Evliyken eşini aldatmış fakat bambaska bir konudan dolayı boşanmış birisi ile birlikte olur musunuz?

Benim de kendime ait 3 konum var :)

Kardesimin durumunu sormak icin fikir almakta ne var?
Sizce kardeşim bu soruyu burda sorar mı bana bile laf ettirmiyorken.

Ayrıca size ne?

Hepinize hak veriyorum, işi yok derken ee memur degil ne bileyim esnaf gibi düşünün.

Kardesim neresine aldandı bilmiyorum el üstünde tutmasına mı kandı laflarına mı kandı bir sarsmak istiyorum bi söyle kendine gel diye okkalı bi tokat, kıyamıyorum da ama atese de atamam.

Cok üzülüyorum. Fakat kendi çok mutlu.

Vazgeçmesi için elimden geleni yapardım ama koca insan,ne kadar karşısında durulur ki?

Kız genç, düzgün iişi de var şöyle kızı bulsam ben de kandırırım valla hayat erkeklere hayat. Yurdum kzılarındaki ipsiz sapsız tipleri adam etme sevdası nedir, karşılarına düzgün adam gelince de burun kıvırır beğenmezler.

Kardeşinizde gram akıl yok. O yüzden ne yaparsanız yapın evlenecek.
Siz şimdiden boşanacağı zaman nasıl destek olabilirimi düşünün bence
Böyle Allah’ın verdiği beyni inatla kullanmayan kardeş bile olsa yardım edilir mi ki bilemedim.
İnatla ben biliyorum diyorsa darbe yediğinde de kendi bilsin ne yapacağını bence

Dedim dedim, ama perde inmiş gözüne kör olasıcanın.

Gez toz eğlen iyi geliyorsa ama evlenmek nedir ya.
Aman inmiş o perde evlenmeden önce adamın kendisine yapılan bir yanlışını görmezse evlenecek demek ki 33 olup 18 gibi düşünen kardeşiniz.
Kendi tercihi düşünmeyin ne yapabilirsiniz siz bir şey dedikçe daha kıymete binecek belli

Ya adam tam bir bela hakikatten. Seneye de maaşını adamın kızına yatırıyor diye konu açmazsa ne oluyim. Aha yazıyorum buraya.

Aldatan yine aldatır diye dişünüyorum ben, erkeklerin klasik yalanlark senle değiştim fln fln ,, ama tabi kardeşine laf geçmiyosa yapıcak birşey yok

Ya hepsini biliyorum eşimde aynı şeyleri dıyor, tamam biz eşimle zor dönem gecirdik düzelmeye calısıyoruz ama bir evlilikte aldatma nedir, bile bile nasıl kabul eder.
Ailem duyunca da bir kıyamet kopar daha sonrasında Yüksek ihtimalle sessiz sedasız bir nikah kıyacakalr.Bunları okutacagım ama sanmıyorum okumak istesin. Kardes işte ne kadar kızsan da, sövsende olmuyor

Benim de kendime ait 3 konum var :)

Kardesimin durumunu sormak icin fikir almakta ne var?
Sizce kardeşim bu soruyu burda sorar mı bana bile laf ettirmiyorken.

Ayrıca size ne?
Kızmanıza gerek yok. Aynı şeyi söylüyoruz aslında. Siz diyosunuz ki size ne ben de diyorum ki bize ne? kendiniz söylemişsiniz bana bile laf ettirmiyor, başkalarının sözünü dinlemiyor diye. O zaman bu konunun amacı ne ben onu anlamadım.

Yani bizim burda söylediğimiz hiçbir lafın kardeşinizin hayatına tesiri olmayacak. Hatta okutucam ama okumak bile istemez, sessizce nikah kıyacak yazmışsınız. O yüzden ben genel olarak başkası adına konu açmayı doğru bulmuyorum. Geçende de arkadışınızın ilişkisiyle ilgili konu açtığınız için söylemek istedim

Bdv nin basında ne yazıyor?

Bizene diyecekseniz niye konuları okuyorsunuz.?

Konunun amacını anlamadıysanız cıdden yazmamakla baslayabilirsiniz,cünkü ben şu derdime care aramak icin yazdım.Olur da boyle birseyi yaşayan milyondabir bir insan cıkarda biz mutlu olduk der diye. Kardesim mutlu olacaksa mani olmamak, yada bu yanlısın neresinden nasıl döndürürüme care aramak icin yazdım.

Rica ederim yazmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…