evliyken ünv.okumak?

garipbirkelebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
581
103
13
34
merhaba, ben bu sonbaharda evleniyorum nasipse daha önceden ünv.bitirmiştim 2 yıllık bir okul okudum ve çalışıyorum 2.ünv ye gitmeyi düşünüyorum psikoloji okuyup sonnrasında da yüksek lisans düşünüyorum ancak 2.ünv.ye başlarsam bu süre evleneceğim zamanlara denk gelecek hem bir evin sorumluluğunu alıp hem ünv.okumak zor mu? tecrübeleriniz varsa aktarır mısınız?

merhaba, ben bu sonbaharda evleniyorum nasipse daha önceden ünv.bitirmiştim 2 yıllık bir okul okudum ve çalışıyorum 2.ünv ye gitmeyi düşünüyorum psikoloji okuyup sonnrasında da yüksek lisans düşünüyorum ancak 2.ünv.ye başlarsam bu süre evleneceğim zamanlara denk gelecek hem bir evin sorumluluğunu alıp hem ünv.okumak zor mu? tecrübeleriniz varsa aktarır mısınız?
Ben finallere evli girmiştim. Eşim anlayisli ydi sağolsun ama koskoca dönemler kaç sene hemde zorlanabilirsin canım. Yardimcin yoksa eğer. Yoksa ev işi yemek okul ders vs çok yipranirsin.

Ev işlerini olduğu gibi size yıkacak bir düşüncesizle evlenmiyorsanız tabiki de zorlanmazsınız.

Evli olmak zor değilde okul için,çocuk olunca zor oluyor

Evli olmak zor değilde okul için,çocuk olunca zor oluyor

zor ama imkansız değil. sana destek bir kocan olacaksa yaparsın olmazsa da yaparsın ama yıpranırsın.

anneme yakın oturacağım aslında o yardım edebilir

annene güvenip yola çıkma. sen artık evli isen senden sorumlu kişi annen olmayacak artık.

Cocuk dogurmaman lazim.

Bebekle universite okumasi zor olur.

Onun disinda anlayisli bir esin olursa neden olmasin.

Bir yandan da calismaya devam ederse zorlayabilir ama imkansız degildir.

annem benı hiç eksik bırakmadı sağolsun yardım eder

mevzu annenin seni eksik bırakıp bırakmaması değil. ben 30 yaşındayım çalışıyorum çocuğum var ve tiyatro ile uğraşıyorum. annemin desteği olmasa yapamazdım ama en büyük destekçim annemden ziyade eşim. o destek olmasa annemin desteği yalan olur. bilmem anlatabildim mi?

mevzu annenin seni eksik bırakıp bırakmaması değil. ben 30 yaşındayım çalışıyorum çocuğum var ve tiyatro ile uğraşıyorum. annemin desteği olmasa yapamazdım ama en büyük destekçim annemden ziyade eşim. o destek olmasa annemin desteği yalan olur. bilmem anlatabildim mi?
evleneceğim kişi destek olmasa ben böyle bir karar vermem bile

ben hem bi evin sorumluluğunu alıyorum hem çalışıyorum hem okuyorum açıköğretim okuyorum ama dgs ile örgüne geçmeyi düşünüyorum ve ben geç bile kaldım işyerimdekilerin hepsi okudu bitirdi bile yani yapabilirsiniz gözünüz korkmasın (bu arada bide 3 yaşında oğlum var )

merhaba
tanidigim bir cok kisi okurken evleniyor, yapilmayacak gibi degil. hersey planlamaya bakiyor, ben mesela aksam yatmadan yemegi hazirliyor eve ceki duzen veriyordum 2 kisi pek dagitmiyorda. dersimide rahat calisabiliyordum.
yanliz mimarlik icin ayni seyi soyleyemicem mimarlik insanin anasini aglatiyor hep proje hep maket tanidim mimarlik ogrencileri değim yerindeyse part time ögrencilik yapiyorlar o derece yorucu bir bolum

Back
X