- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi mutsuzperi
-
halam ağda yaptığın zaman 1 ayda çıkmıyor diyordu.bende ağdalan alıyordum aynen dediğin gibi 1 ay sürmeden 15 gün içinde çıkıyordu.şimdi epilasyon aletinle alıyorum.daha iyi yapış yapış olmuyor.sinir oluyordum ağdaya.her ağda yaptıktan sonra bacaklarım olsun diğer yerlerim sivilce şeklinde su topluyordu.bana alerji yapıyordu nedense.zaten ilk aldığım günü unutamıyorum halam hem kendi bacağına ağda yapıyordu hemde bana öğretiyordu.ağdayı bacağıma yapıştırdım sonra çektim ağda yokkk.annemde titiz biri.halıya ağda sürme lurisya demişti.ağda kayboldu halamla ara ara sonra kapının üstünde bulduk. :)))
Christian_Louboutin ; yorumunu okudumda
hayat temızlıkten ıbaret degıl ne yazıkkı cocuktandada ıbaret degıl
butun gun oturdugumu bılmedıgım gunlerı ben gunden saymıyorum bu kadar yıpratmaya gerek varmıkı , belkı baka yorum dahayazılmıstır ama bakımdan kasıt erkeklerın umurunda bıle degıldır ev temızlıgı onlara verılen ılgıdır bır cogu erkek bunu tercıh eder
Christian_Louboutin birde calisiyorsan gercekten bravo diyorum sana
benim esim evde 1 ay supurge calistirmasam neden yapmiyorsun demez..hatta bana kendimi yipratiyorum diyede kizar evde oldugum zamanlarda fazlaca temizlik yaptigimda...ama ben genelde evdeysem her yeri elden gecirip oturmayi ya da gezmeyi severim..sonradanda eski haline donunca pisman olurum...niye kendimi bu kadar yipratiyorum diye
:)))))))))) hulya avsar kaya onu aldattıgında demıstıkı ;
(kı bu laftyan oturu kaya ondan sureklı ıntıkam alıyor ıdye dusunuyorum hulya tıpım degıldı dıyerekten)
bacaklarını ıkı yana acmıs - gobegını kasıyan - ayagını kaldırıp gaz cıkaran bı erkekle kımse ksuura bakmasın yataga gecıp sehvetle sevısemem kımse beklemesın demıstı taaaaaaa kac sene evvel
aa niye erkekler gaz çıkarmıyomu ayol
adamların kıçı yokmu ki
gaz çıkarmakta gayet normal göbek kaşımakta bana göre
ayrıca benimki 34 yaşında
Alıntı yapıp yazarak size birşey mi dedim sorun alıntı yapmak değil kişinin yorumları üzerinden ilerlemek sadece bu arkadaş değil birçok kişi yapmış sırf ona değil ikazım kaç sayfadır benim üzerimden yürünüyor bunu yapan herkese..kız ne sormuş nerelere gelmiş yok eşi yanında göbek karıştırıyo mu gaz çıkarıyo mu bakım temizlik değil falan neler neler . Ne alaka? Konu sahibeside boşuna dert yapmış canım benim ya çoğunluk öyleymiş zaten. Yok biri sabahın köründe kalkamam demiş. Benim iki çocuğum var tabiki erken kalkıcam öğlene kadar uyumayıda sevmem.Göya benim yazdıklarımın üzerinden herkes gem vurmuş. Bende diyorum ki demek herkesin eşi ve beklentileri farklıymış onada bişey uyduruluyo. Sanki biz evde smokinle oturuyoruz. Evde tabiki rahat şeyler giyilir . Giyilirde bu taytla güzel bir tunik olur. Saç bi derli toplu olunur güzel kokulmaya dikkat edilir.Öle salkım saçak şeyler değil dedim herkes yorumlarımdan evde biz küpelerle gerdanlıklarla oruruyoruz havasına girdi. Yazdığım ilk yorumu okur musunuz . Ne yazmışıö Allahaşkına ben orda. Sonra çalışıp çalışmadığım takılmış çalışırsam yapacaklarıma takılmış. Yani ben daha ne diyeceğimi bilemedim. Siz biri olursa biri olmaz dediniz temizlik varsa bakım olmaz dediniz ben ona istinaden temizliğimide yaparım dedim. Arkadaşlar sayfaları okumadan temizliğin bakımın içinde olduğumu düşündüğümü sanmışlar. Şaştım kaldım.az önce benden alıntı yapıp cevap yazmışsınız şimdi biri sizden alıntı yapıp size katılmadı diye bu şekilde cevap yazma hakkını size vermez eleştiriye açık değilseniz ne demeye kendi hayatınızdan örnekle yorum yazıyosunuz
b
cam sakısımı derler o agdadanmıı ya benım cok cabuk cıkıyor bende analmadım
bende beyaz tenlıyım tavuk dötü gıbı oluyor ama yapıcak bısey yok canım
1 ay beklenırse hepsı aynı anda cıkar uzarda uzar :)
Evlendikten sonra kilo almak farz sanırım.
Düğününde dal gibi olan kıza bide 3 ay sonra bak.
Ben de 6 aylık evliyim ve yaklaşık 4-5 kilo aldım.:26:
Bakım konusunda dikkatliyimdir, ama illaki aksadıgı olmuştur. Regl dönemlerim çok agır geçtiği için ve duş yapamadıgım için o dönemler en bakımsız ve çirkin hallerimi yaşarım.
Bekarkende makyaj yapmayı çok severdim hala öyle. Yani farlarla allıklarla gezmem, gözümde kalemim bi parlatıcım vardır. Eşim onu öptüğümde yüzüne bulaşmasından şikayetçi, makyajdan çok hoşlanmaz, kendime zarar verdiğimi söyler durur. Akşamları özel bişeyler giyerim hoşuna gider iltifat eder sonra hasta olursun böyle der beni krize sokar!
O pijamalarıyla otururken ben de pijamalarımla eşlik ederim, geceliğimle evin içinde dolaşmam.
Ben bunları yapmasam eşim beni aldatmaz, aldatıcagı vardır aldatır.
Dipnot: Eşim beni begensin yada aldatmasın diye yapmıyorum hiç birini, kendimi ve eşimi sevdiğim için yapıyorum.
Biz evlenirken ömür boyu birlikte olmak için söz verdik, neler yaşıyacagımızı allah bilir. Ne hallerde göreceğiz birbirimizi inşallah.
Kesinlikle katılıyorum, eşim bazı günler yarım gün çalışır ben de o gün herhangi bi iş yapıyosam eve gelir gelmez bıraktırır. televizyon izlerken bile yanından ayrılmamı istemez iş için.
Tıpkı benim eşim. Cam sildirmez, ağır kaldırtmaz, fayans temizletmez.
O yokken yapmakta buldum çareyi, sinirlenir alıp kendisi yapar hatta.
Rahat batıyo sanırım.
kesinlikle haklı.
Gaz çıkartmak elbette normal ama tuvalette!
Biz burda eşlerimiz için süslenmekten vs bahsederken onların bizim yanımızda gaz çıkartmasını normal karşılayamayız herhalde?
Yanımda eşim bunu yapsa çok kızarım. Saygısızlık.
Alıntı yapıp yazarak size birşey mi dedim sorun alıntı yapmak değil kişinin yorumları üzerinden ilerlemek sadece bu arkadaş değil birçok kişi yapmış sırf ona değil ikazım kaç sayfadır benim üzerimden yürünüyor bunu yapan herkese..kız ne sormuş nerelere gelmiş yok eşi yanında göbek karıştırıyo mu gaz çıkarıyo mu bakım temizlik değil falan neler neler . Ne alaka? Konu sahibeside boşuna dert yapmış canım benim ya çoğunluk öyleymiş zaten. Yok biri sabahın köründe kalkamam demiş. Benim iki çocuğum var tabiki erken kalkıcam öğlene kadar uyumayıda sevmem.Göya benim yazdıklarımın üzerinden herkes gem vurmuş. Bende diyorum ki demek herkesin eşi ve beklentileri farklıymış onada bişey uyduruluyo. Sanki biz evde smokinle oturuyoruz. Evde tabiki rahat şeyler giyilir . Giyilirde bu taytla güzel bir tunik olur. Saç bi derli toplu olunur güzel kokulmaya dikkat edilir.Öle salkım saçak şeyler değil dedim herkes yorumlarımdan evde biz küpelerle gerdanlıklarla oruruyoruz havasına girdi. Yazdığım ilk yorumu okur musunuz . Ne yazmışıö Allahaşkına ben orda. Sonra çalışıp çalışmadığım takılmış çalışırsam yapacaklarıma takılmış. Yani ben daha ne diyeceğimi bilemedim. Siz biri olursa biri olmaz dediniz temizlik varsa bakım olmaz dediniz ben ona istinaden temizliğimide yaparım dedim. Arkadaşlar sayfaları okumadan temizliğin bakımın içinde olduğumu düşündüğümü sanmışlar. Şaştım kaldım.
yorum alıntılamıyorsunuz belki ama "biri.....demiş" diyerek laf çarpabiliyorsunuz, bu da bir başarısabah erken kalkmam demedim sevgili üye!!!! sabah 7 de kendimi evi toplamak için parçalayamam dedim.. zira 2 miniğim, bir eşim ve aşık olduğum bir işim var.. ben gece bile yatmam ki sabah kalkayım.. evet bakım demek temizlik demek değil, öğrenmenin de yaşı yok.. rahatlık senin için tayt-tunikdir benim için eşofmandır.. kısaca rahatlık görecelidir sevgili üye.. arkadaş da tam bunu merak edip sormuş, biz de forum kuralları içerisinde cevaplandırdık..
sevgiler..
yorum alıntılamıyorsunuz belki ama "biri.....demiş" diyerek laf çarpabiliyorsunuz, bu da bir başarısabah erken kalkmam demedim sevgili üye!!!! sabah 7 de kendimi evi toplamak için parçalayamam dedim.. zira 2 miniğim, bir eşim ve aşık olduğum bir işim var.. ben gece bile yatmam ki sabah kalkayım.. evet bakım demek temizlik demek değil, öğrenmenin de yaşı yok.. rahatlık senin için tayt-tunikdir benim için eşofmandır.. kısaca rahatlık görecelidir sevgili üye.. arkadaş da tam bunu merak edip sormuş, biz de forum kuralları içerisinde cevaplandırdık..
sevgiler..
Herkese eşleriyle ve çocuklarıyla mutluluklar o zaman ..kusura bakmayın ..
evlendim ilk sene 10 kilo aldım pişman değilimşuan eski kilomdayım birde hamileyim
çalışıyorum evim hiç bi zaman 4 4 lük olmadı olduysa da sayılı saatlerdir
yaa evim bal dök yala olur ama yemeğim olmaz ya yemeğim temizliğim vardır 2 sele ütüm birikmiştir bi yerden fire veriyorum yani
açıkçası çokta umrumda değil eve gelince de eşortman veya ev elbisesi giyerim
en sinir olduğum şeydir evde iki dirhem bi çekirdek modunda gezmek
ev iş için kendimi paralayamam hele ki bunu koca için hiç yapamam
kişisel temizlikten bahsetmiyorum onu kendim için yapıyorum zaten
hele ki bakımsız titiz olmayan kadın aldatılıyor lafı çok komik bahaneden başka birşey değil
ona bakılırsa bi arkadaşımızda karısı çok titizdi sürekli peşindeydi onu yapma bunu yapma dağıtma adam evinde rahat değildi boşandılar :26:
ne cektik bee hanimlar is ev yemek temizlik coluk cocuk bide kocalardan
saka bi yanada hersey cocuk olucaya kadar bi cock oluyor butun dunya onun ustune kuruluyor valla ben o uyumada afedersiiz tuvalete bili gidemiyirum hemen ingaaaaaaaaaa oyle suslenmek puslenmek nerde koca isten geliyor ac yemek te yapmak zorundasin offf yazarken kendimden sikildimbenim hayat bitmis
selam kızlar ben de fikrimi yazayım: evlendikten sonra kilo alanlardan biri de benim tam bir buçuk yılda 9 kiloben bu durumu doğum kontrol hapına ve geç yenen yemeklere bağlamıştım. tam diyetisyen kontrolünde rejim ve spor derken hamilelik önceden depoladığımdan mıdır nedir 8 kilo ile hamileliği kurtardım şimdi hamilelik öncesi kilomdan 3 kilo eksiğim.
bakımlılık deyince temiz, mis kokulu olmak kastediliyorsa bakımlı olduğumu söyleyebilirim ama evin içinde rahatsız kıyafetler ve makyajla hiç dolaşamam doğrusu zaten işte ve gezmede yeterince bu şekilde geziyoruz.
bir de bu biraz eşle de alakalı bende bi koca modeli var insanı zorla paspal yapar
ev hali adamı daha çok etkiliyormuş, dışarda eşofman giymemi istemez mesela, normal hayatta makyaja birşey demez ama evde yapsam "hayırdır bi yere mi gittin" der. sabah uyku sersemi işe gönderirken öper "dur daha yüzümü yıkamadım" derim "demek ondan bu kadar tatlı" der
şimdi kendime de bakıyorum her zaman zahmetsiz doğal bir tip olmuşumdur. kuaförüm "her müşterim senin gibi olsa iflas ederim" der sadece kesime giderim saçım kolay şekil alır kendim hallederim, saç rengimi sevdğimden yıllarca boyatmadım son zamanlarda beyazlar artınca kendi rengine boyadım hem genetik hem de beslenmeyle ilgili sanırım uykudan uyanınca doğal allık ve ruj görürüm suratımda
hayatımın en paspal zamanlarını yaşıyorum 4 aylık bir bebeğim var, evim hallaç pamuğu gibi evin çinde dön dolaş aynaya bile bakmıyorum annem uyardı "bu ne hal yeter sabahlıklarla gezdiğin biraz kendine çeki düzen ver eşin için" dedi ben de "yok ya o öyle biri değil" dedim ama içime bi kurt düştü ağzını aramak maksatlı bahsettim o da güldü "ben seni sadece görüntün için mi seviyorum kaldı ki biliyorsun pijamalı halini daha çok beğeniyorum" dedi
bu konuda kendinizi rahat hissetmiyorsanız eşlerle konuşmak gerek diye düşünüyorum ama birçok eşin temiz ve düzenli giyinip derli toplu olmayı topuklu ayakkabı makyaj kombinasyonuna tercih edeceğini düşünüyorum sonuçta doğallık başka pis olmak başka
konu sahibi arkadaşım kaygını çok iyi anlıyorum kilo alınca insanın içinden giyinip kuşanmak gelmiyor kendinle pek barışık olmuyorsun eşin de senin gibi düşünüyor sanıyorsun ama bence pek çok erkek güler yüze ve sıcak bir kucaklayışa daha çok önem veriyor
eşi süslenip püslenip gezmiyor diye başka kadınlara bakan adamlar varsa da emin ol zaten karakterleri öyledir bahaneye bakıyorlardır
sanki bunları ben yazmışım, duygularınızı paylaşıyorum hanımlar
bebiş uyudu gaza geldim şimdi bir ortalığı toparlayıp kendime çeki düzen vereyim yapmasam da sorun yok ama maksat bi değişiklik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?