evliyken de bakımlı olabilmek

Vay be ne bakımlı hatunlar varmış, herkes hünerlerini dökmüş ortaya bir ben paspal kalmışım. Ha şunu da söyleyeyim çalışmıyorum, yatacak yerim yok benim

benimde yok

ya birde su evlenince kilo alanlar nasil aldiniz ya ben niye alamiyorum arkadas..3 yillik evliyik toplasan 3-5 kiloyu zor zoruna aldim,
bende istiyorum 10 15 kilo ya

Kocam bu topiği görmemeli

çok sakıncalı

benimde yok
ya birde su evlenince kilo alanlar nasil aldiniz ya ben niye alamiyorum arkadas..3 yillik evliyik toplasan 3-5 kiloyu zor zoruna aldim,
bende istiyorum 10 15 kilo ya

şimdi ben sana inceliklerini anlatayım
evlendim tabe ev iş yetişemedim yemek yok hadi dışarda yiyelim hop dünyaları ye eve gel
öbür gün aileler özlüyor yemeğe çağırıyor gitmemek olmaz tabii gideceğimiz için sofrayı donatıyorlar yememek olmaz hopp mideye
ee evdeyiz sevdiğimiz şeyler hep kilo yapıcı yee iç
eşimle abur cubura bayılırız git gel buzdolabına uğra :26:
yeni evlisin arkadaşlar gidip geliyor sofralar kuruluyor sofrada tabii ne ararsan var yemesen ağlar
yok piknik yok deniz yok gezme yok kahvaltı al sana 10 kilo
ama bünyeye de bağlı benim kilo almaya müsait bi yapım var ondan olabilir ama gerçekten abartıyordum o zamanlar

Ben valla 24 saat süslü gezemem.
Zaten çok kokoş hatun değilimdir.
Temizlik, bakım kendim için dikkat ettiğim şeylerdir.
Elbette eşim görmüyorken kaş bıyık saldığım olmuştur,
iyi hissetmiyorsam
Ama eşim görecekse eğer uyumam,yemem hallederim.
Her daim temiz görünmek isterim ona.
Ama evde kotla, elbisemle oturayım derdini çekemem.
Ev demek benim için rahat pijamalarınla koltuğa yayılmak demektir.
Pijamanın da güzeli var lekelisi paspalı var.
Güzelinden giydik mi tamamdır.
Duramam ben öyle asker gibi daral gelir.
Gece için bişeyler düşünürüz o başka

sanirim ben yemek yemeye useniyorum.. yemedigim halde enerjim yerinde ama birgun bi yerde bayilacagim o olacak...
sabahtan beri bi meyveli yogurtla duruyorum acim ama birsey yiyesim yok neyse konuyu dagitmayayim..
istedigim kiloyu alamiyacam ben belli

hatta doğuma girerken +42 yi görmüşlüğüm var

MASALLAH MASALLAH darisi basima

kk da hep açılan ve hep popüler olan bi konu

temizlikten sağlıklı olmaktan fit olmaktan gayrısı fasa fiso, makyajla fönle doğmadımki her daim öyle gezeyim zaten makyajın bakım olduğuna asla inanmam

zaten yaptıklarımıda eşim için yapmam kendim için yaparım

kimin kocası karısı için baklava abdominaller yapmak için çalışıyo allah aşkına

benim kocam benim için yapıyo diyende kendini kandırır, kendi için yapıyodur o, bende olsam kendim için yaparım

bencil bi yazı mı oldu, belki, ama kimse için süslencem diye kendimi paralayamam kendimden başka

kocanız başka kadına giderse hııı, ya süslü kadınlara giderse diyenler olmuş, buyursun gitsin gitmek isterse kim tutuyo

ya bende daha çekici bi adama kapılırsam, o beni elinde tutmak için napıyo

sonra kadınlar neden 2. sınıf insan muamelesi görüyo deniyor, sebebi yine kadınların kendisi olmasın

Son düzenleme:
kızlar ya genital bölgeyi nasıl acısız alıyorsunuz emla krem demeyin o fiyat olarak uygun değil bana malesef

güzel sağlam evliliklerin temellinde süs püs yok, temelinde süs püs olsa çok çürük bi evlilik olurdu zaten, çok daha önemli değerler var, orta yaşa doğru yola çıkan her kadın ne demek istediğimi anlayacaktır

+42 istediğine emin misin hahhaha iyi düşün ben 50 kilo evlendim, hemen 10 kilo aldım ama vucudum müsaitti kaldırdım 60 ı, iyi de oldu, sonra hamile kalıp riskli gebelik nedeniyle 3 ay da hiç kalkmadan yatınca, e yaş da 30 olunca tam 32 kilo aldım, 17 si gitti 15 i kaldı, inan vermek almaktan zor, tadını çıkar

42 yede raziyim kendimi bi kilolu goreyimde
oldum olasi cibik gibiyim...

42 yede raziyim kendimi bi kilolu goreyimde
oldum olasi cibik gibiyim...

kilon çok güzel canım,almaya çalışma bence

ister istemez hamilelikte falan alıyorsun,emin ol vermek çok daha zor.ama yemene biraz dikkat etsen iyi olur.yememekte iyi değil bence

kilon çok güzel canım,almaya çalışma bence

ister istemez hamilelikte falan alıyorsun,emin ol vermek çok daha zor.ama yemene biraz dikkat etsen iyi olur.yememekte iyi değil bence

zayif oldugumu soyluyolar hep :44:

bir süre sonra bakımda olağan sıradan gelecek.

bunun yerini değişiklikler, ara sıra da heyecanlı atraksiyonlar almalı.

sürprizler de işin ekstrası tabii.

ha bu arada kilo almak değil bence sorun.
bence sorun aldığın kiloları pozitife çevirip, farklılık olarak eşe sunabilmekte.
sonuçta eş dediğin eşini her haliyle sevmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…