- 9 Kasım 2021
- 731
- 1.453
- 63
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Benim de kendime ait 3 konum var :)siz neden sürekli başkaları için konu açıyosunuz? Yok arkadaşım için yok kardeşim için konu açıyorum. Kendileri hesap alıp açamıyor mu? Yoksa kendi sorunlarınızı başkalarının gibi mi anlatıyosunuz?
Vazgeçmesi için elimden geleni yapardım ama koca insan,ne kadar karşısında durulur kiMerhaba ismini acıkca yazmadıgım bir üye gibi bir baslık attım
bütün konuyu özetliyor aslında.
Kardeşim bekar 33 yasında saglık sektöründe calısan bi devlet memuru
, hiç evlenmedi
Birisi ile birlikte idi 7 aydır bizle tamıstırmak istedigini söyledi kabul ettik, daha once kmdir diye sormadık koca kadın, kendi fikirkerini verebilecegini düşünüyorduk.
Anne ve babamdan önce biz tanıştık eşimle.
Adam 39 yasında daha once bir evlilik yapmıs, annesinde kalan bir kızı var 11 yasında . İşi sabit degil. Esnaf gibi düşünün Evlenip bosanmış, cocugu olmasını da sorun etmedik kardeşim yasıyacak sonucta fakat bize anlasamdık eşimin psikolojik sorunlsrı vardı evde hep kavga vardı dayanamayıp anlasmalı bosandık dedi.
Eşim tanıdık cevresine sorunca, eşini defalarca aldattıgını, kadınında gercekten zor bir kadın oldugunu ve cocukla pek ilgilenmediğini ve hemen 2.evliliğini yapıp onla da sorunlar yasadıgınıı ögrendik.
Kardeşimin sevgilisi dogru soyluyor olsa bile eşini aldattmış olmasını kabul edemiyorum, yine yaapar diyorum ama kardesim anlamıyor.
Kardesimi kandırmış sen baskasın evet kötü bir hayatım vardı senle degiştim blabla diye.
Kardesim bile bile yürüyor ateşe, yıllar sonra böyle hissediyorum bozma diyor. Ailem birsey bilmiyor.
Hayat kendinin elbet ama hiçte yakısmıyorlar sanki.agzı güzel laf yapıyor adamın.
Israr ederse evlenıcem derse durmayız tabi ki karsısında ama bile bile de lades denir mi?
Siz napardınız.?
Hepinize hak veriyorum, işi yok derken ee memur degil ne bileyim esnaf gibi düşünün.
Kardesim neresine aldandı bilmiyorum el üstünde tutmasına mı kandı laflarına mı kandı bir sarsmak istiyorum bi söyle kendine gel diye okkalı bi tokat, kıyamıyorum da ama atese de atamam.
Cok üzülüyorum. Fakat kendi çok mutlu.
Dedim dedim, ama perde inmiş gözüne kör olasıcanın.Kardeşiniz salak bence kusura bakmayın ama… Eğer buraya konu açtığınızı ve aldığınız cevapları söylerseniz bunu kesin söyleyin lütfen.
Böyle Allah’ın verdiği beyni inatla kullanmayan kardeş bile olsa yardım edilir mi ki bilemedim.Kardeşinizde gram akıl yok. O yüzden ne yaparsanız yapın evlenecek.
Siz şimdiden boşanacağı zaman nasıl destek olabilirimi düşünün bence
Aman inmiş o perde evlenmeden önce adamın kendisine yapılan bir yanlışını görmezse evlenecek demek ki 33 olup 18 gibi düşünen kardeşiniz.Dedim dedim, ama perde inmiş gözüne kör olasıcanın.
Gez toz eğlen iyi geliyorsa ama evlenmek nedir ya.
Ya adam tam bir bela hakikatten. Seneye de maaşını adamın kızına yatırıyor diye konu açmazsa ne oluyim. Aha yazıyorum buraya.Adamın bir tane bile artısı var mı, tercih etmeye değecek?
1) eşini aldatan,kandiran bir şerefsiz
2) yaşlı
3) yaşlı ama boş beleş yaşamış,doğru düzgün işi gücü maaşı yok
4) parasının büyük bir kısmını nafaka diye ödüyor ve ödemeye devam edecek, evlenince buyuk ihtimalle senin memur maaştan yiyecek o da eski eşine,kızına bakacak
4,5) üstteki maddeyi yapmıyorsa demek ki doğurduğu kızına Bile faydası olmayan,asalagin teki. Sana hiç faydası olmaz.
Aldatan yine aldatır diye dişünüyorum ben, erkeklerin klasik yalanlark senle değiştim fln fln ,, ama tabi kardeşine laf geçmiyosa yapıcak birşey yokMerhaba ismini acıkca yazmadıgım bir üye gibi bir baslık attım
bütün konuyu özetliyor aslında.
Kardeşim bekar 33 yasında saglık sektöründe calısan bi devlet memuru
, hiç evlenmedi
Birisi ile birlikte idi 7 aydır bizle tamıstırmak istedigini söyledi kabul ettik, daha once kmdir diye sormadık koca kadın, kendi fikirkerini verebilecegini düşünüyorduk.
Anne ve babamdan önce biz tanıştık eşimle.
Adam 39 yasında daha once bir evlilik yapmıs, annesinde kalan bir kızı var 11 yasında . İşi sabit degil. Esnaf gibi düşünün Evlenip bosanmış, cocugu olmasını da sorun etmedik kardeşim yasıyacak sonucta fakat bize anlasamdık eşimin psikolojik sorunlsrı vardı evde hep kavga vardı dayanamayıp anlasmalı bosandık dedi.
Eşim tanıdık cevresine sorunca, eşini defalarca aldattıgını, kadınında gercekten zor bir kadın oldugunu ve cocukla pek ilgilenmediğini ve hemen 2.evliliğini yapıp onla da sorunlar yasadıgınıı ögrendik.
Kardeşimin sevgilisi dogru soyluyor olsa bile eşini aldattmış olmasını kabul edemiyorum, yine yaapar diyorum ama kardesim anlamıyor.
Kardesimi kandırmış sen baskasın evet kötü bir hayatım vardı senle degiştim blabla diye.
Kardesim bile bile yürüyor ateşe, yıllar sonra böyle hissediyorum bozma diyor. Ailem birsey bilmiyor.
Hayat kendinin elbet ama hiçte yakısmıyorlar sanki.agzı güzel laf yapıyor adamın.
Israr ederse evlenıcem derse durmayız tabi ki karsısında ama bile bile de lades denir mi?
Siz napardınız.?
Böyle Allah’ın verdiği beyni inatla kullanmayan kardeş bile olsa yardım edilir mi ki bilemedim.
İnatla ben biliyorum diyorsa darbe yediğinde de kendi bilsin ne yapacağını bence
Kızmanıza gerek yok. Aynı şeyi söylüyoruz aslında. Siz diyosunuz ki size ne ben de diyorum ki bize ne? kendiniz söylemişsiniz bana bile laf ettirmiyor, başkalarının sözünü dinlemiyor diye. O zaman bu konunun amacı ne ben onu anlamadım.Benim de kendime ait 3 konum var :)
Kardesimin durumunu sormak icin fikir almakta ne var?
Sizce kardeşim bu soruyu burda sorar mı bana bile laf ettirmiyorken.
Ayrıca size ne?
Böyle bir adamla gezilmez de. Sonra sahiplenir malı gibi görür. Adamı hiç gözüm tutmadı.Dedim dedim, ama perde inmiş gözüne kör olasıcanın.
Gez toz eğlen iyi geliyorsa ama evlenmek nedir ya.
Bdv nin basında ne yazıyor?Kızmanıza gerek yok. Aynı şeyi söylüyoruz aslında. Siz diyosunuz ki size ne ben de diyorum ki bize ne? kendiniz söylemişsiniz bana bile laf ettirmiyor, başkalarının sözünü dinlemiyor diye. O zaman bu konunun amacı ne ben onu anlamadım. Yani bizim burda söylediğimiz hiçbir lafın kardeşinizin hayatına tesiri olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?