Evliyken eşini aldatmış fakat bambaska bir konudan dolayı boşanmış birisi ile birlikte olur musunuz?

Merhabalar , öncelikle dediğiniz gibi yaşı itibariyle kendisi için en doğru kararı verecek kişi kardeşiniz.
Fakat bu durum bence şuna benziyor defalarca kasa hırsızlığı yapmış sabıkalı birisinin banka müdürü olabilmesi gibi geliyor bana. Hiçbirimiz tastamam on numara insanlar değiliz Tabiki hatalarımız var ama bazen bu direkt ikili ilişkide karanlık ve kuşku dolu bir mazi gibi kalabilir. Bu da ilerleyen zamanlarda sorun olabilir inşallah hakkında hayırlısı olsun

Çocuk annesinde kalıyor nasıl bakıyor çocuğa? Haftada bir alıp avm ye sinemaya götürünce çocuğa iyi bakmış oluyor di mi bu herifler, mahkeme zoru ile nafaka verince babalık görevi tamam oluyor onu unutmuşum tabi. Çocuğun anası ilgisiz olsa adam alırdı velayeti o bakardı.

40 yaşında herifin dikili bir ağacı yok meydanda, 25 lik genç değil ki "Çok çalışkan ama, adam olur bu." diye hoş görülsün. Zaten bi 10 yıla şekeri tansiyonu kolesterolu falan çıkar, hep böyle kalacak değil.

Kardeşinizin sabit bir geliri var, genç kadın, çoluk çocuk yok , bulunmaz nimet adam için. Artık evlenince adam çocuğun velayetini de alır kardeşinize baktırır, ilgili babalığına ilgili babalık katar. Bacak kadar çocuğun bitmez dertleri ile uğraşır durur kardeşiniz cicim aylarında, belki bir konu daha açarsınız "Kardeşim kocasının çocuğuna bakıyor, çocuğun anası fellik fellik geziyor, kardeşim evliliğinden bir şey anlayamadan eline çocuk tutuşturdular ."diye.

Nereden tutsam elimde kalıyor ya. Ne diyim bilemedim

Bir arabası var birde toki konutlarına girmiş ama daha ev yok ortada inşaaat,
Kardesim de cocuk bakacak potansiyel de yok ki. İlerisini görmeden gezmeye tozmaya iki güzel lafa kanmak bu ama nasıl bu kadar salak bilemiyorum umarım cıkar bi yol buulruz şu durumdan.

Ergen olsa daha kolay böylesine lafta anlatılmıyor

‘’bize anlasamdık eşimin psikolojik sorunlsrı vardı evde hep kavga vardı dayanamayıp anlasmalı bosandık dedi’’
Bu açıklamayı size nasıl yaptı?Siz mi sordunuz
Aslında tanısmadan önce soyledi kardesim,tanıstırayım sizi dedi sonra da bosanmıs biri dedi bi tepki gösterdim zatem ama gelsin görelim dedik hemen peşine de geldi ztn,
Ben sordum, daha once sanırım bir evlilik yapmışsınız dedim evet dedi anlattı işte, kızını, eski eşinin de şu an evli oldugunu kucuk yasta evlendigini, yıllarca sorunlar oldugunu filan. Konuyu uzatmadık kapattık ztn ama kardesime attıgım bakısı eminim o an yakaladı adam da.

Bunlara bile verilen bir değer var cidden inanılmaz

Kız kardeşinizin evde kaldım, evlenmem lazım kafası başına bela olacak.yazık
Aslında böyle biri degil, tek yasadı uzun zaman vardı arkadasları da,
adam öyle güzel yükseltmiş ki oyle iyi geliyormuş ki, ne bileyim bize anlatmadıgı derdi vardı da ona mı anlattı.

Peşinden kosup onu her dakika merak edince kapıldı büyüsüne herhalde.

Kardeşinizin aklı melekeleri yerinden uçmuş. Bile bile ateşe atıyor kendini.

Böyle bir adam bana teklifte bulunmuştu, araştırdığımda öğrendiğim gibi hayır dedim.... O da dil dökmüştü ama engelledim ve beni rahatsız etmeyin dedim.

Bakın aldatma tamamen karakter özelliği, karşısında kim olursa olsun aldatacak bu adam. Kardeşinizin sözünü dinleyeceği biri yok mu onunla konuştursanız?

Ay bu ne ya dönme dolap gibi dönmüş durmuş. Ama kadında değil, ona defalarca şans veren iki erkekte suç, altın kaplama abla galiba.

Yok bu ben özelim ben farklıyım kafası. Ona yaptı bana yapmaz fikri. Kardeşiniz aşk ve seks tanrıçası değilse adam ona da aynısını yapacak. Evlenmek istiyorsa evlensin ama ben farklıyım kafasından çıksın kardeşiniz, sonu hayal kırıklığı.

zaten bir erkek kadını kötülüyorsa kaç kaç kaç sorun ondadır be kuzum

Evlilik olarak tabiki evlenmem
Ama kardesim yasasa Allah korusun böyle bisey,ikazımı yapar cekilirim.
33 yasında kadın.Yürüyorsa bile bile bu yolda,sonuclarına katlanacak.
Anlatamazsınız anlamak istemeyene.
İns evlenmeden görür gercekleri.

ben olsam yapardım bunu

bence iyi fikir

hatta aldatılan biri var tanıdığım resmen yapmayı düşünüyorum ama elimde tam kanıt yok inandırabileceğim

siz yapmasınız da birine yaptırın

Bunlara bile verilen bir değer var cidden inanılmaz
valla ablam herhalde buna 4s kuralı deniyor.
seveni s...ler
s..ni severler hesabı.

hayatımda bir kere bile kimseyi aldatmadım, aldatmayı geç hayatımda biri olmasını da geç ya kalbimde biri varsa, unutamamışsam falan ya da o kişiye karşı minik bir umudum bile varsa başkasına yan gözle bakmıyorum, yine de şunun gördüğü değerin zerresini görmedim. düşünüyorum yani aldatsam kıymetli olurdum herhalde. millet iyilikten anlamıyor. zamanında ayrılırken resmen kötü konuştuğum şahıslar bile anlamsız şekilde sonradan ya dönmek istediler ya da saçma sapan dikkat çekme çabaları içine girdiler. hayır onlara söylediklerimi biri bana söylese yüzüne bakmam. dönüp şans istediler ya şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…