Evliymiş devamı

Yok inanmıyorum. Amerikada bir laf var "till he gets in your pants" (yani pantolonuna girene kadar) diye. Bir sürü kızı oyalar sonra ailemi silemem diye yol verir. Klassik senaryo yazmış yani

ilk konunu okudum yorum da yazmışım.
aynı yorumu yineliyorum buyur,

amma dramatize etmişsin.
karısını gırgırına sitelerde boynuzlayan bir adam için fazla laf.
hayır birde seviyorum duygular bitmiyor demişsin. boynuzcunun nesini hala sevebiliyorsun? insan öğrendiği an soğur.
kendini sev.

objektif yorum;aldatan adam da birlikte olduğu kız da farkı yok birbirinden.Konu sahibini şu yüzden mağdur olarak gördüm çünkü başta medeni halini söylemeyerek karşı tarafın duygularıyla oynayan ve ajitasyonla oyununa devam eden bir adam var karşısında.Ama Allah da akıl fikir vermiş.Ve en önemlisi irade.

Konusun sunun haddini bildirin yoksa ben sinirden cildiracam ya nasil olur evli bir adamin kacamagini boyle dramatize edersin sen yaa

Sadece gülüyorum size. O kadın kimle birlikte oldu peki benle mi oldu sizin nikahlı söz veren kocanızla mı? Kadın sizi bağlamaz asıl nikahlı kocanız bağlar. Parçalarmış bide kıyamam

Adam hatalı belki, ama sizde su anda klasik sevgili cevabi verdiniz iste. "esin bana geldi, sorumlusu ben degilim". Yani ne diyelim bari zaman kaybetmeyin ve engelleri kaldırın. Sonuc olarak sizin bu ilişkinize kimse alkış tutmaz burda

Aynen aynen kendini ahlardan veballerden uzak tutuyor saniyor.kizim 3 cocugun ahi vebali senin uzerinden kalkmasin sende aynisini yasa insallah

Sunun haddini bildirin yoksa yonetim falan dinlemem ben veric3m agzinin payini

Siz bos yerden ban yemeyin burda. Kiz olumlu yorum bekliyor.. Sanki burda buri çıkıp 3 cocuklu adam için "aşkının peşinden git Leyla" diyecek. Insan o günahsız bebeklerden utanir bari

Kizim sen bi kere soyle bir konu acsaydin hepimiz alkislardik..ahh kizlar evli bir serseri basima biyle oyunlar getirdi tum iletsimimi kopardım insallah birdaha bulamaz deseydin seni ayakta alkslardim

Had bildirmek? Kocanızım haddini bildirseysiniz önce :) siz kim oluyosunuz ki had bildiriyosunuz bana.

Sende haklısın. Annenin babanın veremedikleri dersleri burdakiler asla veremez. Kadını da aldatıldığı için vurmaya calisma. Onu aldatirken de senin gibi birini kullanmis esi iste. Ders al

Siz bos yerden ban yemeyin burda. Kiz olumlu yorum bekliyor.. Sanki burda buri çıkıp 3 cocuklu adam için "aşkının peşinden git Leyla" diyecek. Insan o günahsız bebeklerden utanir bari
utanma olsa cocuguna adimi vermis demez ahhh cok utaniyorum boyle olaya girdigim icin der.

Had bildirmek? Kocanızım haddini bildirseysiniz önce :) siz kim oluyosunuz ki had bildiriyosunuz bana.
Bak iste ucuzlgun kalitesizligin kendini savunmanla meydana cikiyor.erkek yapmasaydi diyorsunuz..allah yukarda gercekten varsa gercekten buyukse sana aynisini yasatir.evet kocamda yaptı ama en sonunda senin gibi soysuza sen karimla konusacak mevkide olsaydin suan onunla evli olmaz seninle evli olurdum demisti heryerdede diyor zaten.

Canim durumun her ne olursa olsun buralarda ikinci kadinlar sevilmez. Kokmus eti bulamissin bulamissin sosa da yemezler.
Suna canim deme su kadina hitap bile etmeyin..ya utanma.olsa cocuguna adimi verdigi icin cok utaniyorum insallah yalandir derdi.gogsunu gere gere anlatiyor

Erkek soysuzsa senin etkilenmen konu acman destek beklemen ne oluyor..

Konusun sunun haddini bildirin yoksa ben sinirden cildiracam ya nasil olur evli bir adamin kacamagini boyle dramatize edersin sen yaa

had bildirmek benim üstüme vazife değil.
adam tipik avcı.
uygulamalarda fink atıp bekarım diyor.
sevmediği kadınla sevişmeye gelince sorun yok.
kaçalım diyebiliyor çocuklarından vazgeçmek için hazır.
boşanmak bir seçenekken kaçacakmış :)

sonuç herkes hakettiğini yaşar.
konu sahibesi böyle bir adamı sevebiliyorsa hak ettiği evli ve 3 çocuklu bir adamdır demek ki.
biz birşey yapamayız.

Bugün karısıyla boşanma arefesindeyken başka kadınlar arayan adam yarın da seninle en ufak bir kopuklukta başka kadın arar en iyisi mi işler daha da çok uzamadan sen ailene anlat eğer bu herif hala senin peşini bırakmazsa git polise ne bilim çözüm arayana çözüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…