evliyken de bakımlı olabilmek

cam sakısımı derler o agdadanmıı ya benım cok cabuk cıkıyor bende analmadım
bende beyaz tenlıyım tavuk dötü gıbı oluyor ama yapıcak bısey yok canım
1 ay beklenırse hepsı aynı anda cıkar uzarda uzar :)

Evlendikten sonra kilo almak farz sanırım.
Düğününde dal gibi olan kıza bide 3 ay sonra bak.
Ben de 6 aylık evliyim ve yaklaşık 4-5 kilo aldım.:26:
Bakım konusunda dikkatliyimdir, ama illaki aksadıgı olmuştur. Regl dönemlerim çok agır geçtiği için ve duş yapamadıgım için o dönemler en bakımsız ve çirkin hallerimi yaşarım.
Bekarkende makyaj yapmayı çok severdim hala öyle. Yani farlarla allıklarla gezmem, gözümde kalemim bi parlatıcım vardır. Eşim onu öptüğümde yüzüne bulaşmasından şikayetçi, makyajdan çok hoşlanmaz, kendime zarar verdiğimi söyler durur. Akşamları özel bişeyler giyerim hoşuna gider iltifat eder sonra hasta olursun böyle der beni krize sokar!
O pijamalarıyla otururken ben de pijamalarımla eşlik ederim, geceliğimle evin içinde dolaşmam.
Ben bunları yapmasam eşim beni aldatmaz, aldatıcagı vardır aldatır.

Dipnot: Eşim beni begensin yada aldatmasın diye yapmıyorum hiç birini, kendimi ve eşimi sevdiğim için yapıyorum.

Biz evlenirken ömür boyu birlikte olmak için söz verdik, neler yaşıyacagımızı allah bilir. Ne hallerde göreceğiz birbirimizi inşallah.

Kesinlikle katılıyorum, eşim bazı günler yarım gün çalışır ben de o gün herhangi bi iş yapıyosam eve gelir gelmez bıraktırır. televizyon izlerken bile yanından ayrılmamı istemez iş için.

Tıpkı benim eşim. Cam sildirmez, ağır kaldırtmaz, fayans temizletmez.
O yokken yapmakta buldum çareyi, sinirlenir alıp kendisi yapar hatta.
Rahat batıyo sanırım.

kesinlikle haklı.

aa niye erkekler gaz çıkarmıyomu ayol

adamların kıçı yokmu ki

gaz çıkarmakta gayet normal göbek kaşımakta bana göre

ayrıca benimki 34 yaşında

Gaz çıkartmak elbette normal ama tuvalette!
Biz burda eşlerimiz için süslenmekten vs bahsederken onların bizim yanımızda gaz çıkartmasını normal karşılayamayız herhalde?
Yanımda eşim bunu yapsa çok kızarım. Saygısızlık.

Son düzenleme:

bende 4 sene olacak evliyim çocuğum yok
ev işlerini nekadar istemeyerek olsada yaparım.
mutfağım pırıl pırıldır.
küpelerimle yatamam
uyandığımda gözümü açar açmaz ilk işim küpelerimi takmak olur.
saçımı başımı düzeltmeden kahvemi içemem
hergün makyajlıyımdır yatana kadar temizlemem.
dekolteyi hep giyerim.altımda pijama olsa bile göğüs dekoltem hep vardır.
yalnız şunu farkettim.eşim için farketmiyor ha dekolte ha boğazlı
adamın gözüne soksamda yok
göre göre alışıyorlar galiba
donsuzda çıksam bir yere kadar galiba
alışıyorlarmıdır nedir bilemedim
şu cilveli olmayı da bir öğrenebilsem

ilk cam sakısı ağdasını kullandım.sonra akrabamın kızının güzellik salonu var.sir ağda yaptırdım.bayağdan beri epilasyon kullanıyorum. 1 haftada bir alıyorum.benimde çok çabuk çıkıyor ağdayıda sevmiyorum bu kolayıma geliyor hem alerjide yapmıyor.bazende eldiven kullanıyorum.ağdadan nefret ediyorum.tam tersi bende senin gibi beyaz tenliyim çıktığı an ben burdayım diyor.

valla bence gaz çıkartmakta gayet normal üstelik yanımdada, ben normal karşılıyorum yani yanımda yapamayacaksa yanımda en rahat halini yaşamayacaksa nerde yaşayacakki

huu kızlarrr herksesın kendince bi bi fikri var bende solıyım ben bakım seven bı kadın ve bakımlı oldugumu dusunuyorum ama bazen hayat sartları buna el vermiyo :) benım gbı olanlar anlar belki esinizin ailesi ile bir oturuyosanız bu cok zorr hele kapalı ısenız benım gbı evde ıstedınız kıyafetı gınemıyo bı suru aldıgım acık cok hos kıyafetlerım va sac yapma aletlerım falan ama ne ıse yarıyı ya odamda yapcam yada tek kalırsak ayda yılda bir yani ben herkesı haklı goruyorum herkesın sebebı var kadınız en ıyısın ıstıyorz bazen ama olmuyo yapamıyoruz:)

Son düzenleme:
Kisisel bakimlarimi her daim yaparim.
Esim benim en güzel halimide, en pespaye alimide görmüstür.
Evcilik oynamiyoruz sonucta evliyiz ve ayni evde yasiyoruz:)
Ama esim beni her daim bakimli görsün diyede kendimi parcalamiyorum.
Gün geliyor icimden geliyor süsleniyorum püsleniyorum, gün geliyor basim agriyor esofmanla geziyorum.
Esim sadece dis görünümüm bakimli diye evlenmedi sonucta benimle.
Ama kisisel bakimdan ödün vermem cünkü kendim rahat edemem.

Tüm kişisel bakımlarımı kendim yaparım saç kesme boyama dahil.
Açıkçası hamilelikten bu yana saçıma fön çekmedim. Jöle nedir zaten unuttum eskiden ne çok kullanırdık.
Zaten zor oluyor diye saçlarımı küt kestik eşim kesti bu sefer. Kuaföre gidemiyorum burda. Tesettürlüyüm malum yurtdışı.
Ama alıştım ben. Evde giymek için pazardan parça satılan yerlerden 1-2 liraya hafif defolu şort- body aldım. Onları giyiyorum. Evimiz Allah'a şükür sıcak. Şort haricinde rahat edemem evde iş yaparken. Eşim geleceği zaman temiz giyinirim ama dışarı kıyafetlerini giymem. Sadece pis olmayayım yeter. Ki zaten kendiside gelir gelmez soyunur evde aklet boxer la dolaşır ben süslensem ne olacak
Bebeğim var sürekli hareket halindeyim yani. Ev temizliği yemek bebek ev temizliği bebek ,ev temizliği bebek ,en son koca bebek sonrada sıra bana geliyor
Makyaj yapmaktan hoşlanmıyorum. Kırkyılda bir ruj sürerim birde kalem. Zaten normalde de hiç sevmezdim sadece kalem kullanırdım. Krem kullanamıyorum tikim var yağlı yağlı oluyor hoşlanmıyorum.
Annem bebekken gül suyu ile yıkarmış bizi hep onun meyvelerini yiyiyorum. Kortizon alana kadar tek sivilce görmedim vucudumda.
Kendimi salmadım, herzamanki gibiyim ne çook titiz ne pasaklı. Orta hallerde geziyorum. Kendimi çok parçalamam eşimde zaten evin temizliğine değil yüzümdeki tebessüme bakar.
Kilo konusunda ise hamilelikte eşimle birlikte aldık hala veremedik. Anlayacağınız her konuda eşimle eşitiz sorun çıkmıyor

daha evlenmeden uyarımı almıştım bu konuda. birisinin çok mutlu evliliği olan ağbisi ve yengesi vardı. kadın güzel, bakımlı, süslü. adam zengin, yakışıklı. bir de çocukları var ama boşandılar. nedenini ağbisi şöyle açıklamış: "elalemin evine, güne, sokağa giderken mis gibi giyiniyor, evde beni çamaşır sulu pijamalarla karşılıyor" yani tek neden bu değildir tabi ama bence insan evlenince daha da dikkat etmeli. ben mesela bekarken kışın bazen 2 ay bacaklarımı temizlemesem nasıl olsa kalın giyiniyorum, görünmüyor diye düşünüyordum ama şimdi hamileyim, koca göbeğimle bile bacaklarımı, her yerimi tertemiz yapmaya çalışıyorum. akşamları yatarken çok hafif kokulu kremimi, saçlarıma maskemi sürüyorum mis gibi kokuyorum. evde hep temiz ama rahat şeyler giyiyorum. tayt üstü tunik ya da eşofman filan. ben evlenince bir de 4 kg filan verdim ama 7 kg aldın diye de iyice bırakma kendini 1-2 parça bişi al. sporuna diyetine başla zaten verirsin.

evlendim ilk sene 10 kilo aldım pişman değilim şuan eski kilomdayım birde hamileyim
çalışıyorum evim hiç bi zaman 4 4 lük olmadı olduysa da sayılı saatlerdir

yaa evim bal dök yala olur ama yemeğim olmaz ya yemeğim temizliğim vardır 2 sele ütüm birikmiştir bi yerden fire veriyorum yani
açıkçası çokta umrumda değil eve gelince de eşortman veya ev elbisesi giyerim
en sinir olduğum şeydir evde iki dirhem bi çekirdek modunda gezmek

ev iş için kendimi paralayamam hele ki bunu koca için hiç yapamam
kişisel temizlikten bahsetmiyorum onu kendim için yapıyorum zaten

hele ki bakımsız titiz olmayan kadın aldatılıyor lafı çok komik bahaneden başka birşey değil
ona bakılırsa bi arkadaşımızda karısı çok titizdi sürekli peşindeydi onu yapma bunu yapma dağıtma adam evinde rahat değildi boşandılar :26:

Son düzenleme:
ne cektik bee hanimlar is ev yemek temizlik coluk cocuk bide kocalardan
saka bi yanada hersey cocuk olucaya kadar bi cock oluyor butun dunya onun ustune kuruluyor valla ben o uyumada afedersiiz tuvalete bili gidemiyirum hemen ingaaaaaaaaaa oyle suslenmek puslenmek nerde koca isten geliyor ac yemek te yapmak zorundasin offf yazarken kendimden sikildim benim hayat bitmis

selam kızlar ben de fikrimi yazayım: evlendikten sonra kilo alanlardan biri de benim tam bir buçuk yılda 9 kilo ben bu durumu doğum kontrol hapına ve geç yenen yemeklere bağlamıştım. tam diyetisyen kontrolünde rejim ve spor derken hamilelik önceden depoladığımdan mıdır nedir 8 kilo ile hamileliği kurtardım şimdi hamilelik öncesi kilomdan 3 kilo eksiğim.
bakımlılık deyince temiz, mis kokulu olmak kastediliyorsa bakımlı olduğumu söyleyebilirim ama evin içinde rahatsız kıyafetler ve makyajla hiç dolaşamam doğrusu zaten işte ve gezmede yeterince bu şekilde geziyoruz.
bir de bu biraz eşle de alakalı bende bi koca modeli var insanı zorla paspal yapar
ev hali adamı daha çok etkiliyormuş, dışarda eşofman giymemi istemez mesela, normal hayatta makyaja birşey demez ama evde yapsam "hayırdır bi yere mi gittin" der. sabah uyku sersemi işe gönderirken öper "dur daha yüzümü yıkamadım" derim "demek ondan bu kadar tatlı" der
şimdi kendime de bakıyorum her zaman zahmetsiz doğal bir tip olmuşumdur. kuaförüm "her müşterim senin gibi olsa iflas ederim" der sadece kesime giderim saçım kolay şekil alır kendim hallederim, saç rengimi sevdğimden yıllarca boyatmadım son zamanlarda beyazlar artınca kendi rengine boyadım hem genetik hem de beslenmeyle ilgili sanırım uykudan uyanınca doğal allık ve ruj görürüm suratımda
hayatımın en paspal zamanlarını yaşıyorum 4 aylık bir bebeğim var, evim hallaç pamuğu gibi evin çinde dön dolaş aynaya bile bakmıyorum annem uyardı "bu ne hal yeter sabahlıklarla gezdiğin biraz kendine çeki düzen ver eşin için" dedi ben de "yok ya o öyle biri değil" dedim ama içime bi kurt düştü ağzını aramak maksatlı bahsettim o da güldü "ben seni sadece görüntün için mi seviyorum kaldı ki biliyorsun pijamalı halini daha çok beğeniyorum" dedi
bu konuda kendinizi rahat hissetmiyorsanız eşlerle konuşmak gerek diye düşünüyorum ama birçok eşin temiz ve düzenli giyinip derli toplu olmayı topuklu ayakkabı makyaj kombinasyonuna tercih edeceğini düşünüyorum sonuçta doğallık başka pis olmak başka

konu sahibi arkadaşım kaygını çok iyi anlıyorum kilo alınca insanın içinden giyinip kuşanmak gelmiyor kendinle pek barışık olmuyorsun eşin de senin gibi düşünüyor sanıyorsun ama bence pek çok erkek güler yüze ve sıcak bir kucaklayışa daha çok önem veriyor
eşi süslenip püslenip gezmiyor diye başka kadınlara bakan adamlar varsa da emin ol zaten karakterleri öyledir bahaneye bakıyorlardır

sanki bunları ben yazmışım, duygularınızı paylaşıyorum hanımlar
bebiş uyudu gaza geldim şimdi bir ortalığı toparlayıp kendime çeki düzen vereyim yapmasam da sorun yok ama maksat bi değişiklik olsun

yaliz degilmisim ayi benim hayatima benziyor esim bile ayen senin esin gibibenim suan kaynim varda o yuzden esofmalarimla dolasamiyorum yanlizsabah kalkip elbise giymek isence gibi geliyor

Evlenince kilo alma korkusu bende de vardı ama ilginçtir ben kilo verdim hep olmak istediğim kiloya evlendikten sonra kavuştum
Evde hep makyajlı ve fönlü olunmuyor doğru.. Üşengeçlik bende de var. Dişlerimi fırçalamaya üşendiğim oluyor öyle ki ojemi bile çıkarmıyorum bazen. Ara sıra esiyor çok bakıyorum kendime bazen de öyle oluyor

Vay be ne bakımlı hatunlar varmış, herkes hünerlerini dökmüş ortaya bir ben paspal kalmışım. Ha şunu da söyleyeyim çalışmıyorum, yatacak yerim yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…