- 7 Eylül 2017
- 237
- 240
- 103
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Çocuk annesinde kalıyor nasıl bakıyor çocuğa? Haftada bir alıp avm ye sinemaya götürünce çocuğa iyi bakmış oluyor di mi bu herifler, mahkeme zoru ile nafaka verince babalık görevi tamam oluyor onu unutmuşum tabi. Çocuğun anası ilgisiz olsa adam alırdı velayeti o bakardı.Cok calıskan, cocuguna da bakıyor.
Nasıl bi göz boyadıysa ilgili bir baba olarak görüyor kardesim öyle gösteriyor ama oyle olsa kadın böyle sorunluysa baska biri ile evlenmişse o kızı ordan alıp kendi bakmaz mıydı.?
Bir adam tüm düzenimizi bozdu daha şimdiden.
Nereden tutsam elimde kalıyor ya. Ne diyim bilemedimAçıkçası ben aldatmaya takilmadim.İnsan hatasından ders cikariyorsa geçmişini sağlam değerlendirip sorumluluk alıyorsa neden olmasın derim.
Ama adamın işi önemli hele ki kardesiniz memur olmuş bu daha çok gözüne batar ilerde.
Esnaf ama geliri gideri ne kadar vs ne kadar nafaka ödüyor kızına ne kadar sahip çıkıyor mesela bunlar aldatmasından çok daha önemli.
11 yaşında bir kız çocuğu var adamın bu mesela çok büyük sorumluluk o çocuk gelip gidecek kalacak babasınin evinde kardesinizle sorunlar yaşayacak belki.
Bunlar çok daha önemli sorunlar.
Bir arabası var birde toki konutlarına girmiş ama daha ev yok ortada inşaaat,Çocuk annesinde kalıyor nasıl bakıyor çocuğa? Haftada bir alıp avm ye sinemaya götürünce çocuğa iyi bakmış oluyor di mi bu herifler, mahkeme zoru ile nafaka verince babalık görevi tamam oluyor onu unutmuşum tabi. Çocuğun anası ilgisiz olsa adam alırdı velayeti o bakardı.
40 yaşında herifin dikili bir ağacı yok meydanda, 25 lik genç değil ki "Çok çalışkan ama, adam olur bu." diye hoş görülsün. Zaten bi 10 yıla şekeri tansiyonu kolesterolu falan çıkar, hep böyle kalacak değil.
Kardeşinizin sabit bir geliri var, genç kadın, çoluk çocuk yok , bulunmaz nimet adam için. Artık evlenince adam çocuğun velayetini de alır kardeşinize baktırır, ilgili babalığına ilgili babalık katar. Bacak kadar çocuğun bitmez dertleri ile uğraşır durur kardeşiniz cicim aylarında, belki bir konu daha açarsınız "Kardeşim kocasının çocuğuna bakıyor, çocuğun anası fellik fellik geziyor, kardeşim evliliğinden bir şey anlayamadan eline çocuk tutuşturdular ."diye.
Ergen olsa daha kolay böylesine lafta anlatılmıyorKaçımız bize bir şeyin yanlış olduğu söylendiğinde kendi doğrumuzdan vazgeçtik? Bu kardeşinin hayatı, ve onun kararı. Sen üzerine düşeni yapmış uyarmışsın. Ya tokat gibi bir gerçekle uyanmayı tercih eder ya da uyumaya devam eder. 30 lu yaşlardaki bi insan bahsediyoruz, ergen değil ki.
Aslında tanısmadan önce soyledi kardesim,tanıstırayım sizi dedi sonra da bosanmıs biri dedi bi tepki gösterdim zatem ama gelsin görelim dedik hemen peşine de geldi ztn,‘’bize anlasamdık eşimin psikolojik sorunlsrı vardı evde hep kavga vardı dayanamayıp anlasmalı bosandık dedi’’
Bu açıklamayı size nasıl yaptı?Siz mi sordunuz
Bir Türk kadını bir erkeği bosadiysa o erkek yüzde 95 cöptür yüzde 99 derdimde şimdi duyar kasarlar diye cömert davrandım
ben de aldatmanın karakterle alakalı olduğunu düşünengillerdenim.
çünkü bu bir fikirdir, biriyle anlaşamıyorsan, sevmiyorsan ayrılmalısın, ayrıldıktan sonra ne yaparsan yap. bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmamak bir fikir yani, o bir kafa yapısı. belki de alışkanlık oluyor bazılarında.
benim bir tanıdığım var, kadın.
uzun ilişkisinde aldattı sevgilisini. ayrıldılar, sevgilisini aldattığı kişiyle ilişkisine devam etti. sonra tekrar barıştı uzun ilişki yaşadığı kişiyle, bir süre devam etti ilişkileri ama yine ayrıldılar ve kadın gidip uzun ilişkisini aldattığı şahısla evlendi. 1-2 sene evli kaldıktan sonra tabii şu an hala evli, uzun ilişki yaşadığı insana geri döndü. ama evli aynı zamanda. yani kocasını da uzun ilişkideki sevgili ile aldatıyor. ve eminim ki yine aldatacak. hadi uzun ilişkisindeki insan yüzünden aldattı diyelim, kocayı neden aldatıyor şimdi? boşan, ne yaparsan yap kime de ama... yani x'i y ile, sonra y'yi x ile aldattı gibi düşün. x'i de yarın öbür gün z ile aldatacak, eminiz buna.
Aslında böyle biri degil, tek yasadı uzun zaman vardı arkadasları da,Kız kardeşinizin evde kaldım, evlenmem lazım kafası başına bela olacak.yazık
Merhaba ismini acıkca yazmadıgım bir üye gibi bir baslık attım
bütün konuyu özetliyor aslında.
Kardeşim bekar 33 yasında saglık sektöründe calısan bi devlet memuru
, hiç evlenmedi
Birisi ile birlikte idi 7 aydır bizle tamıstırmak istedigini söyledi kabul ettik, daha once kmdir diye sormadık koca kadın, kendi fikirkerini verebilecegini düşünüyorduk.
Anne ve babamdan önce biz tanıştık eşimle.
Adam 39 yasında daha once bir evlilik yapmıs, annesinde kalan bir kızı var 11 yasında . İşi sabit degil. Esnaf gibi düşünün Evlenip bosanmış, cocugu olmasını da sorun etmedik kardeşim yasıyacak sonucta fakat bize anlasamdık eşimin psikolojik sorunlsrı vardı evde hep kavga vardı dayanamayıp anlasmalı bosandık dedi.
Eşim tanıdık cevresine sorunca, eşini defalarca aldattıgını, kadınında gercekten zor bir kadın oldugunu ve cocukla pek ilgilenmediğini ve hemen 2.evliliğini yapıp onla da sorunlar yasadıgınıı ögrendik.
Kardeşimin sevgilisi dogru soyluyor olsa bile eşini aldattmış olmasını kabul edemiyorum, yine yaapar diyorum ama kardesim anlamıyor.
Kardesimi kandırmış sen baskasın evet kötü bir hayatım vardı senle degiştim blabla diye.
Kardesim bile bile yürüyor ateşe, yıllar sonra böyle hissediyorum bozma diyor. Ailem birsey bilmiyor.
Hayat kendinin elbet ama hiçte yakısmıyorlar sanki.agzı güzel laf yapıyor adamın.
Israr ederse evlenıcem derse durmayız tabi ki karsısında ama bile bile de lades denir mi?
Siz napardınız.?
Ay bu ne ya dönme dolap gibi dönmüş durmuş. Ama kadında değil, ona defalarca şans veren iki erkekte suç, altın kaplama abla galiba.ben de aldatmanın karakterle alakalı olduğunu düşünengillerdenim.
çünkü bu bir fikirdir, biriyle anlaşamıyorsan, sevmiyorsan ayrılmalısın, ayrıldıktan sonra ne yaparsan yap. bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmamak bir fikir yani, o bir kafa yapısı. belki de alışkanlık oluyor bazılarında.
benim bir tanıdığım var, kadın.
uzun ilişkisinde aldattı sevgilisini. ayrıldılar, sevgilisini aldattığı kişiyle ilişkisine devam etti. sonra tekrar barıştı uzun ilişki yaşadığı kişiyle, bir süre devam etti ilişkileri ama yine ayrıldılar ve kadın gidip uzun ilişkisini aldattığı şahısla evlendi. 1-2 sene evli kaldıktan sonra tabii şu an hala evli, uzun ilişki yaşadığı insana geri döndü. ama evli aynı zamanda. yani kocasını da uzun ilişkideki sevgili ile aldatıyor. ve eminim ki yine aldatacak. hadi uzun ilişkisindeki insan yüzünden aldattı diyelim, kocayı neden aldatıyor şimdi? boşan, ne yaparsan yap kime de ama... yani x'i y ile, sonra y'yi x ile aldattı gibi düşün. x'i de yarın öbür gün z ile aldatacak, eminiz buna.
Yok bu ben özelim ben farklıyım kafası. Ona yaptı bana yapmaz fikri. Kardeşiniz aşk ve seks tanrıçası değilse adam ona da aynısını yapacak. Evlenmek istiyorsa evlensin ama ben farklıyım kafasından çıksın kardeşiniz, sonu hayal kırıklığı.Aslında böyle biri degil, tek yasadı uzun zaman vardı arkadasları da,
adam öyle güzel yükseltmiş ki oyle iyi geliyormuş ki, ne bileyim bize anlatmadıgı derdi vardı da ona mı anlattı.
Peşinden kosup onu her dakika merak edince kapıldı büyüsüne herhalde.
Aman hepte kadini kotulerler zatenherkes kendine baksin bence..koskoca esek kadar herif, cocugunu annesine vermis kardesini agina dusurmus
Sen uyarini yapmissin, hata yapicam diyorsa illa birak yapsin.. bazen hatalardan ogrenir insan, cunku zaten tutamayacaksiniz
Evlilik olarak tabiki evlenmemMerhaba ismini acıkca yazmadıgım bir üye gibi bir baslık attım
bütün konuyu özetliyor aslında.
Kardeşim bekar 33 yasında saglık sektöründe calısan bi devlet memuru
, hiç evlenmedi
Birisi ile birlikte idi 7 aydır bizle tamıstırmak istedigini söyledi kabul ettik, daha once kmdir diye sormadık koca kadın, kendi fikirkerini verebilecegini düşünüyorduk.
Anne ve babamdan önce biz tanıştık eşimle.
Adam 39 yasında daha once bir evlilik yapmıs, annesinde kalan bir kızı var 11 yasında . İşi sabit degil. Esnaf gibi düşünün Evlenip bosanmış, cocugu olmasını da sorun etmedik kardeşim yasıyacak sonucta fakat bize anlasamdık eşimin psikolojik sorunlsrı vardı evde hep kavga vardı dayanamayıp anlasmalı bosandık dedi.
Eşim tanıdık cevresine sorunca, eşini defalarca aldattıgını, kadınında gercekten zor bir kadın oldugunu ve cocukla pek ilgilenmediğini ve hemen 2.evliliğini yapıp onla da sorunlar yasadıgınıı ögrendik.
Kardeşimin sevgilisi dogru soyluyor olsa bile eşini aldattmış olmasını kabul edemiyorum, yine yaapar diyorum ama kardesim anlamıyor.
Kardesimi kandırmış sen baskasın evet kötü bir hayatım vardı senle degiştim blabla diye.
Kardesim bile bile yürüyor ateşe, yıllar sonra böyle hissediyorum bozma diyor. Ailem birsey bilmiyor.
Hayat kendinin elbet ama hiçte yakısmıyorlar sanki.agzı güzel laf yapıyor adamın.
Israr ederse evlenıcem derse durmayız tabi ki karsısında ama bile bile de lades denir mi?
Siz napardınız.?
Hepinize sonsuz tesekkurleer,hepsini biliyorum, kardesimi sıkmakta istemiyorum üstüne gitmek, zamana bırakıp kendi görsün istiyorum umarımm geç olmaz.
aslında baska bir hesaptan kardesıme mesaj atmak var aklımda, baska biri atmış gibi, sizi gördüm cocugu iyi araştır, daha önce soyle bir yasantısı vardı bla bla bla diye. Cok mu cocukca.?
Belki baska gözle cok kotu bir durumda oldugunu okumak onu sogutur.
suç tabii ki affedende. ren geyiği oldu ikisi de.Ay bu ne ya dönme dolap gibi dönmüş durmuş. Ama kadında değil, ona defalarca şans veren iki erkekte suç, altın kaplama abla galiba.
valla ablam herhalde buna 4s kuralı deniyor.Bunlara bile verilen bir değer var cidden inanılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?