- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Baska biri gibi mesaj attım kardesime, kısaca yazdım, yazık etme kendine filn
Görüldü yaptı bıraktı.
Konusmuyoruz şu an hiç.
İnşallahh sadece öğrendik şu an, yaza, nişan derse bi kavga cıkabilir evde. Sessiz sakin takılıyoruzinsanin kendine ettiği zulmu başkası edemezmis hakikaten
insallah gözündeki perde kalkar kardeşinizin
33 yaşında kör kütük aşık nasıl olunuyor hayretMerhaba ismini acıkca yazmadıgım bir üye gibi bir baslık attım
bütün konuyu özetliyor aslında.
Kardeşim bekar 33 yasında
devlet memuru
, hiç evlenmedi
Birisi ile birlikte idi 7 aydır bizle tamıstırmak istedigini söyledi kabul ettik, daha once kmdir diye sormadık koca kadın, kendi fikirkerini verebilecegini düşünüyorduk.
Anne ve babamdan önce biz tanıştık eşimle.
Adam 39 yasında daha once bir evlilik yapmıs, annesinde kalan bir kızı var 11 yasında . İşi sabit degil. Esnaf gibi düşünün ama ek iş yapıyor insaat bi evi 2seneye bitecek ve arabası var, Evlenip bosanmış, cocugu olmasını da sorun etmedik kardeşim yasıyacak sonucta fakat bize anlasamdık eşimin psikolojik sorunlsrı vardı evde hep kavga vardı dayanamayıp anlasmalı bosandık dedi.
Eşim tanıdık cevresine sorunca, eşini defalarca aldattıgını, kadınında gercekten zor bir kadın oldugunu ve cocukla pek ilgilenmediğini ve hemen 2.evliliğini yapıp onla da sorunlar yasadıgınıı ögrendik.
Kardeşimin sevgilisi dogru soyluyor olsa bile eşini aldattmış olmasını kabul edemiyorum, yine yaapar diyorum ama kardesim anlamıyor.
Kardesimi kandırmış sen baskasın evet kötü bir hayatım vardı senle degiştim blabla diye.
Kardesim bile bile yürüyor ateşe, yıllar sonra böyle hissediyorum bozma diyor. Ailem birsey bilmiyor.
Hayat kendinin elbet ama hiçte yakısmıyorlar sanki.agzı güzel laf yapıyor adamın.
Israr ederse evlenıcem derse durmayız tabi ki karsısında ama bile bile de lades denir mi?
Siz napardınız.?
Güncelleme, kardesime bi mesaj attım baska bir hesaptan, kısaca yazdım sizi gördüm kendine yazık etme, sor etrafına falan filn, görüldü yaptı bıraktı.
Konusmuyoruz şu an.
Öylesi daha kıymetli emin ol. Kim napsın senin benim gibi sadık, cepte duran kadını.Bunlara bile verilen bir değer var cidden inanılmaz
Maalesef gerçek hayatta da var işte bunlardan"Hallederiz Kadir" değil mi bu
Ah ahhh.. artık alın yazısı mı, yaşayacağı varmış mı dersiniz basireti bağlanmış mı dersiniz bilemicem. Yani bizde öyleydi en azından. Adamın ne mal olduğu belliydi ama işte bilemiyorum ablamın saflığı mı artikAynısından teyzemde de bir tane var, çok cazip bir haltmış gibi hala konuşur bu kadın eve az para getiriyor diye
Anlatılanlardan adamın tek bir olumlu özelliğini bulamadım. Umarım kızkardeşiniz gözünü açarMerhaba ismini acıkca yazmadıgım bir üye gibi bir baslık attım
devlet memuru
, hiç evlenmedi
Birisi ile birlikte idi 7 aydır bizle tamıstırmak istedigini söyledi kabul ettik, daha once kmdir diye sormadık koca kadın, kendi fikirkerini verebilecegini düşünüyorduk.
Adam 39 yasında daha once bir evlilik yapmıs, annesinde kalan bir kızı var 11 yasında . İşi sabit degil. Esnaf gibi düşünün ama ek iş yapıyor insaat bi evi 2seneye bitecek ve arabası var, Evlenip bosanmış, cocugu olmasını da sorun etmedik kardeşim yasıyacak sonucta fakat bize anlasamdık eşimin psikolojik sorunlsrı vardı evde hep kavga vardı dayanamayıp anlasmalı bosandık dedi.
Eşim tanıdık cevresine sorunca, eşini defalarca aldattıgını, kadınında gercekten zor bir kadın oldugunu ve cocukla pek ilgilenmediğini ve hemen 2.evliliğini yapıp onla da sorunlar yasadıgınıı ögrendik.
Kardeşimin sevgilisi dogru soyluyor olsa bile eşini aldattmış olmasını kabul edemiyorum, yine yaapar diyorum ama kardesim anlamıyor.
Kardesimi kandırmış sen baskasın evet kötü bir hayatım vardı senle degiştim blabla diye.
Kardesim bile bile yürüyor ateşe, yıllar sonra böyle hissediyorum bozma diyor. Ailem birsey bilmiyor.
Hayat kendinin elbet ama hiçte yakısmıyorlar sanki.agzı güzel laf yapıyor adamın.
Israr ederse evlenıcem derse durmayız tabi ki karsısında ama bile bile de lades denir mi?
Siz napardınız.?
Güncelleme, kardesime bi mesaj attım baska bir hesaptan, kısaca yazdım sizi gördüm kendine yazık etme, sor etrafına falan filn, görüldü yaptı bıraktı.
Konusmuyoruz şu an.
39 yaşındaymış. Bana göre genç
Artık tek adım atmam ne yaparsa yapsın.Görümcem de böyle. birine tutuldu 3 yıldır birlikte. Gözü asla açılmıyor ailesini bile karşısına aldı adan. Gözünde yüce bir varlık oldu adam. Evlense gerçekleri görecek ama olan ona olacak
Siz söyledikçe adam gözünde daha bir değerli oluyor. bizzat yaşadığımız için biliyorum. ben de diyorum ki keşke evlense de görse gerçekleri. Şu an pembe gözlüklerle bakıyor hayataArtık tek adım atmam ne yaparsa yapsın.
Ama konu sahinin kardeşi daha otuzunun başında. Ona göre yaşlı.39 yaşındaymış. Bana göre genç
Aldatmak karakter meselesidir evet ama ilişki dinamikleriyle de bağlantılı olabilir.. Yani bir insanı 100 kere aldatır birisi ama diğerine ömür boyu sadık kalabilir. Ben böyle düşünüyorum. Bir de erken yaş evliliklerde biraz daha fazla oluyor aldatma olayları, sebebi de benim fikrim, hiçbirşey yaşayıp görmeden ilk sevgilisiyle evlenmiş falan oluyor, diğer şeylerde yaşayamadığı için hevesi kalıyor vs. Aldatmayı masumlaştırmıyorum yanlış anlaşılmasın ama sosyal dinamikler,psikolojik etkenler, karakterin oturmamış olması vs. genç yaşta aldatmaların daha fazla olmasının sebebi olabiliyor. Adam 39 yaşına gelmiş, boşandığı dönemde de gençken yaşayamadıklarını vs. yaşamıştır. Kardeşiniz de seviyor ve güveniyorsa çok da engellememek lazım. Aynı kaderi yaşayadabilir belki de çok mutlu olabilir, bunu yaşamadan bilemez.Merhaba ismini acıkca yazmadıgım bir üye gibi bir baslık attım
devlet memuru
, hiç evlenmedi
Siz napardınız.?
Konusmuyoruz şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?