Evet canim bugun gorustum derhaneyle, 2 dershaneye gittik gorusme yaptik. Birinde rehber hocasinin aciklamalari cok tatmin etmedi beni ne yazik ki. Ben farkli bir sey soruyorum o farkli bir sey anlatiyor. Sorularima yanit bulamadim. Oranin muduru cok iyiydi, cografya ogretmeniymis, esime dedi zaten en buyuk pay size dusuyor. Siz destek olmazsaniz bu is olmaz en basindan soyleyeyim. %70 sen %30 dershanenin katkisi dedi. Fiyat olarak 3500 tl dediler nakitte %10luk bir payi varmis. Diger dershane cok daha aklima yatti gibi. Mescidi olmasi artisi oldu benim icin ve ogrencileri secerek aldiklarini soylediler da benim icin bir arti. Onun disinda cok zor olacagini ve zorlu bir maraton oldugunu soyledi mudur. Biraz realist konustuk, hakli da. Istedigin bolumlerin puani yuksek ama olmaz diye birsey yok cok calisip konulari anladiginda olay bitiyor bol bol ustune test cozersen bu is olur dedi. Orasida 2500 tl dedi evli oldugumuz icin yardimci olacaklar biz sizi sıkistirmayiz odeme konusunda egitimin yasi yok yardimci oluruz elimizden geldigince dediler. Buyuk ihtimal orayi dusunuyorum. Zaten seneye kapaniyormus dershaneler mezunlar icin son sans bu sene dedi. Agustosta basliyor. Kayit yaptirirsam lise4ler temmuzda basliycakmis onlarla birlikte sizi de aliriz 2 kez gormus olursunuz konularin birazini dedi, seve seve dedim :) iste boyle arkadasim. Simdilik durum bu, babam cok mutlu. Ama daha esimin ailesine soylemedik, onlar ne derler bilmiyorum acikcasi.
Canim haklisin aciktan okumak cok daha buyuk kolaylik. Ama bolumleri kisitli acik ogretimin. Yasitlarim daha yeni mezun oldular. Daha fazla vakit kaybetmeden elimde firsatim varken okumak istiyorum. Insallah basarabilirim 🙏🙏
Sen hangi bolumde okuyosun arkadasim, evliyken mi hazirlandin sinava sende?
Masallah canim ne kadar guzel. Aynen devam insallah basaririz hepimiz. 💕💕💕
LG G2 D802
inşallah canım inşallah