Evliyken eşini aldatmış fakat bambaska bir konudan dolayı boşanmış birisi ile birlikte olur musunuz?

Hayır tabiki.
İnsan yedisinde neyse yetmişinde de o.
Bir arkadaş vardı iki kızı aynı anda idare etmeye çalışırdı lisedeyken. Yıllar geçti olgunlaştı, birini sevdi evlendi. Boşanma sebebi neydi derseniz aldatmak. Şimdi herkese eski eşinin psikolojisinin bozuk olduğunu anlatıyor. İç halini çok iyi biliyoruz oysa ki.

Kadın çocuğu ninesine bırakıp 1 hafta kafa dinlemeye tatile çıksa ilgisiz damgası yiyor zaten toplum tarafından, adam atmış kadının başına çocuğu üç kuruş nafaka verip çekiliyor diye toplum ona baba diyor.

Kız kardeşine söyle aklını başına alsın. Eşini aldatmış biriyle evyenmesin. Bekar kız gitsin bikarla evlensin. Eşi ölmüş biriyle bile evlenebilir ama bu adam olmaz. Bana göre olmaz.

Çok güzel özetlemişsin

Aslında adam calıskanmış extra iş filn yapıyormuş, ama yine de içime sinmiyor şu durum.

İşi gücü geçtim evlililk birligine sadık kalamayan bi adam ya bu nasıl kanabiliyorsun

Aslında adam calıskanmış extra iş filn yapıyormuş, ama yine de içime sinmiyor şu durum.

İşi gücü geçtim evlililk birligine sadık kalamayan bi adam ya bu nasıl kanabiliyorsun
Ya hüffff bu bi baltaya sap olamamış tiplerin ortak özelliği zaten çok çalışkan olmak.

Aa ben farklıyım beni aldatmaz derdim aldatilip kicimin üzerine otururdum

Defalarca aldatilan kadinin psikolojisi tabii ki bozulur. Aldatıldığını ogrendiginde her seferinde kavga cikar, icine sinmez yine kavga cikartir. Ayrica adamin kendiside kizina bakmıyor annesine vermis. Madem isi duzenli degil yapar yemeğini yedirir, okuluna goturebilir vs bunlari bile yapmiyor. Kardesinizle bir cocuk yapsa onunlada ilgilenmeyecek. Adam niye kendini duzeltsin ki? Bos beles bir hayat yasamak daha kolay. Canı sıkılmış aldatmis, cocugu bir kenara atmis. Kardesiniz biraz daha tanisin bu adami acele etmesin en fazla bunu diyebilirsiniz

Kardeşin kafaya koyduysa beraber olur, bırakmaz ki..Sen gelip burdan fikir alıyorsun da kardeşin sana sormamış kararını vermiş, sevmiş etmiş...Sen ne desen boş, yaşayıp görecek...Sen dedin diye vazgeçmez..

Umarım kardeşiniz bu adamla evlenmez. Aldatan bir insan asla bir daha düzelmez, buna inanmıyorum. İNsanın huyu neden birden değişsin yani, tamam ilk zamanlarda ilk hevesle sadık kalır belki ama daha güzelini, dikkatini çeken birini görünce ona da gönlünü kaptırır. Ben olsam aileme anlatırdım durumu, ilerde ağlayacağına şimdi ağlasın daha iyi.

Hepinize sonsuz tesekkurleer, hepsini biliyorum, kardesimi sıkmakta istemiyorum üstüne gitmek, zamana bırakıp kendi görsün istiyorum umarımm geç olmaz.
aslında baska bir hesaptan kardesıme mesaj atmak var aklımda, baska biri atmış gibi, sizi gördüm cocugu iyi araştır, daha önce soyle bir yasantısı vardı bla bla bla diye. Cok mu cocukca.?

Belki baska gözle cok kotu bir durumda oldugunu okumak onu sogutur.

ben de aldatmanın karakterle alakalı olduğunu düşünengillerdenim.
çünkü bu bir fikirdir, biriyle anlaşamıyorsan, sevmiyorsan ayrılmalısın, ayrıldıktan sonra ne yaparsan yap. bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmamak bir fikir yani, o bir kafa yapısı. belki de alışkanlık oluyor bazılarında.
benim bir tanıdığım var, kadın.
uzun ilişkisinde aldattı sevgilisini. ayrıldılar, sevgilisini aldattığı kişiyle ilişkisine devam etti. sonra tekrar barıştı uzun ilişki yaşadığı kişiyle, bir süre devam etti ilişkileri ama yine ayrıldılar ve kadın gidip uzun ilişkisini aldattığı şahısla evlendi. 1-2 sene evli kaldıktan sonra tabii şu an hala evli, uzun ilişki yaşadığı insana geri döndü. ama evli aynı zamanda. yani kocasını da uzun ilişkideki sevgili ile aldatıyor. ve eminim ki yine aldatacak. hadi uzun ilişkisindeki insan yüzünden aldattı diyelim, kocayı neden aldatıyor şimdi? boşan, ne yaparsan yap kime de ama... yani x'i y ile, sonra y'yi x ile aldattı gibi düşün. x'i de yarın öbür gün z ile aldatacak, eminiz buna.

Ya hüffff bu bi baltaya sap olamamış tiplerin ortak özelliği zaten çok çalışkan olmak.
Cok calıskan, cocuguna da bakıyor.
Nasıl bi göz boyadıysa ilgili bir baba olarak görüyor kardesim öyle gösteriyor ama oyle olsa kadın böyle sorunluysa baska biri ile evlenmişse o kızı ordan alıp kendi bakmaz mıydı.?

Bir adam tüm düzenimizi bozdu daha şimdiden.

Açıkçası ben aldatmaya takilmadim.İnsan hatasından ders cikariyorsa geçmişini sağlam değerlendirip sorumluluk alıyorsa neden olmasın derim.
Ama adamın işi önemli hele ki kardesiniz memur olmuş bu daha çok gözüne batar ilerde.
Esnaf ama geliri gideri ne kadar vs ne kadar nafaka ödüyor kızına ne kadar sahip çıkıyor mesela bunlar aldatmasından çok daha önemli.
11 yaşında bir kız çocuğu var adamın bu mesela çok büyük sorumluluk o çocuk gelip gidecek kalacak babasınin evinde kardesinizle sorunlar yaşayacak belki.
Bunlar çok daha önemli sorunlar.

Kaçımız bize bir şeyin yanlış olduğu söylendiğinde kendi doğrumuzdan vazgeçtik? Bu kardeşinin hayatı, ve onun kararı. Sen üzerine düşeni yapmış uyarmışsın. Ya tokat gibi bir gerçekle uyanmayı tercih eder ya da uyumaya devam eder. 30 lu yaşlardaki bi insan bahsediyoruz, ergen değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…