- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
Birakin allah askina adam kor kotuk asik mi pesinde kossun bu yuz veriyor dramatize ediyor adamda heyecan yasiyorBugün karısıyla boşanma arefesindeyken başka kadınlar arayan adam yarın da seninle en ufak bir kopuklukta başka kadın arar en iyisi mi işler daha da çok uzamadan sen ailene anlat eğer bu herif hala senin peşini bırakmazsa git polise ne bilim çözüm arayana çözüm çok
Sadece gülüyorum size. O kadın kimle birlikte oldu peki benle mi oldu sizin nikahlı söz veren kocanızla mı? Kadın sizi bağlamaz asıl nikahlı kocanız bağlar. Parçalarmış bide kıyamam
Hiç akillanmayan metres olmaya meraklı sizin gibi bir kadın grubu var malesef ..Aldatan ,Evli erkeklerin 100/99 u eşlerini boşamaz ,boşanmamak için 40 takla atarlar ,onların aldatması heyecan katmak ve malesef cinsel fantazi den ibarettir ,o tarz bir ilişkide aşk meşk olmaz ,aşk meşk fantazileri sizleri tavlamak için ,hala akillanmiyorsunuz ya ben ona yanıyorum..Nikahlı kocası kadar bile bile metres olmaya aday kadininda suçu vardır aslında kocayı bosayip ,diğer kadında ahlaksizligindan iyi bir dayağı hakediyor ..en azından masum yavruların gözyaşları için hakediyor..ayrıca nikahı olan kadının keyfi bilir ister Boşar ,ister boşamaz koca onun sizin haddinize bile değil bir metres adayı olarak yorum yapmak ..son olarak etme ,bulma dünyası diyorum ,üzdügün kadar üzülürsün bir gün pişman olursun ama iş işten geçer hayatın b.k yolunda tükenmiş gitmiştir ..Sadece gülüyorum size. O kadın kimle birlikte oldu peki benle mi oldu sizin nikahlı söz veren kocanızla mı? Kadın sizi bağlamaz asıl nikahlı kocanız bağlar. Parçalarmış bide kıyamam
Ya dur allah askina su kadini parcalamamak icin telefonu parçalayacam utanmaz gelmis leyla mrcnun askina dondurmeye calisiyorÇocuğun adını senin adın koyduğunu nerden anladın ki? Kimliği gösterdi mi ? Belki kandırdı seni
Cok guzel anlattinizzHiç akillanmayan metres olmaya meraklı sizin gibi bir kadın grubu var malesef ..Aldatan ,Evli erkeklerin 100/99 u eşlerini boşamaz ,boşanmamak için 40 takla atarlar ,onların aldatması heyecan katmak ve malesef cinsel fantazi den ibarettir ,o tarz bir ilişkide aşk meşk olmaz ,aşk meşk fantazileri sizleri tavlamak için ,hala akillanmiyorsunuz ya ben ona yanıyorum..Nikahlı kocası kadar bile bile metres olmaya aday kadininda suçu vardır aslında kocayı bosayip ,diğer kadında ahlaksizligindan iyi bir dayağı hakediyor ..en azından masum yavruların gözyaşları için hakediyor..ayrıca nikahı olan kadının keyfi bilir ister Boşar ,ister boşamaz koca onun sizin haddinize bile değil bir metres adayı olarak yorum yapmak ..son olarak etme ,bulma dünyası diyorum ,üzdügün kadar üzülürsün bir gün pişman olursun ama iş işten geçer hayatın b.k yolunda tükenmiş gitmiştir ..
Yaklaşık bi buçuk ay önce bende konuştuğum kişinin evli olduğunu öğrendim. Buluşuyorduk sabahlara kadar görüntülü görüşüyorduk bana boşandım demişti fakat şüphelendim ve itira f ettirdim. Öğrendiğim dakika da karısının hesabına yazdm evlisiniz ama bana boşandım dedi buluştuk şu tarihlerde diye. Ses kaydı alıp kadına attım babasını bulup yazdm aradı ona da anlattım ve birkaç gün sonra numaramı değiştirerek sosyal medya hespalarimi kapattım bi süreliğine.. bana da seni seviyorum diyordu evlilik planları yapıyordu. Bosanicam falan demesi yalan ve sizin öğrendiğiniz an ondan tiksinip uzak durmanız gerekirdi...Bir konu açmıştım tam 1 ay önce kitlemiştim tekrar açma talebinde bulundum ama yöneticiler aktif değil bayram dolayısıyle giremeyebilirler diye devam konusu açtım kusura bakmayın...
Konum şuydu
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evliymis.1082172/
Yazalı tam 1ay geçmiş. Bu 1ayda birçok olay oldu. Öncelikle evli insanlar duygularını aldırmış tabi değil gönlü kayabilir bunu açıkça söyleyip yollarını ayırırsalar aldatmaya girmez diye düşünüyorum ama ben asla bu sebebin bir parçası olmam. Sorun da bu. Görüştük ağlayarak görücü usulü evlendiklerini,sevmediğini daha önce boşanmaya kalktıgını belgeleriyle gösterdi ama aileleri arada çocuklar var diye razı gelmemişler barıştırmışlar ve şuan yeni bir çocukları daha doğdu. Son çocugu da boşanmaktan vazgeçince belki düzeliriz diye yapmışlar ama yine düzelememişler. Çocuga da maalesef benim adımı koydu. Boşanıcam dedi. Kabul etmedim çocuklar küçük ben mutsuzluk üzerine mutluluk kuramam dedim. Kaçalım dedi ben kendime bu hayatı layık görmüyorum dedim. Ayrıldık. Çok ağladı karşımda sonra da telefonda ağladı. Annesine babasına ve bikaç arkadaşına da anlatmış beni. Ya duyulursa yapma dedim. Ne olursa olsun ben razıyım dedi. Görüşmüyorum bağları kopardım watsaptan falan durum yazıyo işte melankolik aşk acılı sözler falan. Numaramı değiştirecektim zaten konuşmuyosun eğer onu da yaparsan gelir evine karşına dikilirim birgün diyor. Öyle bir şey olsa zaten büyük skandal kime nasıl anlatacaksın. Karma karışık bi hal aldı işte. Artık yoruldum. Seviyor olabilirim ama benim defolmam lazım bende iletişimi kopardım sizce bu işin sonu ne olur daha ne yapmalıyım
Bende yaşadım neredeyse aynısı. Boşandım dedi evliymiş hala. Karisina soyledim aninda.mbu pislikler hep aynı yalanlarla geliyor demek.Internetten tanıştınız.
Evli olduğunu öğrendiniz.
Ayrıldınız.
Neden tekrar buluştunuz? Siz bu adamı istiyorsunuz. Ayrılmak istemiyorsunuz. Eşiyle boşansın ve size dönsün istiyorsunuz. Ama boşanmayacak. Bunun bir benzeri durum arkadaşımın başından geçti. Adam boşandım diye kendini tanıtmıştı. Ilişki ilerleyince itiraf etti evli ve boşanmak üzere olduğunu söyledi. Hatta avukatıyla gorusturdu telefonda güya . Google evli erkek yalanları yazıp ona gösterdim. O kadar klasik ki bu iş. Tabiki aynı sizin gibi davrandı. Istemiyorum deyip adamla buluşuyordu.
Sonuçta adam boşanmadı. Artk görüşmeyelim demiş. Arakadaşım eşine soylerim diye tehtid edince bir güzel tokatlayıp göndermiş. Her yerden engellemiş filan. Başı ve sonu hep aynı oluyor bu işlerin sanki.
Bakin takdir ettim siziYaklaşık bi buçuk ay önce bende konuştuğum kişinin evli olduğunu öğrendim. Buluşuyorduk sabahlara kadar görüntülü görüşüyorduk bana boşandım demişti fakat şüphelendim ve itira f ettirdim. Öğrendiğim dakika da karısının hesabına yazdm evlisiniz ama bana boşandım dedi buluştuk şu tarihlerde diye. Ses kaydı alıp kadına attım babasını bulup yazdm aradı ona da anlattım ve birkaç gün sonra numaramı değiştirerek sosyal medya hespalarimi kapattım bi süreliğine.. bana da seni seviyorum diyordu evlilik planları yapıyordu. Bosanicam falan demesi yalan ve sizin öğrendiğiniz an ondan tiksinip uzak durmanız gerekirdi...
Senin yaptığını onaylamiyroum ama deidgjn gibi tutarlı değil söyledikleri. O yorum yapan da benzer şeyle yaşamış olmalı ki bu kadar büyük tepki vermiş. Kuyruk acısıMide bulantısı emojisi koymuşşunuz(bu yüzden merak ettim baktım eski mesajlarınıza) ama neden aldatan eşinize de öyle tepki vermeyip barıştınız ve çocuk istiyorsunuz. Her yoruma cidden açıgım ama böylesi de pek tutarlı olmuyor sanki...
Tesekkur ederim. Ben de kolay atlatmadım adamın söylediği her şey yalanmış resmen ama yaptığının sorumluluğunu almalı o yüzden gereken kişilere bildirdim yanına kar da kalmadı. Gerisi onlara kalmış. Daha temkinli yaklaşmak gerek insanlaraBakin takdir ettim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?