Evliymiş devamı

Birakin allah askina adam kor kotuk asik mi pesinde kossun bu yuz veriyor dramatize ediyor adamda heyecan yasiyor

Sadece gülüyorum size. O kadın kimle birlikte oldu peki benle mi oldu sizin nikahlı söz veren kocanızla mı? Kadın sizi bağlamaz asıl nikahlı kocanız bağlar. Parçalarmış bide kıyamam

Sadece gülüyorum size. O kadın kimle birlikte oldu peki benle mi oldu sizin nikahlı söz veren kocanızla mı? Kadın sizi bağlamaz asıl nikahlı kocanız bağlar. Parçalarmış bide kıyamam
Hiç akillanmayan metres olmaya meraklı sizin gibi bir kadın grubu var malesef ..Aldatan ,Evli erkeklerin 100/99 u eşlerini boşamaz ,boşanmamak için 40 takla atarlar ,onların aldatması heyecan katmak ve malesef cinsel fantazi den ibarettir ,o tarz bir ilişkide aşk meşk olmaz ,aşk meşk fantazileri sizleri tavlamak için ,hala akillanmiyorsunuz ya ben ona yanıyorum..Nikahlı kocası kadar bile bile metres olmaya aday kadininda suçu vardır aslında kocayı bosayip ,diğer kadında ahlaksizligindan iyi bir dayağı hakediyor ..en azından masum yavruların gözyaşları için hakediyor..ayrıca nikahı olan kadının keyfi bilir ister Boşar ,ister boşamaz koca onun sizin haddinize bile değil bir metres adayı olarak yorum yapmak ..son olarak etme ,bulma dünyası diyorum ,üzdügün kadar üzülürsün bir gün pişman olursun ama iş işten geçer hayatın b.k yolunda tükenmiş gitmiştir ..

Cok guzel anlattinizz

Hikayeye bak :)))
evli olduğunu öğrendiysen eğer daha önceden bilmediğine de inanmıyorum ama iletişimi şak diye kesersin noktayı korsun.
O adamın zerre umrunda değilsin anasına babasına anlatmışmış karısına anlatmış mı senle evliyim ama başkasına aşığım diye yokk adam sevişmiş ki karısı haftada 3 kere sevişiyordur çocuğu yapmış sonrada senle biraz heyecan yaşayım demiş sen öğrenincede boşanacaktım vıdı vıdı hep aynı film oynuyor zaten bu leş ilişkilerde.

Çok düzgünsen kes iletişimi tamamen

Piiii bide çöpçatan sitesinde bulmuşsun adamı. Böyle adamdan koşarak uzaklaşacağına ama evlisin acitasyonu yapıyorsun bide. Kendine gel

Yaklaşık bi buçuk ay önce bende konuştuğum kişinin evli olduğunu öğrendim. Buluşuyorduk sabahlara kadar görüntülü görüşüyorduk bana boşandım demişti fakat şüphelendim ve itira f ettirdim. Öğrendiğim dakika da karısının hesabına yazdm evlisiniz ama bana boşandım dedi buluştuk şu tarihlerde diye. Ses kaydı alıp kadına attım babasını bulup yazdm aradı ona da anlattım ve birkaç gün sonra numaramı değiştirerek sosyal medya hespalarimi kapattım bi süreliğine.. bana da seni seviyorum diyordu evlilik planları yapıyordu. Bosanicam falan demesi yalan ve sizin öğrendiğiniz an ondan tiksinip uzak durmanız gerekirdi...

Bende yaşadım neredeyse aynısı. Boşandım dedi evliymiş hala. Karisina soyledim aninda.mbu pislikler hep aynı yalanlarla geliyor demek.

Kaçalım demiş adam herhalde. Tamam ben düşündüm kaçalım desene :) eşine bir seyahate çıkıyorum diyecek. Seninle en fazla üç gün durup kavga çıkarıp küsüp gidecek. Çünkü karısından üç günlüğüne izin alabilmiş olacak :) tabi bu en iyi ihtimal. Yoksa eğer karısı gitme vs derse daha güya yolda olduğu zaman kavga edecek ve gelmekten vazgeçecek. Kaçıp o üç çocuğu arkasında bırakabileceğini mi sanıyorsun acaba. Bunun kanunu var mahkemesi var. Karısı kayıp başvurusu yapsa anında bulunursunuz. O zaman ailene ne diyeceksin. Anne ben metres oldum mu? O adam seni çok saf bulmuş. Üç günlüğüne bi otele gitsek yeter diye kaçalım demiş. Karısı bir şekilde seni bulsa ve ailene ulaşsa. Ne kadar düşüncesizsin. O adam hem aptal hem de akıllı biri. Saf gördüğü kişileri yakalayabilecek kadar akıllı ama birazcık düşünebilen biri için çok aptal. Dikkat et ve sakın kanma. Hayatın kayıyor ellerinden farkına varıp burda hakaret ettiğin herkesten de özür dilemelisin. Ayrıca hem kanunen hmde etik olarak ailesine harcaması gereken parayı yemişsiniz muhtemelen. Gelerek size harcamış. Bunların vebali ağır olur. Nikah bambaşka birşey hem dinen hem kanunen hemde ahlaken her türlü suçlusun.

Ne kadar safsınız
Ağladı da ağladı tutturmuşsun
Seni çok seviyor karısını boşayıp seni alıcak
Mutlu musun
Bir insanın durumunu görüyorsan onu engellememişsin.eee daha ne konuşuyorsun
İçten içe hoşuna gidiyor bu durum
Tercih edilen olmak ?
Hayır öyle değil diyeceksin belkide bana hakaret edeceksin ama durum bu
Zaten bu forumda kimse gerçekleri duymak istemiyor
O yüzden seni seviyor karısından ayrılacak
O kadın kötü görücü usulü sevilmemiş çocuklarıda leylekler getirmiş..

Bakin takdir ettim sizi

Senin yaptığını onaylamiyroum ama deidgjn gibi tutarlı değil söyledikleri. O yorum yapan da benzer şeyle yaşamış olmalı ki bu kadar büyük tepki vermiş. Kuyruk acısı

Görüşmek istemeyen her şekilde görüşmez. Sende biraz isteklisin. Öğrendikten sonra neden açıklama şansı veriyosun ki?! Evlimi evli bitti! Daha ne diye buluşup umut veriyosun? Bide onun lafına uyup telefonunu falan değiştirmiyosun wp durumlarını takip ediyorsun. Sende de var. Yanlış yoldasın. Sert bi dille bitir artık umut verme.

bir evlilik problemlidir,sorunlar aşılamıyordur boşanmayla sonlanır bunu anlarım ancak kendi adıma söyleyim boşanma sebebi olmak istemezdim çünkü ağır bir yük,bir de vicdanınız varsa çok ağır gelir

Herşey tamam da numaranı değiştirirsen kapına gelirim olayını çözemedim. nerden bilecek ?birde üstüne cevap veriyorsunuz ki bu kadar yüz bulmuş .siz istemiyor olsanız ağladı zırladı demez gebersin derdiniz .kocanızın size bunu yaptığını düşünün bir evlenince ...eşinin yerine kendini koysan çoktan çenesini kesmiştin .

Empati. Yukarıda her şey çok güzel söylenmiş zaten. Gerçekten istemeseydin, böyle bir şey sormazdın zaten, bu adam tipik evli sapık. Eşine yazık. Ben olsam eşine haber verirdim ne olduğunu öğrensin pislik eşinin... Yazık.

şunu deneyebilir siniz?Eşinin telini isteyin,madem mutsuz,ona iyilik yapacağınızı söyleyip size anlattığı herşeyi eşine itiraf edeceğinizi söyleyin.acaba nasıl tepki verir evli kişi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…