- 3 Şubat 2018
- 25.779
- 110.915
- 598
Tabikide yalan.tabikide asacak kesecek tabikide seviyorum diyecek.siz inaniyormusunuz bu adamin boşanacağına..ya bide kalkmis konu aciyor baska kadinin kocasi hakkinda.ayyy parcalayacam ben bunu.yeter kizim yeter cocuklarimizin ahi vebali pesinizi birakmasin insallah
Tabi ki etkilenmis belki olumlu yorumlar bulurum veya vicdanimi rahatlatirim diye acilmis bir konu. Ahlaki degerler ikisinde de yok olmusDiyorum ya erkek hadi soysuz kansiz peki ya sen diye...hadi erkek soysuz kansiz bu kadina ne oluyor etkilenmis ki konu aciyor
Konusun sunun haddini bildirin yoksa ben sinirden cildiracam ya nasil olur evli bir adamin kacamagini boyle dramatize edersin sen yaailk konunu okudum yorum da yazmışım.
aynı yorumu yineliyorum buyur,
amma dramatize etmişsin.
karısını gırgırına sitelerde boynuzlayan bir adam için fazla laf.
hayır birde seviyorum duygular bitmiyor demişsin. boynuzcunun nesini hala sevebiliyorsun? insan öğrendiği an soğur.
kendini sev.
Sadece gülüyorum size. O kadın kimle birlikte oldu peki benle mi oldu sizin nikahlı söz veren kocanızla mı? Kadın sizi bağlamaz asıl nikahlı kocanız bağlar. Parçalarmış bide kıyamam
Sunun haddini bildirin yoksa yonetim falan dinlemem ben veric3m agzinin payiniTabi ki etkilenmis belki olumlu yorumlar bulurum veya vicdanimi rahatlatirim diye acilmis bir konu. Ahlaki degerler ikisinde de yok olmus
Aynen aynen kendini ahlardan veballerden uzak tutuyor saniyor.kizim 3 cocugun ahi vebali senin uzerinden kalkmasin sende aynisini yasa insallahAdam hatalı belki, ama sizde su anda klasik sevgili cevabi verdiniz iste. "esin bana geldi, sorumlusu ben degilim". Yani ne diyelim bari zaman kaybetmeyin ve engelleri kaldırın. Sonuc olarak sizin bu ilişkinize kimse alkış tutmaz burda
Had bildirmek? Kocanızım haddini bildirseysiniz önce :) siz kim oluyosunuz ki had bildiriyosunuz bana.Sunun haddini bildirin yoksa yonetim falan dinlemem ben veric3m agzinin payini
Konusun sunun haddini bildirin yoksa ben sinirden cildiracam ya nasil olur evli bir adamin kacamagini boyle dramatize edersin sen yaa
Sunun haddini bildirin yoksa yonetim falan dinlemem ben veric3m agzinin payini
Had bildirmek? Kocanızım haddini bildirseysiniz önce :) siz kim oluyosunuz ki had bildiriyosunuz bana.
utanma olsa cocuguna adimi vermis demez ahhh cok utaniyorum boyle olaya girdigim icin der.Siz bos yerden ban yemeyin burda. Kiz olumlu yorum bekliyor.. Sanki burda buri çıkıp 3 cocuklu adam için "aşkının peşinden git Leyla" diyecek. Insan o günahsız bebeklerden utanir bari
Bak iste ucuzlgun kalitesizligin kendini savunmanla meydana cikiyor.erkek yapmasaydi diyorsunuz..allah yukarda gercekten varsa gercekten buyukse sana aynisini yasatir.evet kocamda yaptı ama en sonunda senin gibi soysuza sen karimla konusacak mevkide olsaydin suan onunla evli olmaz seninle evli olurdum demisti heryerdede diyor zaten.Had bildirmek? Kocanızım haddini bildirseysiniz önce :) siz kim oluyosunuz ki had bildiriyosunuz bana.
Suna canim deme su kadina hitap bile etmeyin..ya utanma.olsa cocuguna adimi verdigi icin cok utaniyorum insallah yalandir derdi.gogsunu gere gere anlatiyorCanim durumun her ne olursa olsun buralarda ikinci kadinlar sevilmez. Kokmus eti bulamissin bulamissin sosa da yemezler.
Konusun sunun haddini bildirin yoksa ben sinirden cildiracam ya nasil olur evli bir adamin kacamagini boyle dramatize edersin sen yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?