- Konu Sahibi mutsuzperi
-
başlık hamileykende bakımlı olmak olsaydı tamamda
evlenince kendini niye salarki insan
bi miktar kilo alınabiliyo çünkü ortam değişiyo ister istemez bi çok kişi almıştır evlenince kilo bende aldım
ama bu kendimizi salmamız manasına gelmemeli
kızlar bakın kendinize ya salmayın hemen
ben şimdiden doğum sonrası kilo verme yöntemlerini okuyorum
insan karşısındakinden önce kendi için özen göstermeli kendine
ozaman kendine güvenin artıyo valla :)
yaaa evt hamilelik kiloları cok moral bozuyoo bide ben sgara kullanıyodum onuda braktm mecbur bide onun kilosunu aldm
kk da hep açılan ve hep popüler olan bi konu
temizlikten sağlıklı olmaktan fit olmaktan gayrısı fasa fiso, makyajla fönle doğmadımki her daim öyle gezeyim zaten makyajın bakım olduğuna asla inanmam
zaten yaptıklarımıda eşim için yapmam kendim için yaparım
kimin kocası karısı için baklava abdominaller yapmak için çalışıyo allah aşkına
benim kocam benim için yapıyo diyende kendini kandırır, kendi için yapıyodur o, bende olsam kendim için yaparım
bencil bi yazı mı oldu, belki, ama kimse için süslencem diye kendimi paralayamam kendimden başka
kocanız başka kadına giderse hııı, ya süslü kadınlara giderse diyenler olmuş, buyursun gitsin gitmek isterse kim tutuyo
ya bende daha çekici bi adama kapılırsam, o beni elinde tutmak için napıyo
sonra kadınlar neden 2. sınıf insan muamelesi görüyo deniyor, sebebi yine kadınların kendisi olmasın
Kızlar size bi sorum olacak.Ben evlendikten sonra kendime zaman ayıramaz oldum bi rahatlık var üzerimde.7 ayda 7 kilo aldım.Hiçbi kıyafetim olmuyo,e doğal olarak yenisinide almak istemiyorum giyinip kuşanamayınca kendimede bakmak istemiyorum.Üşengeçlik çöktü sanki,kuaföre az gidiyorum,evde bol pijamalar giyiyorum.Eşimle çok mutluyyum ama oda şakayla karısık kendini saldın tarzında bişeyler söyledi ,biran önce kendime gelmek istiyorum.Eskisi gbi bakımlı olmak süslenmek,zayıflamak istiyorum.
Bu evlenince bakımsız olma durumu bitek benim başıma mı geldi?bunun sebebi ne?Kendimle barışık değilim ve bu beni mutsuz diyo kızlar cesarete ve yardıma ihtiyacım var.
Ah be mutsuzperi...Konunu okudum,bu kız kesin mutsuz dedim.
Bakımsız olduğu için mutsuz değil,mutsuz olduğu için bakımsız.
Eski konularına bakınca seni hatırladım.
Ben senin mutsuz hatta depresyonda olabileceğini düşünüyorum.
Büyük ihtimalle hayatında epey kısıtlama var.Sosyal hayatın veya kendi başına çıkman fazla yok sanırım.
Evin içinde yap yap nereye kadar.Eşten de iltifat görmeyince hevesin kalmaz.
Bakımdan süsten önce,kendin için birşeyler yapmaya çalış.
Kendini iyi hissettikçe,görünümüne daha çok özendiğini göreceksin.
şimdi sen diyince mutlulugumu sorguladım,acaba mutsuz muyum yoksa benim ki şimarıklık mı bilmiyorum sanırım evliliğin ilk ayları hersey cok yeni alısmam zaman aldı aileden uzaklık okul değişimi ev değişimi çevre bunların etkisi büyük,ama bunu biçok insan yaşıyo die düşünüyorum.Şuanda dHA iyi hissediyorum ama zaman zaman bunalımda oldugum oluyo ozellikle regl dönemimde.Mesela senin mutlu olma sebeplerin nedir?seni mutlu eden şeyler neler merak ediyorum
bana göre her kadın her zaman bakımlı olmalı eşin için değil kendin için aynaya baktığında o güveni hissetmelisin benim 8 aylık bebeğim var ne hamileyken ne de doğumdan sonra kendimi hiç salmadım her zaman elime maşamı alır bir iki uğraşır saçımı yaparım makyajımı yaparım hatta eşim şikayet eder beni kıskanır dışarıya çıkarken kadınlar bi eşofman çeker altına çıkar sen neden öyle değilsin diye bilmiyorum içten gelen birşey bendeki ama böyle kadınlar görünce de çok hoşuma gider kadın dediğin kendine bakacak her daim bana göre içinden gelmiyorsa aç haraketli bir müzik geç ayna karşısına nasıl ilham geliyor:)her kadın güzel sonuçta o güzelliği ortaya çıkarmak bizim elimizde eee sonra bak bakalım eşinin gözü senden başkasını görüyormu
Ayyy gece gece ne güldüm yahu adam o duruma gelmiş dur ben makyaj yapayım desen adamın gelene kadar hevesi kaçar. Bilemiyorum bana saçma ve konik geldi ...Geçenler duymuştum; kadının biri eşiyle ilişkiye girmeden önce makyaj yapıyormuş. Şu şekilde; gecenin saat dördü bunlar uyuyorlar, adam atıyorum erekte oldu, kadın hemen bi koşu gidip makyaj yapıp gecelik giyip geliyormuş. Bir değil iki değil hep bu şekildeBu bakım mı yaa. Ya da süslü olmak demek mi?
Hadi bir kez falan olur da, o enerjiyi nerden buluyosa
taaaa 4 sene onceki konuyu nasil buldunuz da hortlattiniz? ozellikle mi geliyorsunuz siz? bir ekip bir cete misiniz? neden yapiyorsunuz? kk hatunlari size ne yapti?Ayyy gece gece ne güldüm yahu adam o duruma gelmiş dur ben makyaj yapayım desen adamın gelene kadar hevesi kaçar. Bilemiyorum bana saçma ve konik geldi ...
Pardon anlamadım. Google ev hanimlariyla ilgili bir arama cümlemden direk denk geldi ve açtım öyle okuyordum. Hiç tarihler dikkatimi çekip bakmadım bile. Ayrıca cevaptaki üslubunuzda hiç hoşuma gitmedi belirtmeden geçemeyeceğim. Ayrıca zamanla ilgili bu gibi bir zorunluluk olsa zaten site yöneticileri bunu düşünüp süre kısıtlaması koyar ve süresi dolanlari yayından kaldirirditaaaa 4 sene onceki konuyu nasil buldunuz da hortlattiniz? ozellikle mi geliyorsunuz siz? bir ekip bir cete misiniz? neden yapiyorsunuz? kk hatunlari size ne yapti?
eski konu hortlatmak yasak. bkz bdv bolum kurallari. uslubum espri icerir bunu anlayamiyorsaniz biraz daha acik dusunun iyibgeceler.Pardon anlamadım. Google ev hanimlariyla ilgili bir arama cümlemden direk denk geldi ve açtım öyle okuyordum. Hiç tarihler dikkatimi çekip bakmadım bile. Ayrıca cevaptaki üslubunuzda hiç hoşuma gitmedi belirtmeden geçemeyeceğim. Ayrıca zamanla ilgili bu gibi bir zorunluluk olsa zaten site yöneticileri bunu düşünüp süre kısıtlaması koyar ve süresi dolanlari yayından kaldirirdi
Pardon ben buradan yazı diliyle esprili düşünceyi doğal olarak alamıyorum. Açık ya kapalı düşünmekle ilgisi yok.eski konu hortlatmak yasak. bkz bdv bolum kurallari. uslubum espri icerir bunu anlayamiyorsaniz biraz daha acik dusunun iyibgeceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?