- Konu Sahibi mutsuzperi
-
Vay be ne bakımlı hatunlar varmış, herkes hünerlerini dökmüş ortaya bir ben paspal kalmışım. Ha şunu da söyleyeyim çalışmıyorum, yatacak yerim yok benim
Vay be ne bakımlı hatunlar varmış, herkes hünerlerini dökmüş ortaya bir ben paspal kalmışım. Ha şunu da söyleyeyim çalışmıyorum, yatacak yerim yok benim
benimde yok
ya birde su evlenince kilo alanlar nasil aldiniz ya ben niye alamiyorum arkadas..3 yillik evliyik toplasan 3-5 kiloyu zor zoruna aldim,
bende istiyorum 10 15 kilo ya
ver ver ay keske olsa oyle birseyBen sana vereyim 15 kilo kadar, çok iyi olur valla.
evlendikten sonra 9-10 kilo alanlar şükredin, burda 25 kilo alan da var
Kocam bu topiği görmemeli
benimde yok
ya birde su evlenince kilo alanlar nasil aldiniz ya ben niye alamiyorum arkadas..3 yillik evliyik toplasan 3-5 kiloyu zor zoruna aldim,
bende istiyorum 10 15 kilo ya
ver ver ay keske olsa oyle birsey
kim almis nasil almis
bende ne zamandir ozonlu pijamami giymiyordum gecenlerde tekrar cikardim görücüye atmayada kiyamiyorum ki arkadas
sanirim ben yemek yemeye useniyorum.. yemedigim halde enerjim yerinde ama birgun bi yerde bayilacagim o olacak...çok sakıncalı
şimdi ben sana inceliklerini anlatayım
evlendim tabe ev iş yetişemedim yemek yok hadi dışarda yiyelim hop dünyaları ye eve gel
öbür gün aileler özlüyor yemeğe çağırıyor gitmemek olmaz tabii gideceğimiz için sofrayı donatıyorlar yememek olmaz hopp mideye
ee evdeyiz sevdiğimiz şeyler hep kilo yapıcı yee iç
eşimle abur cubura bayılırız git gel buzdolabına uğra :26:
yeni evlisin arkadaşlar gidip geliyor sofralar kuruluyor sofrada tabii ne ararsan var yemesen ağlar
yok piknik yok deniz yok gezme yok kahvaltı al sana 10 kilo
ama bünyeye de bağlı benim kilo almaya müsait bi yapım var ondan olabilir ama gerçekten abartıyordum o zamanlar
hatta doğuma girerken +42 yi görmüşlüğüm var
Kocam bu topiği görmemeli
sanirim ben yemek yemeye useniyorum.. yemedigim halde enerjim yerinde ama birgun bi yerde bayilacagim o olacak...
sabahtan beri bi meyveli yogurtla duruyorum acim ama birsey yiyesim yokneyse konuyu dagitmayayim..
istedigim kiloyu alamiyacam ben belli
MASALLAH MASALLAH darisi basima
aynen
kocam beni giyinik görse hemen, nereden geldin veya nereye gidiyorsun diye sorar.
bunca yıl iyi dayanmış bana
+42 istediğine emin misin hahhaha iyi düşünben 50 kilo evlendim, hemen 10 kilo aldım ama vucudum müsaitti kaldırdım 60 ı, iyi de oldu, sonra hamile kalıp riskli gebelik nedeniyle 3 ay da hiç kalkmadan yatınca, e yaş da 30 olunca tam 32 kilo aldım, 17 si gitti 15 i kaldı, inan vermek almaktan zor, tadını çıkar
42 yede raziyim kendimi bi kilolu goreyimde
oldum olasi cibik gibiyim...
kilon çok güzel canım,almaya çalışma bence
ister istemez hamilelikte falan alıyorsun,emin ol vermek çok daha zor.ama yemene biraz dikkat etsen iyi olur.yememekte iyi değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?