Evliymiş devamı

şunu deneyebilir siniz?Eşinin telini isteyin,madem mutsuz,ona iyilik yapacağınızı söyleyip size anlattığı herşeyi eşine itiraf edeceğinizi söyleyin.acaba nasıl tepki verir evli kişi??
“Sana kötü şeyler söyler,canını sıkar. Benim ona çok iyi davrandığım,aramızın çok iyi olduğu, çok mutlu olduğumuz yalanını söyler. Sen boşver onu ben seni çok seviyorum. Çocuğu da zaten kendi kendine yapmış hiçbir münasebetimiz yok.” der ne diyicek. Konu sahibide inanır buna. Şahsen bu durumu sürdürmeye gönlü var gibi. Olmasa en başta keser atar,ulaşımı engeller, wp durunlarını takip etmez buluşmazdı.

yine de kınamak istemiyorum.inşallah uzaklaşır o adamdan.ben asıl o adamın eşi ve çocuklarına üzüldüm

Öyle demeyin zorla evlendi adam yazık
Elbette gönlü var üstelik o kadar gözü kör ki akıl almaya çalışıyor birde

evli erkeklerin hemen hepsi ayni seyleri soyluyor aldatirken. sunu bil ki kolay kolay kimse kimseyi evli kalmaya zorlayamaz. simdi nasil bosanacagim diyor. karsisindaki kadinin hayatini mahvetmis esine uzuldum adamin. eger sende inanirsan seninde hayatini mahveder. asla gorusme. yoluna bak evet o konuma dusmeyi hak etmiyosun kimse haketmez. karsina cok iyi biri cikar insallah

Senin yaptığını onaylamiyroum ama deidgjn gibi tutarlı değil söyledikleri. O yorum yapan da benzer şeyle yaşamış olmalı ki bu kadar büyük tepki vermiş. Kuyruk acısı
Tutarsızlık neresinde pardon.. kadın ağzını açmış bekliyor,adam bosasa da beni alsa diye .
Benim ne yasadigim, ne yaptığım onun gibi bir insanı ilgilendirmez..
Herkes yaşadığına baksın..

çok karaktersiz bi adam buna ne yapsan yaranamazsın sakın olur mu diye dusunme o kadina yaptiklarini sanada yapar ki sanirim en az 3 çocuk var biri yeni doğmuş o adamin ayrilmasina kimse izin vermez benden söylemesi

Offf hep aynı teraneler yok görücü usulü yok sevmedim bilmem ne. Ayrılmak isteyen insan araya kim girerse girsin ayrılır ya koca adam kaldı ki sevmediği ve sadece ailelerin zoruyla sürdürdüğü evlilikte çocuklar zaten varken tekrar eşiyle birlikte olup çocuk yapmam ne yani düzelir diyeymiş.

Adamın hem sevmediğini söyleyip hem korunmaması gayet cinsel ilişkiye devam etmesi zaten saçma. Çocuk olunca mı tekrar sevecekti başkası aklındaysa onu yapmaz.Sizinde bahaneniz telden engellersen evin önüne gelirmiş bir halt yapamaz hala durumlarına bakıyorsunuz ki yine görüşeceksiniz çıkın gidin adamın hayatından onların evliliği gayet iyi kandırmayın kendinizi adam mı kalmadı ohh hem eşiyle olsun hem size ağlasın yok öyle dünya!!

Had bildirmek? Kocanızım haddini bildirseysiniz önce :) siz kim oluyosunuz ki had bildiriyosunuz bana.
Gecmis hayatında aldatılma acıs yaşamış birine bu şekilde yuklenmeniz çok terbiyesizce. İnsanların acısı üzerinden insanları vurmaya çalışmak çok alçak bir davranış şeklidir. Kadın , evli kocasını ister affeder ister affetmez bu sizi bağlamaz. Ha bu kocasının hatasız olduğunu göstermez kocası da aldattığı kadın da hatalıdır. Ama adam hatasından dönmüş karısı da affetmiş bu bizi ilgilendirmez. Burda kimse sizi ilk önce yargılamadı, yaptığınız yanlış iletişimi kesin dediler ama siz gidip insanları bel altı vurmaya çalıştınız.

Herkes hata yapar doğru ama yaptığı hatayı yuzsuzce savunup insanları bel altı vurmaya çalışırsanız, şu an evli bir kadına yasattiginiz acıyı yaşamış başka kadınlara burda saldirirsaniz sizin hakkınızda aklımızda tek iyi niyet kalamaz. Çünkü demekki yasattiginiz durumdan üzüntü duymak yerine mutlusunuz. Egonuz oksaniyor. Ama ortada masum bir eş ve masum üç çocuk var unutmayın azıcık vicdan. Ve de insanları yaşadıkları acıdan dolayı vurmaktan vazgecin, ayıp günah.

İstediğini söyleyebilir canım..
Çok şükür ki hesap günü var .
Alacagim varsa hesap günü hesaplasiriz..

Sana seni sevıyorum dıyor ama gıdıp karısıyla sevısıyor ondan çocuklar yapıyor. Sonra da belki duzelırız bilmem ne diye. He he eminim öyledir

Yani kusura bakma da şekerim algında bi problem mi var? Yani adamın söylediklerine gerçekten inanıyor musun?

Hala bu konu duruyormu utanmadan hala gorus aliyor ve kendinimi savunuyor.sen varya karşımda olsan hickimseye birakmam bir kasik suda bogarim.ne bekliyorsun kos git askinin pesinden dememizi mi.allah askina bugun bayram adam suan nerde bi sorsana.tabikide esinin cocuklarinin yaninda...birde annesine anlatmis diye kendiyle övünüyor yaa

Yani kusura bakma da şekerim algında bi problem mi var? Yani adamın söylediklerine gerçekten inanıyor musun?
Hihi inaniyor ve evli bir adamin yuvasina goz koyacak bosanmasindan bahsedecek kadar hadsiz.kizim sen kimsin ki 3 cocuklu adamin bosanmasindan medet umar gibi konuşuyorsun bayrami bana zehir ettin be.nasilda savunmalar nasilda piskin piskin asik olduk agladik demeler..

İstediğini söyleyebilir canım..
Çok şükür ki hesap günü var .
Alacagim varsa hesap günü hesaplasiriz..
Istedigini soylemez hangi hadle konuşur hangi hadle evli adami gelir burda piskin piskin anlatir.hangi hadle evli olduğunu bildigi halde gider aglasir sonrada gelir burda sizce bosar beni alirmi gibisinden konusur...kadin olacak bide...onun gibiler yuzunden ekmeğimiz boğazımızda kaldi be butun bunlari iyi yerlerde yemek yemek icin aksiyon yasamak icinmi yapiorsunuz birde kacalim diyor heyyy allahimmm

Hala annesine anlatmis diyor allah askina neyini 3 cocugundan daha cok tercih edebilir

Boylelerine boğaz patlatmaya değmez ..
Tek kelimeyle igrencler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…