- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Yani nerden tutsan elinde kalıyor bu konu.Böyle bir adamla gezilmez de. Sonra sahiplenir malı gibi görür. Adamı hiç gözüm tutmadı.
Bence deneyin okusun yazilanlari ama malesef işe yaricagini sanmiyorum. Yinede konuşun, kardeşimi bi cok hatadan döndürsemde ona sorsan hata degil tecrübe diyor.Ya hepsini biliyorum eşimde aynı şeyleri dıyor, tamam biz eşimle zor dönem gecirdik düzelmeye calısıyoruz ama bir evlilikte aldatma nedir, bile bile nasıl kabul eder.
Ailem duyunca da bir kıyamet kopar daha sonrasında Yüksek ihtimalle sessiz sedasız bir nikah kıyacakalr.Bunları okutacagım ama sanmıyorum okumak istesin. Kardes işte ne kadar kızsan da, sövsende olmuyor
Ben olsam muhatap olmazdım. Kardeşim de 33 yaşında memur olmus biri buna rağmen koru körüne gidecekse ailesini karşısına alacaksa da kendi bilirYani nerden tutsan elinde kalıyor bu konu.
Adamı mı çeksem kenara?
Yav tabi ki el üstünde tutacak. Şu haliyle işi gücü olan, kendinden genç, çöpsüz üzüm bir kadın bulmuş. Ben olsam ben de el üstünde tutarım.Hepinize hak veriyorum, işi yok derken ee memur degil ne bileyim esnaf gibi düşünün.
Kardesim neresine aldandı bilmiyorum el üstünde tutmasına mı kandı laflarına mı kandı bir sarsmak istiyorum bi söyle kendine gel diye okkalı bi tokat, kıyamıyorum da ama atese de atamam.
Cok üzülüyorum. Fakat kendi çok mutlu.
"Hallederiz Kadir" değil mi buAh şu laf cambazları yokmu....
Ablamda evlendi bitane laf cambaziyla. Kendisinden 10 yaş büyüktü baştan belliydi ne mal olduğu ama biz dinletemedik bı turlu ablama illa tutturdu. Hatta babam vermeyecek oldu 2 hafta boyunca yemeden içmeden kesildi ve sürekli ağladı bu yüzden de dayanamadı annemler razı geldiler mecbur. Ama nişanlılık sürecinde de sürekli uyardık hatta 2 kere falan nişan atıldı ama işte o diliyle her seferinde kandırdı ablamı ikna etti bı şekilde. Şimdi evliler bir çocugu var adam hala hayırsızin teki. Kızın altınlarını habersiz alıp alıp götürdü naptigi belli değil. Ablam hamile haliyle çalıştı ve sürekli elinden bı şekilde borcum var şu bu diye aldı parayı( biz bilmiyoduk ozamanlar kendi evde yatiyormus meğer ablam calisiyomus) Daha neler neler. Neyse işte velhasıl kelam böylelerinden uzak durmak gerek, balık baştan kokar. Sonradan dönüşü olmayan şeyler,sorumluluklar çıkınca pişman olunuyor ama iş işten geçmiş oluyor ne yazıkki hemde kaybolan yıllar da cabası...
Ah şu laf cambazları yokmu....
Ablamda evlendi bitane laf cambaziyla. Kendisinden 10 yaş büyüktü baştan belliydi ne mal olduğu ama biz dinletemedik bı turlu ablama illa tutturdu. Hatta babam vermeyecek oldu 2 hafta boyunca yemeden içmeden kesildi ve sürekli ağladı bu yüzden de dayanamadı annemler razı geldiler mecbur. Ama nişanlılık sürecinde de sürekli uyardık hatta 2 kere falan nişan atıldı ama işte o diliyle her seferinde kandırdı ablamı ikna etti bı şekilde. Şimdi evliler bir çocugu var adam hala hayırsızin teki. Kızın altınlarını habersiz alıp alıp götürdü naptigi belli değil. Ablam hamile haliyle çalıştı ve sürekli elinden bı şekilde borcum var şu bu diye aldı parayı( biz bilmiyoduk ozamanlar kendi evde yatiyormus meğer ablam calisiyomus) Daha neler neler. Neyse işte velhasıl kelam böylelerinden uzak durmak gerek, balık baştan kokar. Sonradan dönüşü olmayan şeyler,sorumluluklar çıkınca pişman olunuyor ama iş işten geçmiş oluyor ne yazıkki hemde kaybolan yıllar da cabası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?