evliyken de bakımlı olabilmek

Bazı kadınların doğal seksapeli vardır. Oda allah vergisi şans işte.

Benim dost öyledir. Hatun kot, tişört giyse bile acayip hoş oluyor. Sen beni sevdiğin için öyle görüyorsun dese de valla bazılarına çuval giyse yakışıyor kardeşim.

Bende salaş bir tip olduğum için böyle bir allah vergisi olsa ne güzel olurdu

Son düzenleme:
kilo alamayan arkadaslar lutfen tadini cikarin...ahhh yesem yesem hic kilo almasam... hayali bile guzel

sizler normaldede kilo alamiyormussunuzki, dolayisiyla evliliktede kilo alamamissiniz...metabolizmaniz manyak calisiyor demekki..darisi bizimkinin basina

bir kac saatlik uykuyla geldim bugun, ahhh evde olanlar sizlere sesleniyorum...lutfen benim yerimede uyuyun bi guzel

başlık hamileykende bakımlı olmak olsaydı tamamda

evlenince kendini niye salarki insan
bi miktar kilo alınabiliyo çünkü ortam değişiyo ister istemez bi çok kişi almıştır evlenince kilo bende aldım
ama bu kendimizi salmamız manasına gelmemeli

kızlar bakın kendinize ya salmayın hemen
ben şimdiden doğum sonrası kilo verme yöntemlerini okuyorum
insan karşısındakinden önce kendi için özen göstermeli kendine
ozaman kendine güvenin artıyo valla :)

yaaa evt hamilelik kiloları cok moral bozuyoo bide ben sgara kullanıyodum onuda braktm mecbur bide onun kilosunu aldm

evlendikten sonra bakımlı olmak kişinin kendisiyle alakalı yani iş güç kendime yetişemiorum bana mantıklı gelmio
gerektiğinde iş güç beklicek ama bakım şart

çalıştığım için her sabah makyajımı yaparım akşam yatana kadar silmem
saçım zor şekil alır benim düzleştiririm en büyük rahatlık
eve gelince de parfümlenirim dışarı çıkarmış gibi
ve ev kıyafetlerime çok dikkat ederim tayt üzerine uzun bi tişört sweat yada evde giymelik bluzlarım vardır
bunları giyerim
mesela herkesin annesinin evinde çamaşır suyu olmuş eşofmanı vardır o zaman amann nolcak diyip giyiodum
ama şimdi giymiorum başka yerlerde kullanıorum onları

bunlar yapılabilecek şeyler ayda bir ağdaya da gidince fıstıklı kaymak gibi hatun oluyosun

yaaa evt hamilelik kiloları cok moral bozuyoo bide ben sgara kullanıyodum onuda braktm mecbur bide onun kilosunu aldm

Ayy hic moralinizi bozmayin kizlar, gebeliginde verdigi belli bir tat var…simdi ben o zamanki fotograflarima bakiyorumda..cok ozluyorum ve neden daha cok fotograf cekinmedim diye kendime kiziyorum..dogum yapali daha 6 ay oldu olmadi halbuki…sisman ama mutlu oluyorsun…soylesenize insan hayatinda kac defa hamile kaliyorki??? Ben mi yanlis dusunuyorum yoksa??? Gebeyken hic moralimi bozmamisti kilolarim, bebisime yariyordur insaAllah diye dua ediyordum…

Hamileykende kilo aliyorsun, emzirme suresincede diyet yapamadigin icin biraz zorlaniyorsun dogum sonrasi…ama bebislerimiz icin degmez mi birazcik ideal kiloda olmamaya?

artik eskisi gibi sIkici hamile kiyafetleri yok piyasada..guzel guzel tunikler pantolonlar var…ve gebeykende gayet guzel giyinebiliyorsunuz. Boylece kendinizi guzel hissediyorsunuz…kilonuz ne olursa olsun kizlar tadini cikarin bol boll ve bolca fotograf cekinin

doğru anacım.misal bendeniz kocacığıma diyorum ki bak herif sende şu biscolata erkekleri gibi eccük kas yapsana diyorum.maaşallah beninki kas yerine balkon yapmayı tercih ediyor.bahaneside hazır,şimdi ben kas yaparsam ilerde kızlar benim kaslarıma hasta olursa durduk yere kavga çıkar diyor.bak bak sen balkonlu kocaya aklında ne cinlikler dönüyor

misal bendenizde aylardır totomu yırtıyorum az daha kilo vereyim diye.kocam içinmi yoooo tabiki kendim için,taytların,tuniklerin içine sığmak için..

Ah be mutsuzperi...Konunu okudum,bu kız kesin mutsuz dedim.
Bakımsız olduğu için mutsuz değil,mutsuz olduğu için bakımsız.

Eski konularına bakınca seni hatırladım.
Ben senin mutsuz hatta depresyonda olabileceğini düşünüyorum.

Büyük ihtimalle hayatında epey kısıtlama var.Sosyal hayatın veya kendi başına çıkman fazla yok sanırım.
Evin içinde yap yap nereye kadar.Eşten de iltifat görmeyince hevesin kalmaz.

Bakımdan süsten önce,kendin için birşeyler yapmaya çalış.
Kendini iyi hissettikçe,görünümüne daha çok özendiğini göreceksin.

şimdi sen diyince mutlulugumu sorguladım,acaba mutsuz muyum yoksa benim ki şimarıklık mı bilmiyorum sanırım evliliğin ilk ayları hersey cok yeni alısmam zaman aldı aileden uzaklık okul değişimi ev değişimi çevre bunların etkisi büyük,ama bunu biçok insan yaşıyo die düşünüyorum.Şuanda dHA iyi hissediyorum ama zaman zaman bunalımda oldugum oluyo ozellikle regl dönemimde.Mesela senin mutlu olma sebeplerin nedir?seni mutlu eden şeyler neler merak ediyorum

bana göre her kadın her zaman bakımlı olmalı eşin için değil kendin için aynaya baktığında o güveni hissetmelisin benim 8 aylık bebeğim var ne hamileyken ne de doğumdan sonra kendimi hiç salmadım her zaman elime maşamı alır bir iki uğraşır saçımı yaparım makyajımı yaparım hatta eşim şikayet eder beni kıskanır dışarıya çıkarken kadınlar bi eşofman çeker altına çıkar sen neden öyle değilsin diye bilmiyorum içten gelen birşey bendeki ama böyle kadınlar görünce de çok hoşuma gider kadın dediğin kendine bakacak her daim bana göre içinden gelmiyorsa aç haraketli bir müzik geç ayna karşısına nasıl ilham geliyor:)her kadın güzel sonuçta o güzelliği ortaya çıkarmak bizim elimizde eee sonra bak bakalım eşinin gözü senden başkasını görüyormu

biliyormusun bende eşinden çok az ilgi gören bir bayanım yani dilinde hiç sevgi lafı falan yoktur ama yinede mutlu bir evliliğim var bunları sorun etmemeyi öğrendim zamanla
ama ah o regl dönemleri yokmu ah onlar yokmu nerdeyse her regl dönemimde içimde fıtrına kopuyor nerdeyse eşimden güzel söz duymaya öyle ihtiyaç duyuyorum ki anlatamam
çatacak yer arıyorum zaten çoğunlukla reglimden önceki gün eşimle kavga ederiz
o garibanda bilir derki yarın veya en geç öbür güne reglin gelecek der alıştı adam

yani o dönemlerde kendini mutsuz hissettemen gayet normal arkadaşım
allah sağlık sorunu vermesin

evlenince nedense kilo alıyor kadınlar ama genelde böle gördüm . cinsel hayatla mı ilgili anlamadım .yada bakımsızlıktan mı bilmiyorum . evlenir evlenmez kilo almaya başlıyorlar .ilginç ama benimde gördüklerim bu yönde .bence diyet vespora başla . hemen önlemini al .

Bakımlı kadın ;

-Beden temizliğine kati suretle dikkat eden kadındır.

-Manikür pedikür olayını eksik etmeyendir.:18:

-Saç bakımına çok önem verendir.Rutin boyasını dip boyasını kesimini fönünü eksik etmeyen kadındır.

-Buram buram parfüm kokan kadındır.

-Kilosuna özen gösterendir

-Makyajda abartıya kaçılmamasını bilen kadındır.Hafif makyajla da kendini pekala güzel gösterebilendir.

-Kaş alımını asla ihmal etmeyendir.Ha bıyıkları da unutmayalım

-İç giyimine mutlaka dikkat edendir.

-Kendine güvenen dik yürüyen kendinle barışık kadındır.

-Bir eşofmanla bir göz kalemiyle bir thsirt ile ve hoş bir kokuyla da güzellik yaratabilen kadındır.

-Bu maddeleri sadece kendi için yapabilen bir kadındır

evt haklısın herşey pskolojide bitiyo kızlar :) kendinize üşenmeyin..

Ayyy gece gece ne güldüm yahu adam o duruma gelmiş dur ben makyaj yapayım desen adamın gelene kadar hevesi kaçar. Bilemiyorum bana saçma ve konik geldi ...

Ayyy gece gece ne güldüm yahu adam o duruma gelmiş dur ben makyaj yapayım desen adamın gelene kadar hevesi kaçar. Bilemiyorum bana saçma ve konik geldi ...
taaaa 4 sene onceki konuyu nasil buldunuz da hortlattiniz? ozellikle mi geliyorsunuz siz? bir ekip bir cete misiniz? neden yapiyorsunuz? kk hatunlari size ne yapti?

taaaa 4 sene onceki konuyu nasil buldunuz da hortlattiniz? ozellikle mi geliyorsunuz siz? bir ekip bir cete misiniz? neden yapiyorsunuz? kk hatunlari size ne yapti?
Pardon anlamadım. Google ev hanimlariyla ilgili bir arama cümlemden direk denk geldi ve açtım öyle okuyordum. Hiç tarihler dikkatimi çekip bakmadım bile. Ayrıca cevaptaki üslubunuzda hiç hoşuma gitmedi belirtmeden geçemeyeceğim. Ayrıca zamanla ilgili bu gibi bir zorunluluk olsa zaten site yöneticileri bunu düşünüp süre kısıtlaması koyar ve süresi dolanlari yayından kaldirirdi

eski konu hortlatmak yasak. bkz bdv bolum kurallari. uslubum espri icerir bunu anlayamiyorsaniz biraz daha acik dusunun iyibgeceler.

eski konu hortlatmak yasak. bkz bdv bolum kurallari. uslubum espri icerir bunu anlayamiyorsaniz biraz daha acik dusunun iyibgeceler.
Pardon ben buradan yazı diliyle esprili düşünceyi doğal olarak alamıyorum. Açık ya kapalı düşünmekle ilgisi yok.

Herhangi bir smile ifadesi de eklenmemis belki de ondandir. Sizde buralarin teksas şerifi herhalde , kural pankartllarla gezip gezip uyarı veriyorsunuz. Alin size espri. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…