evliymiş...

emptychild

Keşkelerle geçen bir ömür
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
494
5
46
Diğer
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h.../493685-yeni-ask-baslayabilir-korkuyorum.html

böyle bir konum vardı geçenlerde...
malum şahısla kısa kısa mesajlaşmalarımız oldu

bir gün bana dedi ki
'evlensene neden evlenmiyorsun'
ben de
evlilik kolay iş degil ha denilince evlenilmiyor
'sende pek evli gibi görünmüyorsun' dedim
bu bana gayet rahat
'yoo evliyim ama mutsuz bir evlilik benimkisi'dedi.
şok oldum.beynimden vurulmuşa döndüm.
'ciddi misin' diye sordum.'evet' dedi.
şaka olmasını istiyordum yalan degil.
bir anda kendime geldim
'çocugunda vardır senin'dedim
'evet bir tane var'dedi.
ben hala şaka yapıyor diye düşünüyordum.ama o gayet ciddiydi.
toparlandım.ve şunu yazdım kendisine
'allah bagışlasın güzel günlerini görün inşallah ama benim evliligimde mutsuz da dahi olsam eşimin bir başka kadınla arkadaşça olsa bile mesajlaşmasını istemem.iletişimi kesmemiz daha dogru olur.kimsenin günehını almak istemem'dedim.ve olayı bitirdim.
o ise yine rahat bir şekilde
'tamam o zaman sadece selamlaşırız.'dedi
yemin ederim evli oldugunu bilseydim bırakın telefon vermeyi yüzüne bile bakmazdım.kaç gündür kendi kendimi yiyorum.acaba eşi mesajlaşmalırımızı görüpte agladımı üzüldü mü diye.geceleri dualar okuyorum barışsınlar mutlu olsunlar diye.
zaten hassas bir bünyem var.kaldıramıyorum böyle şeyleri.
bu erkekler neden bu kadar sorumsuzlar yarabbim.
ona da hak vermeye çalışıyorum belki boş bir anı oldu ya da belki ben farkında olmadan bir ışık yaktım da böyle oldu.
bilmiyorum.çok kötü hissediyorum kendimi.bir yandan da şanssızlıgıma üzülüyorum.neden bu kadar kısmetsizim diye.
allahım sen affet beni..:5::5::5::5::5::5::5:

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h.../493685-yeni-ask-baslayabilir-korkuyorum.html

böyle bir konum vardı geçenlerde...
malum şahısla kısa kısa mesajlaşmalarımız oldu

bir gün bana dedi ki
'evlensene neden evlenmiyorsun'
ben de
evlilik kolay iş degil ha denilince evlenilmiyor
'sende pek evli gibi görünmüyorsun' dedim
bu bana gayet rahat
'yoo evliyim ama mutsuz bir evlilik benimkisi'dedi.
şok oldum.beynimden vurulmuşa döndüm.
'ciddi misin' diye sordum.'evet' dedi.
şaka olmasını istiyordum yalan degil.
bir anda kendime geldim
'çocugunda vardır senin'dedim
'evet bir tane var'dedi.
ben hala şaka yapıyor diye düşünüyordum.ama o gayet ciddiydi.
toparlandım.ve şunu yazdım kendisine
'allah bagışlasın güzel günlerini görün inşallah ama benim evliligimde mutsuz da dahi olsam eşimin bir başka kadınla arkadaşça olsa bile mesajlaşmasını istemem.iletişimi kesmemiz daha dogru olur.kimsenin günehını almak istemem'dedim.ve olayı bitirdim.
o ise yine rahat bir şekilde
'tamam o zaman sadece selamlaşırız.'dedi
yemin ederim evli oldugunu bilseydim bırakın telefon vermeyi yüzüne bile bakmazdım.kaç gündür kendi kendimi yiyorum.acaba eşi mesajlaşmalırımızı görüpte agladımı üzüldü mü diye.geceleri dualar okuyorum barışsınlar mutlu olsunlar diye.
zaten hassas bir bünyem var.kaldıramıyorum böyle şeyleri.
bu erkekler neden bu kadar sorumsuzlar yarabbim.
ona da hak vermeye çalışıyorum belki boş bir anı oldu ya da belki ben farkında olmadan bir ışık yaktım da böyle oldu.
bilmiyorum.çok kötü hissediyorum kendimi.bir yandan da şanssızlıgıma üzülüyorum.neden bu kadar kısmetsizim diye.
allahım sen affet beni..:5::5::5::5::5::5::5:
canım senin hiç bir suçun yokki öğrenir öğrenmez zaten vermişsin cevabını önemli olan bir daha görsen bile yüzüne bakmaman eğer içinde duygun varsa yenilmemen yazık günah yarın öbür gün sende evlendiğinde böyle bişey yaşamak istemezsin değilmi eşin tarafından en doğrusunu yapmışsın canım sil at unut..Hemen yıkılma hayat güzel ve niceleri çıkacak karşına emin ol allah yolunu bahtını açık etsin inş.

Hepimiz sevmek sevilmek istemezmiyiz?Bunu istemenin nesi suç?

Sen evli olduğunu öğrendiğinde iletişimini keserek çok büyük bir hatanın eşiğinden dönmüşsün zaten.Keşke her kadın senin kadar duyarlı olabilse..O zaman bunca yuva 3. kişiler yüzünden yıkılmazdı.

Önüne bak sen artık..Hayat güzel,yaşamak güzel.

Karşına çıkacak ve değerini bilecek insan için sakla sevgini.Onu haketmeyenler için harcama.Sonrası zaten mutluluk..:16:

Allah korumuş seni....zararın neresinden dönsen kardır...karısının haberi olmamıştır üzülme...güvenlik görevlisiymiş birde...milleti böylelerine emanet ediyorlar ya,ne diyeyim Allah ıslah etsin onu :19:

Mutsuz bir evliliğim var demekle,seni kendine çekmek istemiş,aklı sıra kaçamak yapacakmış seninle..buna izin vermemişsin tebrik ederim canım..bence o adama selam bile verme..

ayy sinir oluyorum böyle hem evli olup ta hem de başka kadınlarla konuşmaya çalışanlara :s hatta sevgilisi olup ta yokmuş gibi başkalarıyla flörtöz konuşmalar yapanlara da.. :@ :@ topunun köküne kibrit suyu :D

bence de selam bile verme hatta yüzüne bile bakma .

Son düzenleme:
benim neden içimde bir acı var anlayamıyorum
yanlış anlamayın evliyken asla aramızda böyle bir şey olamaz zaten dua ediyorum rabbim gaflete düşürmesin diye
çünkü duygularına yenik düşen bir insanım
neden bu kadar abartıp kendimi kahrediyorum ki ben ya..

tebrik ederim seni doğru olanı yapmışsın...
suçun yok tabiki bu konuda rahat ol üzme kendini...

canım benım dogru olanı yapmıssın. sen üzülme evli oldugunu bılseydın zaten gorusmezdın. erkeklerın klasik yalanlarından mutzu bı evlılıgım var. zorla evlendırıldım. anası babası hasta yatagında ölümle pencelesırken yemın ettırmıstır o kızla evlensın dıye . la deli oluorum boyle tıplere. Allah hepsini bildiği gibi yapsın. adamdaki genişliğe bak. peki tamam selamlasırız sadece demış. yüzüne bile bakma onun. yüzüne bakmaya da tukurmeye de degıcek bırı degılmıs.
hiç üzülme. sen kendi vicdan muhasebenı yapıp kafaya takıosun ama sucun yok tatlım.

canım benım dogru olanı yapmıssın. sen üzülme evli oldugunu bılseydın zaten gorusmezdın. erkeklerın klasik yalanlarından mutzu bı evlılıgım var. zorla evlendırıldım. anası babası hasta yatagında ölümle pencelesırken yemın ettırmıstır o kızla evlensın dıye . la deli oluorum boyle tıplere. Allah hepsini bildiği gibi yapsın. adamdaki genişliğe bak. peki tamam selamlasırız sadece demış. yüzüne bile bakma onun. yüzüne bakmaya da tukurmeye de degıcek bırı degılmıs.
hiç üzülme. sen kendi vicdan muhasebenı yapıp kafaya takıosun ama sucun yok tatlım.

sanırım gerçekten mutsuz çünkü evine pek ugramayan birisi daha dogrusu söyle sabah güvenlik işine akşamda takside çalışıyor gece ikide falan evine gidiyor hatta sormuştum neden bu kadar çok çalışıyorsun nasıl dayanıyorsun diye o da benim hayatım böyle demişti.

sanırım gerçekten mutsuz çünkü evine pek ugramayan birisi daha dogrusu söyle sabah güvenlik işine akşamda takside çalışıyor gece ikide falan evine gidiyor hatta sormuştum neden bu kadar çok çalışıyorsun nasıl dayanıyorsun diye o da benim hayatım böyle demişti.

para yetıremıyordur. kredı mredı cekmışlerdır, borcu vardır. mutsuz olan adam sırf eve gıtmemek ıcın kendını gebertmez boyle. para lazım ki calışıo. sakın inanma.

para yetıremıyordur. kredı mredı cekmışlerdır, borcu vardır. mutsuz olan adam sırf eve gıtmemek ıcın kendını gebertmez boyle. para lazım ki calışıo. sakın inanma.

o da dogru
işte benim hatam bu birini gözümde büyütecegim ya herkesin iyi oldugunu düşünecegim ya bahaneler üretiyorum kendime

o da dogru
işte benim hatam bu birini gözümde büyütecegim ya herkesin iyi oldugunu düşünecegim ya bahaneler üretiyorum kendime

kişi kendinden bilir işi tatlım. herkes karsısındakı kendı gıbı sanıyır. kurnazlarda bunları farkedıp tuzağına dusurmeye calışıyor. sakın canım yuzune bıle bakma.

Back
X