Evliymiş devamı

Bu yazdiginizdan sonra siz de zerre iyi niyet aramıyorum, kadın size yorum yapmış, geçip eski konularından aldatildigini bulup ordan vurmaya calismissiniz. Mide bulantısı emojisi yaşadığınız durumunuz için tam yerinde olmuş, midem bulandı benim de.

Normalde olabilir insanlık hali gönül bu kimi seçeceğini bilemez bir hata yapar ama uzaklaşmak irtibatı kesmek lazım diyecektim ama bence siz yaşadığınız durumdan pişman bile değilsiniz ( yaptığınız yoruma dayanarak), adam karısını değil beni seviyor beni beni diye diye mutlusunuz gibime geldi. Düşüşünüz çok sert olur yalnız kendinize gelmezseniz. Bugün aldatan olursunuz yarın aldatilan. O günahsız eşi ve çocuklarinin ahını aliyorsunuz.

Kusmak istiyorum şu şeref yoksunu hırt'ın suratına. Pis mahluk.
Çocuğuna ismini koymuş ya ölür müsün öldürür müsün.
Seviyorum falan laflarını bırak böyle bir amipin neyini seviyorsun?
Zorla mı seviştiriyorlar karısıyla? Yalan. Bugün de bir erkekten midem bulandı çok şükür.

Ben anladım senin hoşuna gidiyor içinde bulunduğun durum. Eski mesajlarına baktım (hep sen yapacak değilsin ya) bir ay önce de "konuşmuyorum" demişsin. Yine konuşmuyorum demişsin ama konuşuyorsunuz işte. Hala sana teklifler sunuyor sen reddediyorsun falan. Adamdan ilgi görmek hoşuna gidiyor değil mi? Buradan daha fazla ne bekliyorsun peki? Bizim gerçekten midemizi bulandırıyor bu durum çünkü. Hatta;

İyi de neden milletin geçmişini kurcalayıp bel altı vurdunuz ki? Hayır ortada bir yanlış varsa bile geçmişini kurcaladığınız kişi yapmamış yanlışı, o mağdur durumda olan.Rezilliği eşi yapmış, tekrar denemek istemiş bir şans daha vermiş bu kişinin kendi bileceği bir durum, kadının kocası ister şans verir ister vermez.Ama gerçek olan bir şey var ki o yaşadığı olayda masum olan tarafmış.

Valla karisi duyarsa nafaka/tazminat vs loading

Bak bak bak bi de kizina isminizi mi koymus, donuna kadar alirlar adamin yapacagi ilk seyi soyleyeyim mi? Sizin ona yapistiginizi ve sizden kurtulamadigini ileri surecek,ne dava dosyalari gozdu bu gozler hey gidi erkek akli cok da seyetmemek lazim

Sevmiyor ama duzeliriz diye çocuk yapmislar bu söylediğine sen inandın mi? İnandiysan başka sorum yok

Aldatip ayni anda karisiyla mutlu olanida görmedik hic çok şükürr asggimmm ayri yatiyoruz amaa sevmiyorum mecburum bla bla blaaa..
Açın gözünüzü kızlar yaa
Bu tip evli adamlar ayı görse aya güneşi görse güneşe taparlar..
Evde ki eşede ayrı bi üzüldüm

Tabii ya... Onun eşinin de karşısına bir “Melek” çıktıysa demek
Yaptığınız ayıbı başkasının yarasını deşerek mi kapatacaksınız?
Hani şu evliliği kurtarmak için çocuk yapmak, yok evli olmak ama mutsuz olmak falan var ya, iş için evden dışarı çıkana kadardır. Eve dönünce bak hesaplar nasıl siliniyor.
İlk konuda ruh ikizim falan demişsiniz ya belki de haklısınız.
Böyle ruhlara güzel laflar var ama duymak isteseniz ikinci üyelik almaz ilk üyeliğinizden devam ederdiniz, biz de sizin eski mesajlara bakardık, oralardan vururduk.

Evli oldugunu bilmiyodum bekar olarak tanıtmıştı sonradan ortaya çıktı
Senle evlense aynısını sana da yapar net. Barışıp 3 çoçuğu yapması tamamen uckur düşkünlüğü.. son olarakta haram yasak olan şeyler daha cazibeli ve tatlıdır. Sonuç siz uzak duracaksınız kesin kararlı olacaksınız. Öyle mıy mıy yapmakla olmaz

Tüm iletişim kanallarının kapatın.
Mümkünse şehir değiştirin.

Kadını hamile bırakmış bu kadar sevmeyen adam cinsel ilişkiye girmez abi.
Benim bu hayatta gördüğüm sevmeyen adam karısı da olsa dokunmaz.Çocuk hiç yapmaz.

Agliyormus bırakın aglasin 3 çocuk var ve eşi

Siz güçlü olun bu şahisın yörüngesinden çıkın.

Gram kadar bile acimayin yalancıdan .

Güçlü olun bu çektiğiniz acılar kanda mutlulugunuz olacak ileride doğru bi adamla.Allah sabır ve kolaylık versin.

Çocuğa ismini verdiğine emin misin? Kimliğini gördün mü? Ailesine anlatırken orda mıydın? Video falan var mı? Ben hiç inanmadım. Belki o ismi zaten eşiyle konuşuyorlardı. Koyamamıştır ama koyduysa bile seninle ilgisi yoktur. İlk başta boşanacağım dediğinde barıştıran bir aileye kalkıpta başkası var demek sıkar biraz. Anası kan alır kaba etinden. Ne münasebet yani.
Benim bir arkadaşım var. Çok severdim ama öğrendim ki evli erkekle ilişkisi var. Dünyalar güzeli bir çocuk var ortada. Defalarca boşanmayacak dedim. Kavga bile ettim. İnanma karısıyla aynı yatakta yatıyor dedim. Seninde dediğin gibi mutsuzmuş. Boşanacakmış. Çocuk var diye ertelemişler sadece. Yanyana bile gelmiyormuş. Klasik laflar. Hepsi anlaşmış gibi bunları söyler. Çocuk yoksa da mal mülkten girer konuya. Sonra tesadüfen facebookta o erkeğin karısıyla çok yakın bir fotoğrafını beraber gördük. Üstelik bizimkine küçük odamda yatıyorum dediği saatte çekilmiş. Oldukça romantik bir fotoğraftı. O an dank etti derhal bitirdi ilişkiyi. Üstünden beş sene geçti. Hala boşanmadılar ve arada görüyorum çokta mutlular.
Sizin olayda adamın istediği hem karnım doysun hem pastam dursun ama öyle bir dünya yok. Aynı yastığa baş koyduğu insanın arkasından iş çevirebilecek sahtekarlıkta biri neden sana dürüst olsun ki. Sevdiği için mi? Bir zamanlar onu da sevdi. Çocukların hatrına boşanıp ihaneti sokmasın madem evinden içeri aşık olacak kadar duygusal bir erkekse. Yalaaaaan. Hepsi yalan. Seni sevmiyor. Hoşlandı belki. Belki de başka birisinin ilgisini yniden çekebilmek egosuna iyi geldi. Ama sevmiyor. Buna eminim.

Evime gelirsen ilk işim polise gitmek ve seni savcılığa vermek olacak. Hayatımdan çık git .. bu kadar basit . Tlf hattını değiştir. Ev adresini nerden biliyor. En azından annene durumu anlat.

Yahu eski konunu da okudum. Adamın evli olduğunu öğrendikten sonra ben de senden hoşlanmıştım. Şimdi ayrılmazsak sonu iyiye gitmez kısaca istemem yan cebime koy, az peşimden koş da kendimi istenen piremses bağyan hissedeyim demişsin. Hatta yeterince doğru adımlar atarsan belkii bir şeyler de oluru ima aldım güzelim. Yapman gereken seni affediyorum vs. Gibi cümlelerden çok nefret söylemleri olmalıydı. Sen güya kestirip attığını söylüyorsun ama hiç öyle gözükmüyor.Karısının yerine koy kendini. Sen 3 çocukla uğraşırken eşin internet sitelerinde kadın ayartıyor... Az empati ve dürüstlük. Evli adamın internette karı kızla işi neymiş. Gırgırına girmiş peh peh.. Şerefsiz diye suratına tükürüp her yerden engellemeliydin.

Internetten tanıştınız.
Evli olduğunu öğrendiniz.
Ayrıldınız.
Neden tekrar buluştunuz? Siz bu adamı istiyorsunuz. Ayrılmak istemiyorsunuz. Eşiyle boşansın ve size dönsün istiyorsunuz. Ama boşanmayacak. Bunun bir benzeri durum arkadaşımın başından geçti. Adam boşandım diye kendini tanıtmıştı. Ilişki ilerleyince itiraf etti evli ve boşanmak üzere olduğunu söyledi. Hatta avukatıyla gorusturdu telefonda güya . Google evli erkek yalanları yazıp ona gösterdim. O kadar klasik ki bu iş. Tabiki aynı sizin gibi davrandı. Istemiyorum deyip adamla buluşuyordu.
Sonuçta adam boşanmadı. Artk görüşmeyelim demiş. Arakadaşım eşine soylerim diye tehtid edince bir güzel tokatlayıp göndermiş. Her yerden engellemiş filan. Başı ve sonu hep aynı oluyor bu işlerin sanki.

Eski konunuzda bin tane tavsiye verdiler. Yine gidip buluşmuşsunuz. Bence sizi de evlat edinsin. Hep beraber yaşayın, bu genişlikle ancak bu kadar oldu dersiniz. Sizin adınızı çocuğuna koymuşmuş. Ayyymr kadar seviyor seni mi diyecekler. Adam evli hala buluşıyorşunuz.size ne nasıl evlendiyse evlendi adam. Kadına yazık. Gidin o gezdiğiniz ama öylesine giriyorum dediğiniz arkadaşlık sitelerine. Bulun başka birini. Aman dikkat edin EVLİ OLMASIN. Sizin gibi inatla evli adamlara yapışanlara sinir oluyorum. Dilerim siz de aldatılırsınız.

@mutsuzatt gel canım gel.
Eski konularıma da bak once, sicilim temiz mi değil mi? Diye. Çünkü mesele benim burada.
Neyse zahmet etmeyeceksen, normal sıradan evlilik sürdürüyorum, aldatmadım ve bildiğim kadarıyla aldatılmadım. Çocuklarım falan var ama evlilik kurtarmak için değil.
Yeterince temizse sicilim senin için, konuyla ilgili yorumum;
Evli olduğunu bilmiyordun, olabilir
Ama öğrendin
Ona kendisini anlatması için neden fırsat versin? Neden evli adamla buluştun?
Neden çocuğuna ismini vermiş vs gibi saçma sapan bilgileri kendine yük edindin?
Hayır madem görüştün,
Neden bir daha asla haber almayacak, haber vermeyecek hale getirmedin? Adamın acıklı(!) hayatımı dinleyeceğine, bir daha ararsan tehditleri savurmalıydım. O gün telefon numaranı değiştirmeliydin.
Böyle tutarsız ve çekimser davranınca sen adam daha da yüz bulacak. Buradan bakınca devam etmesine gönlün var gibi görünüyor... sana göre öylem olmayabilir. Hala işi ciddiye bindiriyor diyorsun.
İş ciddiye nasıl biner biliyor musun? Bir daha bana ulaşmaya çalışırsan ortalığı ayağa kaldırırım... karını, karının ailesini, iş cevreni, polisi savcıyı.. dersin. Hatta uzaklaştırma falan çıkarmak için savcıya gidersin.
Sen bekle. Paylaşımlarını oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…