Evliyken eşini aldatmış fakat bambaska bir konudan dolayı boşanmış birisi ile birlikte olur musunuz?

Adamın sabit bir işi yok..eşini aldatmış.. bu durumda eski karısı içinde psikolojik sorunları var dese de kim ne yaptı da çıldırttı kadini..kadınlar kolay kolay boşanmıyor.. fedakarlık yapıyor.hele ki çocuk varsa herşeye katlanmayı göze alıyor.kadin bosandigina göre hayatı ona dar etmiştir.. insan eski eşine ne yapıyorsa yenisine de aynısını yapıyor.kardesiniz ,nasıl olsa bana aşık, el üstünde tutar diye sevinmesin.ask bir zaman sonra bitiyor..evliliği saygı,sevgi devam ettiriyor

33 yaşında kör kütük aşık nasıl olunuyor hayret

Adam karısına sevgi ilgi göstermeyip defalarca aldatmış, psikolojisinin içine etmiş, kadın muhtemelen çocuğum var diyip sabretmeye çalışmış, yavaş yavaş delirmiş bu evliliğin içinde. sonra kadının psikolojisi bozuk diye adam ayrılmış. Hem sadakatsiz, hem vicdansız hem vefasız. Evlensin de görsün kardeşin. İnsan nasıl akıl hastası olurmuş.

Aynısından teyzemde de bir tane var, çok cazip bir haltmış gibi hala konuşur bu kadın eve az para getiriyor diye
Ah ahhh.. artık alın yazısı mı, yaşayacağı varmış mı dersiniz basireti bağlanmış mı dersiniz bilemicem. Yani bizde öyleydi en azından. Adamın ne mal olduğu belliydi ama işte bilemiyorum ablamın saflığı mı artik teyzenizede üzüldüm hayat öyle insanlarla çok zor. Enişte müsveddeside lafa gelince hiç beğenmez ablamı, sürekli eleştirir ama kendininde bı b.k olduğunu göremedik şimdiye kadar hatta caliskanlikta ablam ona yüzbin basar da işte... Kendini beğenmiş işe yaramaz pislik....

Anlatılanlardan adamın tek bir olumlu özelliğini bulamadım. Umarım kızkardeşiniz gözünü açar

Görümcem de böyle. birine tutuldu 3 yıldır birlikte. Gözü asla açılmıyor ailesini bile karşısına aldı adan. Gözünde yüce bir varlık oldu adam. Evlense gerçekleri görecek ama olan ona olacak

Siz bu şekilde üstüne gittikçe adam kardeşinizin gözünde maalesef daha da kıymetli görünecek.

Kuzenim 19 yaşında iken babasından kat kat yaşlı biriyle kaçarak evlendi. Çok karşı çıktık, teyzem karakollara mi gitmedi, neler neler yaptı. Ama hanımefendi bildiğini okudu, biz üsteledikce daha da saçmaladı. Simdi sorunlu bir evlilikte çocuk büyütüyor... Demem o ki, bırakın gerçekten bırakın. Düşmek istemeyen çıkışı kendi bulur...

Artık tek adım atmam ne yaparsa yapsın.
Siz söyledikçe adam gözünde daha bir değerli oluyor. bizzat yaşadığımız için biliyorum. ben de diyorum ki keşke evlense de görse gerçekleri. Şu an pembe gözlüklerle bakıyor hayata

Zaten yapacak baska birsey bırakmadı bana, sadece bıraktım ne hakkkn varsa gör dedim. Kendi hayatı kendi bilir, dün aksam yine birlikteydi, dinleyecek olsa bi düşünür ya bunlar ne diyor acaba, bi dinlesem mi diye

Kopmuş teker gibi yokuş asagıya gidiyor.

Aldatmak karakter meselesidir evet ama ilişki dinamikleriyle de bağlantılı olabilir.. Yani bir insanı 100 kere aldatır birisi ama diğerine ömür boyu sadık kalabilir. Ben böyle düşünüyorum. Bir de erken yaş evliliklerde biraz daha fazla oluyor aldatma olayları, sebebi de benim fikrim, hiçbirşey yaşayıp görmeden ilk sevgilisiyle evlenmiş falan oluyor, diğer şeylerde yaşayamadığı için hevesi kalıyor vs. Aldatmayı masumlaştırmıyorum yanlış anlaşılmasın ama sosyal dinamikler,psikolojik etkenler, karakterin oturmamış olması vs. genç yaşta aldatmaların daha fazla olmasının sebebi olabiliyor. Adam 39 yaşına gelmiş, boşandığı dönemde de gençken yaşayamadıklarını vs. yaşamıştır. Kardeşiniz de seviyor ve güveniyorsa çok da engellememek lazım. Aynı kaderi yaşayadabilir belki de çok mutlu olabilir, bunu yaşamadan bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…