“Sana kötü şeyler söyler,canını sıkar. Benim ona çok iyi davrandığım,aramızın çok iyi olduğu, çok mutlu olduğumuz yalanını söyler. Sen boşver onu ben seni çok seviyorum. Çocuğu da zaten kendi kendine yapmış hiçbir münasebetimiz yok.” der ne diyicek. Konu sahibide inanır buna. Şahsen bu durumu sürdürmeye gönlü var gibi. Olmasa en başta keser atar,ulaşımı engeller, wp durunlarını takip etmez buluşmazdı.şunu deneyebilir siniz?Eşinin telini isteyin,madem mutsuz,ona iyilik yapacağınızı söyleyip size anlattığı herşeyi eşine itiraf edeceğinizi söyleyin.acaba nasıl tepki verir evli kişi??
yine de kınamak istemiyorum.inşallah uzaklaşır o adamdan.ben asıl o adamın eşi ve çocuklarına üzüldüm“Sana kötü şeyler söyler,canını sıkar. Benim ona çok iyi davrandığım,aramızın çok iyi olduğu, çok mutlu olduğumuz yalanını söyler. Sen boşver onu ben seni çok seviyorum. Çocuğu da zaten kendi kendine yapmış hiçbir münasebetimiz yok.” der ne diyicek. Konu sahibide inanır buna. Şahsen bu durumu sürdürmeye gönlü var gibi. Olmasa en başta keser atar,ulaşımı engeller, wp durunlarını takip etmez buluşmazdı.
Öyle demeyin zorla evlendi adam yazık“Sana kötü şeyler söyler,canını sıkar. Benim ona çok iyi davrandığım,aramızın çok iyi olduğu, çok mutlu olduğumuz yalanını söyler. Sen boşver onu ben seni çok seviyorum. Çocuğu da zaten kendi kendine yapmış hiçbir münasebetimiz yok.” der ne diyicek. Konu sahibide inanır buna. Şahsen bu durumu sürdürmeye gönlü var gibi. Olmasa en başta keser atar,ulaşımı engeller, wp durunlarını takip etmez buluşmazdı.
Kınamayalım da yapması gereken ortada.yine de kınamak istemiyorum.inşallah uzaklaşır o adamdan.ben asıl o adamın eşi ve çocuklarına üzüldüm
Tutarsızlık neresinde pardon.. kadın ağzını açmış bekliyor,adam bosasa da beni alsa diye .Senin yaptığını onaylamiyroum ama deidgjn gibi tutarlı değil söyledikleri. O yorum yapan da benzer şeyle yaşamış olmalı ki bu kadar büyük tepki vermiş. Kuyruk acısı
Gecmis hayatında aldatılma acıs yaşamış birine bu şekilde yuklenmeniz çok terbiyesizce. İnsanların acısı üzerinden insanları vurmaya çalışmak çok alçak bir davranış şeklidir. Kadın , evli kocasını ister affeder ister affetmez bu sizi bağlamaz. Ha bu kocasının hatasız olduğunu göstermez kocası da aldattığı kadın da hatalıdır. Ama adam hatasından dönmüş karısı da affetmiş bu bizi ilgilendirmez. Burda kimse sizi ilk önce yargılamadı, yaptığınız yanlış iletişimi kesin dediler ama siz gidip insanları bel altı vurmaya çalıştınız.Had bildirmek? Kocanızım haddini bildirseysiniz önce :) siz kim oluyosunuz ki had bildiriyosunuz bana.
İstediğini söyleyebilir canım..Gecmis hayatında aldatılma acıs yaşamış birine bu şekilde yuklenmeniz çok terbiyesizce. İnsanların acısı üzerinden insanları vurmaya çalışmak çok alçak bir davranış şeklidir. Kadın , evli kocasını ister affeder ister affetmez bu sizi bağlamaz. Ha bu kocasının hatasız olduğunu göstermez kocası da aldattığı kadın da hatalıdır. Ama adam hatasından dönmüş karısı da affetmiş bu bizi ilgilendirmez. Burda kimse sizi ilk önce yargılamadı, yaptığınız yanlış iletişimi kesin dediler ama siz gidip insanları bel altı vurmaya çalıştınız.
Herkes hata yapar doğru ama yaptığı hatayı yuzsuzce savunup insanları bel altı vurmaya çalışırsanız, şu an evli bir kadına yasattiginiz acıyı yaşamış başka kadınlara burda saldirirsaniz sizin hakkınızda aklımızda tek iyi niyet kalamaz. Çünkü demekki yasattiginiz durumdan üzüntü duymak yerine mutlusunuz. Egonuz oksaniyor. Ama ortada masum bir eş ve masum üç çocuk var unutmayın azıcık vicdan. Ve de insanları yaşadıkları acıdan dolayı vurmaktan vazgecin, ayıp günah.
Hihi inaniyor ve evli bir adamin yuvasina goz koyacak bosanmasindan bahsedecek kadar hadsiz.kizim sen kimsin ki 3 cocuklu adamin bosanmasindan medet umar gibi konuşuyorsun bayrami bana zehir ettin be.nasilda savunmalar nasilda piskin piskin asik olduk agladik demeler..Yani kusura bakma da şekerim algında bi problem mi var? Yani adamın söylediklerine gerçekten inanıyor musun?
Istedigini soylemez hangi hadle konuşur hangi hadle evli adami gelir burda piskin piskin anlatir.hangi hadle evli olduğunu bildigi halde gider aglasir sonrada gelir burda sizce bosar beni alirmi gibisinden konusur...kadin olacak bide...onun gibiler yuzunden ekmeğimiz boğazımızda kaldi be butun bunlari iyi yerlerde yemek yemek icin aksiyon yasamak icinmi yapiorsunuz birde kacalim diyor heyyy allahimmmİstediğini söyleyebilir canım..
Çok şükür ki hesap günü var .
Alacagim varsa hesap günü hesaplasiriz..
Boylelerine boğaz patlatmaya değmez ..Istedigini soylemez hangi hadle konuşur hangi hadle evli adami gelir burda piskin piskin anlatir.hangi hadle evli olduğunu bildigi halde gider aglasir sonrada gelir burda sizce bosar beni alirmi gibisinden konusur...kadin olacak bide...onun gibiler yuzunden ekmeğimiz boğazımızda kaldi be butun bunlari iyi yerlerde yemek yemek icin aksiyon yasamak icinmi yapiorsunuz birde kacalim diyor heyyy allahimmm
Kendine yasak ask yaşadığına inandira dursun adam kurbanini kesti sofrasını coktan kurdu..arada tabi mesaj cekiyordurBoylelerine boğaz patlatmaya değmez ..
Tek kelimeyle igrencler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?