- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
Bu yazdiginizdan sonra siz de zerre iyi niyet aramıyorum, kadın size yorum yapmış, geçip eski konularından aldatildigini bulup ordan vurmaya calismissiniz. Mide bulantısı emojisi yaşadığınız durumunuz için tam yerinde olmuş, midem bulandı benim de.Mide bulantısı emojisi koymuşşunuz(bu yüzden merak ettim baktım eski mesajlarınıza) ama neden aldatan eşinize de öyle tepki vermeyip barıştınız ve çocuk istiyorsunuz. Her yoruma cidden açıgım ama böylesi de pek tutarlı olmuyor sanki...
Ben anladım senin hoşuna gidiyor içinde bulunduğun durum. Eski mesajlarına baktım (hep sen yapacak değilsin ya) bir ay önce de "konuşmuyorum" demişsin. Yine konuşmuyorum demişsin ama konuşuyorsunuz işte. Hala sana teklifler sunuyor sen reddediyorsun falan. Adamdan ilgi görmek hoşuna gidiyor değil mi? Buradan daha fazla ne bekliyorsun peki? Bizim gerçekten midemizi bulandırıyor bu durum çünkü. Hatta;Mide bulantısı emojisi koymuşşunuz(bu yüzden merak ettim baktım eski mesajlarınıza) ama neden aldatan eşinize de öyle tepki vermeyip barıştınız ve çocuk istiyorsunuz. Her yoruma cidden açıgım ama böylesi de pek tutarlı olmuyor sanki...
Mide bulantısı emojisi koymuşşunuz(bu yüzden merak ettim baktım eski mesajlarınıza) ama neden aldatan eşinize de öyle tepki vermeyip barıştınız ve çocuk istiyorsunuz. Her yoruma cidden açıgım ama böylesi de pek tutarlı olmuyor sanki...
Senle evlense aynısını sana da yapar net. Barışıp 3 çoçuğu yapması tamamen uckur düşkünlüğü.. son olarakta haram yasak olan şeyler daha cazibeli ve tatlıdır. Sonuç siz uzak duracaksınız kesin kararlı olacaksınız. Öyle mıy mıy yapmakla olmazEvli oldugunu bilmiyodum bekar olarak tanıtmıştı sonradan ortaya çıktı
Bir konu açmıştım tam 1 ay önce kitlemiştim tekrar açma talebinde bulundum ama yöneticiler aktif değil bayram dolayısıyle giremeyebilirler diye devam konusu açtım kusura bakmayın...
Konum şuydu
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evliymis.1082172/
Yazalı tam 1ay geçmiş. Bu 1ayda birçok olay oldu. Öncelikle evli insanlar duygularını aldırmış tabi değil gönlü kayabilir bunu açıkça söyleyip yollarını ayırırsalar aldatmaya girmez diye düşünüyorum ama ben asla bu sebebin bir parçası olmam. Sorun da bu. Görüştük ağlayarak görücü usulü evlendiklerini,sevmediğini daha önce boşanmaya kalktıgını belgeleriyle gösterdi ama aileleri arada çocuklar var diye razı gelmemişler barıştırmışlar ve şuan yeni bir çocukları daha doğdu. Son çocugu da boşanmaktan vazgeçince belki düzeliriz diye yapmışlar ama yine düzelememişler. Çocuga da maalesef benim adımı koydu. Boşanıcam dedi. Kabul etmedim çocuklar küçük ben mutsuzluk üzerine mutluluk kuramam dedim. Kaçalım dedi ben kendime bu hayatı layık görmüyorum dedim. Ayrıldık. Çok ağladı karşımda sonra da telefonda ağladı. Annesine babasına ve bikaç arkadaşına da anlatmış beni. Ya duyulursa yapma dedim. Ne olursa olsun ben razıyım dedi. Görüşmüyorum bağları kopardım watsaptan falan durum yazıyo işte melankolik aşk acılı sözler falan. Numaramı değiştirecektim zaten konuşmuyosun eğer onu da yaparsan gelir evine karşına dikilirim birgün diyor. Öyle bir şey olsa zaten büyük skandal kime nasıl anlatacaksın. Karma karışık bi hal aldı işte. Artık yoruldum. Seviyor olabilirim ama benim defolmam lazım bende iletişimi kopardım sizce bu işin sonu ne olur daha ne yapmalıyım
Insanlara anlattigina falan inaniyosun bebege senin adini verdigine inaniyosun. Kaç yaşindasin 15 miTeşekkür ederim, yok zaten ben bi geleceğimiz olamayacağını bildiğim için bitirdim de insanlara anlatması ciddiye bindirmesi beni tedirgin etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?