- 19 Ağustos 2020
- 244
- 367
- 53
- Konu Sahibi Cankizz225
Öncelikle bir kaç gün önce hoşlanılan kişiyi sosyal medyada ekler misiniz diye sormuştum sonra ne olacaksa olsun deyip takip etmiştim hesabını kullanmıyor diye düşünüyordum bir fotoğraf var ve takip takipçi çok az ben takip etmeye başladıktan sonra da hiç artmadı inşallah kullanmıyor yani orda çalışan bir arkadaşıma dayanamadım sordum o da evli dedi şok oldum hatta oğlu da varmış Facebook hesabında ilişkisi yok yazıyordu bilseydim takip etmezdim kendimden utanıyorum ilk defa birine duygularımı belli edim dedim Allah'tan mesaj falan atmadım şuan tek istediğim eğer görmüşse kimseye söylememesi ben zaten bir daha karşına çıkmam
(3. Sayfada bir soru daha sordum yeni konu açmak istemedim )
Konumu bilen kişilere bir şey daha sormak istiyorum çok aklıma takıldı bu konu şimdi ben bunun evli olduğunu öğrendim ve hesabımı dondurdum bu hesabını kullanıyor mu bilmiyorum eğer kullanıyorsa onu takip ettiğimi görmüşse kesin ondan hoşlandığımı anlamıştır ben de diyorum ki hesabımı açıp orda ki diğer kişileri de eklesem herkesi eklemiş gibi olurum sadece onu eklememis benim için özel biri değilmiş gibi ama eğer arkadaşına falan söylemişse arkadaşını da takip edersem çok basit mi görünürüm kimseyi eklemek istemiyorum ama çok kafaya taktım hiçbir şey yapmiyim unutim mi en iyisi
(3. Sayfada bir soru daha sordum yeni konu açmak istemedim )
Konumu bilen kişilere bir şey daha sormak istiyorum çok aklıma takıldı bu konu şimdi ben bunun evli olduğunu öğrendim ve hesabımı dondurdum bu hesabını kullanıyor mu bilmiyorum eğer kullanıyorsa onu takip ettiğimi görmüşse kesin ondan hoşlandığımı anlamıştır ben de diyorum ki hesabımı açıp orda ki diğer kişileri de eklesem herkesi eklemiş gibi olurum sadece onu eklememis benim için özel biri değilmiş gibi ama eğer arkadaşına falan söylemişse arkadaşını da takip edersem çok basit mi görünürüm kimseyi eklemek istemiyorum ama çok kafaya taktım hiçbir şey yapmiyim unutim mi en iyisi
Son düzenleme: