- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Kadın çocuğu ninesine bırakıp 1 hafta kafa dinlemeye tatile çıksa ilgisiz damgası yiyor zaten toplum tarafından, adam atmış kadının başına çocuğu üç kuruş nafaka verip çekiliyor diye toplum ona baba diyor.Eşi kızıyla ilgilenmiyormuş da.adam çok mu ilgileniyor bırakmış anasına keyfine bakıyor.
Eşini defalarca aldatmış, sabit işi yok.
Ne muhteşem bir eş adayı.
Yerinizde olsam benimde içim el vermez, kardeşimin böyle biriyle evlenecek olmasına ama nihayetinde istediğini yapacak.
Allah akıl fikir versin kendisine.
Merhaba ismini acıkca yazmadıgım bir üye gibi bir baslık attım
bütün konuyu özetliyor aslında.
Kardeşim bekar 33 yasında saglık sektöründe calısan bi devlet memuru
, hiç evlenmedi
Birisi ile birlikte idi 7 aydır bizle tamıstırmak istedigini söyledi kabul ettik, daha once kmdir diye sormadık koca kadın, kendi fikirkerini verebilecegini düşünüyorduk.
Anne ve babamdan önce biz tanıştık eşimle.
Adam 39 yasında daha once bir evlilik yapmıs, annesinde kalan bir kızı var 11 yasında . İşi sabit degil. Esnaf gibi düşünün Evlenip bosanmış, cocugu olmasını da sorun etmedik kardeşim yasıyacak sonucta fakat bize anlasamdık eşimin psikolojik sorunlsrı vardı evde hep kavga vardı dayanamayıp anlasmalı bosandık dedi.
Eşim tanıdık cevresine sorunca, eşini defalarca aldattıgını, kadınında gercekten zor bir kadın oldugunu ve cocukla pek ilgilenmediğini ve hemen 2.evliliğini yapıp onla da sorunlar yasadıgınıı ögrendik.
Kardeşimin sevgilisi dogru soyluyor olsa bile eşini aldattmış olmasını kabul edemiyorum, yine yaapar diyorum ama kardesim anlamıyor.
Kardesimi kandırmış sen baskasın evet kötü bir hayatım vardı senle degiştim blabla diye.
Kardesim bile bile yürüyor ateşe, yıllar sonra böyle hissediyorum bozma diyor. Ailem birsey bilmiyor.
Hayat kendinin elbet ama hiçte yakısmıyorlar sanki.agzı güzel laf yapıyor adamın.
Israr ederse evlenıcem derse durmayız tabi ki karsısında ama bile bile de lades denir mi?
Siz napardınız.?
Kız kardeşine söyle aklını başına alsın. Eşini aldatmış biriyle evyenmesin. Bekar kız gitsin bikarla evlensin. Eşi ölmüş biriyle bile evlenebilir ama bu adam olmaz. Bana göre olmaz.Merhaba ismini acıkca yazmadıgım bir üye gibi bir baslık attım
, hiç evlenmedi
Birisi ile birlikte idi 7 aydır bizle tamıstırmak istedigini söyledi kabul ettik, daha once kmdir diye sormadık koca kadın, kendi fikirkerini verebilecegini düşünüyorduk.
Adam 39 yasında daha once bir evlilik yapmıs, annesinde kalan bir kızı var 11 yasında . İşi sabit degil. Esnaf gibi düşünün Evlenip bosanmış, cocugu olmasını da sorun etmedik kardeşim yasıyacak sonucta fakat bize anlasamdık eşimin psikolojik sorunlsrı vardı evde hep kavga vardı dayanamayıp anlasmalı bosandık dedi.
Eşim tanıdık cevresine sorunca, eşini defalarca aldattıgını, kadınında gercekten zor bir kadın oldugunu ve cocukla pek ilgilenmediğini ve hemen 2.evliliğini yapıp onla da sorunlar yasadıgınıı ögrendik.
Kardeşimin sevgilisi dogru soyluyor olsa bile eşini aldattmış olmasını kabul edemiyorum, yine yaapar diyorum ama kardesim anlamıyor.
Kardesimi kandırmış sen baskasın evet kötü bir hayatım vardı senle degiştim blabla diye.
Kardesim bile bile yürüyor ateşe, yıllar sonra böyle hissediyorum bozma diyor. Ailem birsey bilmiyor.
Hayat kendinin elbet ama hiçte yakısmıyorlar sanki.agzı güzel laf yapıyor adamın.
Israr ederse evlenıcem derse durmayız tabi ki karsısında ama bile bile de lades denir mi?
Siz napardınız.?
Çok güzel özetlemişsinAdamın bir tane bile artısı var mı, tercih etmeye değecek?
1) eşini aldatan,kandiran bir şerefsiz
2) yaşlı
3) yaşlı ama boş beleş yaşamış,doğru düzgün işi gücü maaşı yok
4) parasının büyük bir kısmını nafaka diye ödüyor ve ödemeye devam edecek, evlenince buyuk ihtimalle senin memur maaştan yiyecek o da eski eşine,kızına bakacak
4,5) üstteki maddeyi yapmıyorsa demek ki doğurduğu kızına Bile faydası olmayan,asalagin teki. Sana hiç faydası olmaz.
Ya hüffff bu bi baltaya sap olamamış tiplerin ortak özelliği zaten çok çalışkan olmak.Aslında adam calıskanmış extra iş filn yapıyormuş, ama yine de içime sinmiyor şu durum.
İşi gücü geçtim evlililk birligine sadık kalamayan bi adam ya bu nasıl kanabiliyorsun
Merhaba ismini acıkca yazmadıgım bir üye gibi bir baslık attım
, hiç evlenmedi
Siz napardınız.?
Böyle olacak malesefffffAa ben farklıyım beni aldatmaz derdim aldatilip kicimin üzerine otururdum
Cok calıskan, cocuguna da bakıyor.Ya hüffff bu bi baltaya sap olamamış tiplerin ortak özelliği zaten çok çalışkan olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?