- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
Ne olursa olsun kadın hisseder ya.Adam üçüncüyü vermiş kucağına oyalansın diye ben de sanalda fink atayım diyordur.
Konu sahibi evli adama aşık olmuş, aşırı ergenus yapıya bürünmüş, Bol entrikalı Türk dizileri ile büyümüş. Beni rahat bırakmasın hep arasın ama kadınlar kulübü Üyelerine de ben istemem deyim hepsi de bana inansın modunda. Hımmm tamam biz de inandıkInsanlara anlattigina falan inaniyosun bebege senin adini verdigine inaniyosun. Kaç yaşindasin 15 mi
Olmaz mı ya . Is arkadaşım anlatıyordu adam çok mutsuzmus ona çok aşıkmış, karısıyla konuşmuyormuş sabaha kadar onla yarışıyormuş . Allahım dedim mutsuzsa boşansın onu da yapamazmış karısı hamileymiş. Hep mi aynı olur ve kızlar da inanır. Hamileyken sevisemeyen erkeklerin açılımıYa yıl olmuş 2018 hala evli erkeklerin seni seviyorum karımla mecburen evliyim yalanlarına inanacak zavallı kızlar kaldıysa yuh yani. O kadar mı sevgisiz yetiştiniz her seviyorum diyene kanıyorsunuz,yoksa işinize mi geliyor böyle ahlak dışı bir olay?
EmredersinBencede defol
Bir insanin gozu cocuklarini gormuyorsa, yalnizliga mahkum demektir. Umarim konu sahibi gorusmeye devam etmez. Kadin ve cocuklar icin icim burkuldu.Bırak canım yaa cocukları var
Adam bırakıp kacalım dıyor
Akıl var mantık var sen bu cocukları agac kovugundamı buldun..
Kanından canından olanı gozu gormeyen adam yarın bıgun hevesı gecınce senımı gorur..
Boş işler bunlar yıllarca asık olup evlenenler bıle bıkac yılda kedı kopek gıbı oluyor hersey sevgılılıktekı gıbı kalmıyor
Sen sen ol cocuklarını bukadar gozden cıkaran bır ınsan herkesı cıkarır
Bunu unutma..
Insanın ıcınde sahıplenme vıcdan olucak oda beyfendıde sadece sana karsı var
Kanma sakın cok uzulursun..
Evet onu ben de hatirliyorum. Adam,kadini cok seviyormus,agliyormus,dualar ediyormus. Her ne hikmetse bosanmak aklina gelmiyormus :)Ya bu konu aklıma geçenlerde açılan bir konuyu getirdi, başlığı hatırlasam link koyacağım. Kadın evli adam evli, kadın adamın ilk sıkıymış da, adam yıllarca sevmiş de, yıllar sonra bir düğünde görmüş de, yok ağlamış da yok bilmemneler neler yazmıştı konu sahibi. Eleştirilince de size yapılsa çok etkilenirdiniz demişti , ona da böyle gülmüştük falan.
Evet canımya cocukları gozu gormeyen vıcdan sahıbı degıldırBir insanin gozu cocuklarini gormuyorsa, yalnizliga mahkum demektir. Umarim konu sahibi gorusmeye devam etmez. Kadin ve cocuklar icin icim burkuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?