- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi Hayatkisa12
Sizde iyimiş valla
Tencere tava alıp evleniyorsun Ne güzel
Tencere tava alıp evleniyorsun Ne güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoğu birikim, azı borçÖncelikle merhaba herkese. Evli olan arkadaşlar. Evlilik icin bir birikiminiz mi vardı yoksa eşinizle her seyi borçla mı aldınız. Artık devir değişti aileler pek karışmıyor evlenen Kişiler kendileri alıyor herseyini diyorlar. Gercekten böyle mi? Bizim adetimizde kız tarafı sadece mutfak eşyası alır. Erkek tarafına düşer diğer seyler. Sizin nasıl oldu? Para mı biriktirdiniz yoksa borca girerek mi aldınız esyalarınızı
evet ya erkenden alip alip koymaya baslamak lazim yada borcla aileler yardimci olmayi dusunmuyorsa başka çaresi yok maalesefNe güzel. Bakalım hayırlısı artık. Borca girmeden düğün olmuyor galiba
Kısa sürede evlendiğim için hiçbişey almadım üzerine birde bir sürü borcum vardıÖncelikle merhaba herkese. Evli olan arkadaşlar. Evlilik icin bir birikiminiz mi vardı yoksa eşinizle her seyi borçla mı aldınız. Artık devir değişti aileler pek karışmıyor evlenen Kişiler kendileri alıyor herseyini diyorlar. Gercekten böyle mi? Bizim adetimizde kız tarafı sadece mutfak eşyası alır. Erkek tarafına düşer diğer seyler. Sizin nasıl oldu? Para mı biriktirdiniz yoksa borca girerek mi aldınız esyalarınızı
Ben mezun olur olmaz evlendiğim için birikimim yoktu. Evlilikte düğün vs yapmadım. Nişanda ailesinden set vs istemedim. Ailesi masrafların üçte birini falan karşıladı. Kalanını eşim karşıladı. Birikimi yoktu. Düğündeki takılırla karşıladık bir kısmını. Bir kısmını taksit yaptık. Her şeyden olsun demedik. En uygun olana gittik. Bazı şeyler eksik kaldı. Yani hiçbir şey için dört dörtlük olsun demedik. Mutfak tamamen aileme aitti. Ben de aileme nişandaki takılarımı vermiştim. Böyle böyle şuan çok az borc var bizde. Kafamız çok rahat. Kimseye minnet söz konusu degil, borçtan bunalma söz konusu degil. Perdelerimi bile standart paket hazır perdelerden aldım sırf uygun diye.Öncelikle merhaba herkese. Evli olan arkadaşlar. Evlilik icin bir birikiminiz mi vardı yoksa eşinizle her seyi borçla mı aldınız. Artık devir değişti aileler pek karışmıyor evlenen Kişiler kendileri alıyor herseyini diyorlar. Gercekten böyle mi? Bizim adetimizde kız tarafı sadece mutfak eşyası alır. Erkek tarafına düşer diğer seyler. Sizin nasıl oldu? Para mı biriktirdiniz yoksa borca girerek mi aldınız esyalarınızı
Paramiz olmadigi icin, ailelerin gonlunden kopup da aldiklari haric, hicbirsey almadik. Yillarca tv bile olmadi evde, oturma odamin perdesi bile yoktu. Esyalar da esimin ve benim bekar evlerimizdeki esyalardi. (2 ailenin de maddi durumu gayet iyi bu arada). 1 tane 2 kisilik koltugumuz vardi, misafir geldiginde mutfak sandalyesine oturdu gerekirse.Öncelikle merhaba herkese. Evli olan arkadaşlar. Evlilik icin bir birikiminiz mi vardı yoksa eşinizle her seyi borçla mı aldınız. Artık devir değişti aileler pek karışmıyor evlenen Kişiler kendileri alıyor herseyini diyorlar. Gercekten böyle mi? Bizim adetimizde kız tarafı sadece mutfak eşyası alır. Erkek tarafına düşer diğer seyler. Sizin nasıl oldu? Para mı biriktirdiniz yoksa borca girerek mi aldınız esyalarınızı
Oluyor oluyor, bal gibi de oluyor. Illa da super dugun yapmazsin, bizim butce dugune yetmedi, ama Istanbul'da bogaz manzarali luks bir mekanda, gunduz kokteyl yaparak, gayet makul rakamlarda, harika bir dugun yaptik.Ne güzel. Bakalım hayırlısı artık. Borca girmeden düğün olmuyor galiba
Paramiz olmadigi icin, ailelerin gonlunden kopup da aldiklari haric, hicbirsey almadik. Yillarca tv bile olmadi evde, oturma odamin perdesi bile yoktu. Esyalar da esimin ve benim bekar evlerimizdeki esyalardi. (2 ailenin de maddi durumu gayet iyi bu arada). 1 tane 2 kisilik koltugumuz vardi, misafir geldiginde mutfak sandalyesine oturdu gerekirse.
Kimin ne dusundugu umurumda bile olmadi. Paramiz oldugunda gerek Turkiyede, gerekse Avrupa'da seyehat yaptik. He artik tv'im var. Ama hala ayrica ev esyasi almiyoruz ve geziyoruz.
Esyaya hizmet etmenin sacma oldugu dusuncesindeyim. Ve Allah'tan Avrupa'da her turlu esyanin 2.eli mevcut.
Birakin misafirleriniz cok pahali koltuklarda oturup, pahali fincanlarinda kahve icmesinler. Ama onlara anlatacak seyehat anilariniz, gosterecek fotograflariniz olsun