- 21 Temmuz 2021
- 276
- 260
- 53
- 39
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
33 yasindaymis galiba kardesi 39 yasindaki erkek uygun bence.Ama konu sahinin kardeşi daha otuzunun başında. Ona göre yaşlı.
Yoksa 55 de 50 yaşındaki kadına yaşlı değil :)
Bence aldatmak karakter meselesi, mutsuzsa, baska kadinlarda akli kaliyorsa ayrilip yapabilir sonucta. Biriyle beraberken baska insanlarla da iliski yasiyorsan, diger insani kandirmis oluyorsun. Karakteri el veren insan bunu yapabilir ancak. Ben bu sekilde düsünüyorumAldatmak karakter meselesidir evet ama ilişki dinamikleriyle de bağlantılı olabilir.. Yani bir insanı 100 kere aldatır birisi ama diğerine ömür boyu sadık kalabilir. Ben böyle düşünüyorum. Bir de erken yaş evliliklerde biraz daha fazla oluyor aldatma olayları, sebebi de benim fikrim, hiçbirşey yaşayıp görmeden ilk sevgilisiyle evlenmiş falan oluyor, diğer şeylerde yaşayamadığı için hevesi kalıyor vs. Aldatmayı masumlaştırmıyorum yanlış anlaşılmasın ama sosyal dinamikler,psikolojik etkenler, karakterin oturmamış olması vs. genç yaşta aldatmaların daha fazla olmasının sebebi olabiliyor. Adam 39 yaşına gelmiş, boşandığı dönemde de gençken yaşayamadıklarını vs. yaşamıştır. Kardeşiniz de seviyor ve güveniyorsa çok da engellememek lazım. Aynı kaderi yaşayadabilir belki de çok mutlu olabilir, bunu yaşamadan bilemez.
Tabiki karakter meselesi ben de öyle düşünüyorum ama çok erken yaş evliliklerde insanların karakterleri de pek oturmamış oluyor genelde. 39 yaşına gelmiş artık oturmuş da olabilir bilinemez yani yaşamadan, aldatmama ihtimali hiç yok değil bence bu durumda.. Ben olsam kendi hallerine bırakırdım.Bence aldatmak karakter meselesi, mutsuzsa, baska kadinlarda akli kaliyorsa ayrilip yapabilir sonucta. Biriyle beraberken baska insanlarla da iliski yasiyorsan, diger insani kandirmis oluyorsun. Karakteri el veren insan bunu yapabilir ancak. Ben bu sekilde düsünüyorum
Ben de kendi hallerine birakirdim ama kiz kardesinin yerinde olsam evlenmezdim, güvenemem, agzi cok iyi laf yapan erkeklerden de hoslanmamTabiki karakter meselesi ben de öyle düşünüyorum ama çok erken yaş evliliklerde insanların karakterleri de pek oturmamış oluyor genelde. 39 yaşına gelmiş artık oturmuş da olabilir bilinemez yani yaşamadan, aldatmama ihtimali hiç yok değil bence bu durumda.. Ben olsam kendi hallerine bırakırdım.
Rahmetli ninem yaşıyor olsaydı ve hasbelkader bu konuyu nineme anlatmış olsaydınız, kardeşiniz için diyeceği tek şey.
Bacında s.... sürülecek akıl yok der konuyu özetlerdi.
8 sn de boşalanı bile bırakamıyorlar, o işler hiç belli olmaz.Bende dedimm bende, ten uyumları mı mükemmel ne vileyim adamın şeyi mi altından yok böylee salaklık.
Ah diyorum ya biz uygun görmedik kendisi kendine denk bulmuş bu adamı, şaşırıp kalıyoruz bizdeKesinlikle evlenmezdim. Kardesinize neden öyle bir adami uygun gördünüz?
Bilemiyorum ama 1 aldattı 2 aldattı ne bileyimAldatmak karakter meselesidir evet ama ilişki dinamikleriyle de bağlantılı olabilir.. Yani bir insanı 100 kere aldatır birisi ama diğerine ömür boyu sadık kalabilir. Ben böyle düşünüyorum. Bir de erken yaş evliliklerde biraz daha fazla oluyor aldatma olayları, sebebi de benim fikrim, hiçbirşey yaşayıp görmeden ilk sevgilisiyle evlenmiş falan oluyor, diğer şeylerde yaşayamadığı için hevesi kalıyor vs. Aldatmayı masumlaştırmıyorum yanlış anlaşılmasın ama sosyal dinamikler,psikolojik etkenler, karakterin oturmamış olması vs. genç yaşta aldatmaların daha fazla olmasının sebebi olabiliyor. Adam 39 yaşına gelmiş, boşandığı dönemde de gençken yaşayamadıklarını vs. yaşamıştır. Kardeşiniz de seviyor ve güveniyorsa çok da engellememek lazım. Aynı kaderi yaşayadabilir belki de çok mutlu olabilir, bunu yaşamadan bilemez.
Hepinize sonsuz tesekkurleer,hepsini biliyorum, kardesimi sıkmakta istemiyorum üstüne gitmek, zamana bırakıp kendi görsün istiyorum umarımm geç olmaz.
aslında baska bir hesaptan kardesıme mesaj atmak var aklımda, baska biri atmış gibi, sizi gördüm cocugu iyi araştır, daha önce soyle bir yasantısı vardı bla bla bla diye. Cok mu cocukca.?
Belki baska gözle cok kotu bir durumda oldugunu okumak onu sogutur.
Neden? Baska nasıl uyarsam.Bu düşünceniz normal bir insan davranışı mı ?
Böyle bir mesaj atmayı düşünmeniz , konunuza şüpheyle bakmam gerektiğini düşündürüyor.
Ya adamda her türlü kötü huy var, Esra Erol a çıkmış, kizlar mesaj atıyormuş sana aşık oldum diyeİşsiz, aldatmış, boşanmış, çocuklu…
Çok aradı galiba kardeşiniz böylesini
Şöyle hayırsız pislik erkeklerde ayrı bir bal var galiba. Tc kızları böylelerinin kapısında kuyruk oluşturuyor. İşinde gücünde saygılı merhametli düzgün erkekleri de beğenmiyolar tuhaf…
Ya adamda her türlü kötü huy var, Esra Erol a çıkmış, kizlar mesaj atıyormuş sana aşık oldum diye
Neden? Baska nasıl uyarsam.
Gerçi artık bıraktım koskoca kadın. Üzülüyorum yaşanacaklara ama böyle istiyor demek ki
MaalesefTipik Ümitcan Uygun vakaları…
Peki siz benim konuşmadan direkt hayır dediğimi düşünüyorsunuz?Kardeşinizle yüz yüze konuşmak , şüphelerinizi ve kaygılarınızı paylaşmak varken neden dolambaçlı yollara başvurmayı düşünüyorsunuz ?
Kardeşinizin içine şüphe düşürmek , iç huzurunu bozmak için " Bir Dost " temalı sahte hesaptan mesaj attığınızda ve kardeşiniz : hesap sahibinin siz olduğunu ögrendiğinde kardeşlik bağınız çok büyük bir darbe alacak.
İlk mesajinıza güncelleme yapmış ; sahte hesaptan mesaj attığınızı söylemişsiniz.
Kardeşiniz öğrendiğinde ; artık size abla olarak saygı duymayacak , abla sevgisi de büyük bir yara alacak.
Adama dair yorum da yapayım. Allah tövbe eden kulunun tövbesini kabul ederken ; biz kimiz de başkası için kesin hüküm verelim
Peki siz benim konuşmadan direkt hayır dediğimi düşünüyorsunuz?
Konuştum cok konustum anlattım,
daha sonra ben mi yanlıs düşünüyorum acaba diyerek buraya bu konuyu actım ki tümcevaplarda benim düşüncem ile aynı yönde idi.
Şu an zaten abla kardeş ilişkisinden uzaklastık. Uygun görmedigimiz söyledik diye uzaklastı, Kendisi öyle istiyor öyle olsun dedik. Sormuyorum aramıyorum kendine bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?