ee noldu saat oldu akşamın 8'i pişir yap et tut derken en erken saat 9 ondan sonra sofrayı topla çay koy evi biraz derle topla en erken 10 da koltuğa oturacak bu kadın ondan sonra da manikür pedikür duş muş kocasına vakit ayırsa saat olur 12 hoop ertesi gün 6:30 da yine iş başı. Hafta sonu da çoğu özel sektörde cumartesi günü bile çalışılıyor kaldı mı bir pazar onda da bu kadın evini mi temizlesin, misafir mi ağırlasın, gezmeye gidip kafasını mı dinlesin, yoksa kuaförde veya gün boyu evde bakıma mı ayırsın. Bir de her çalışan kadın sanki çok milyarlar alıyor gibi ne var canım temizlikçi tutarlar gibi de bir algı var ama o da bu hayat koşullarında her zaman mümkün olmayabiliyor malesef.
Bir de bu aldatma olayının çok da kadınla ilgili olmadığını düşünüyorum karşınızdaki erkeğn kanı bozuksa siz evde adriana lima gibi gezseniz de onun gözü gidip sıradan bir kadında olabilir. Zaten aldatmanın bu süsle püsle ilgisi olsaydı o kadar ünlü isim aldatılmazdı eşleri sevgilileri onlara tapardı para deseniz var, her daim kuaförleri makyözleri yanında, çeşit çeşit kıyafetler eee noldu bunlara sahip olan kadın da aldatıldı o zaman neyin telaşına düşüyoruz bunu anlamıyorum pek. Yok erkeğin gözü dışarı kayarmış yok bilmem ne gözü kaymaya meyilli olanı iki fönle bir frenchle mi elde tutacağız yani.
Christian_Louboutin ; yorumunu okudumda
hayat temızlıkten ıbaret degıl ne yazıkkı cocuktandada ıbaret degıl
butun gun oturdugumu bılmedıgım gunlerı ben gunden saymıyorum bu kadar yıpratmaya gerek varmıkı , belkı baka yorum dahayazılmıstır ama bakımdan kasıt erkeklerın umurunda bıle degıldır ev temızlıgı onlara verılen ılgıdır bır cogu erkek bunu tercıh eder
Herkese merhaba,
Kızlar size bi sorum olacak.Ben evlendikten sonra kendime zaman ayıramaz oldum bi rahatlık var üzerimde.7 ayda 7 kilo aldım.Hiçbi kıyafetim olmuyo,e doğal olarak yenisinide almak istemiyorum giyinip kuşanamayınca kendimede bakmak istemiyorum.Üşengeçlik çöktü sanki,kuaföre az gidiyorum,evde bol pijamalar giyiyorum.Eşimle çok mutluyyum ama oda şakayla karısık kendini saldın tarzında bişeyler söyledi ,biran önce kendime gelmek istiyorum.Eskisi gbi bakımlı olmak süslenmek,zayıflamak istiyorum.
Bu evlenince bakımsız olma durumu bitek benim başıma mı geldi?bunun sebebi ne?Kendimle barışık değilim ve bu beni mutsuz diyo kızlar cesarete ve yardıma ihtiyacım var.
Evlendikten sonra neden salar kendini kadin/erkek anlamiyorum.
Aksine dahada bakimli olmaliyiz.Adam disarida guzel guzel kadinlari gorecek,eve gelecek pijamayla oturan bir karisi:)
hos degil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?