Takıldıgınız burası mıBiraz abartmıyor musunuz ?
Nasıl bakarım bilmiyorumEn güzeli netten bakmak
Can'ım sen tekrar yaptır bari.Bunların tahlile de güven yok.Hiçbirine güven yok.Mehmet Akif caddesindeki merkezi diyorsan pek iyi bir hastaneye benzemiyor zaten.Evet aynen böyle
Eski tahlılımıde 3 gun önce vermıstım
Sorun olsa bıle bı rakamda olsa degısırdı bu tahlıl
Canım düzede ikamet ediyorumCan'ım sen tekrar yaptır bari.Bunların tahlile de güven yok.Hiçbirine güven yok.Mehmet Akif caddesindeki merkezi diyorsan pek iyi bir hastaneye benzemiyor zaten.
Hastanenin internet sayfasına git oralarda biyerde labaratuar sonuçları yazarNasıl bakarım bilmiyorum
Belkide tahlil hiç gitmedi bile
Teşekkürler bakıcam şimdiHastanenin internet sayfasına git oralarda biyerde labaratuar sonuçları yazarordan halledersin
Canım
İkisinde de tarih 9 ocak yazıyor zaten, ben mi yanlış görüyorum?https://i.hizliresim.com/bB4BE8.jpg
https://i.hizliresim.com/oOzONm.jpg
Bakın kızlar
En yukarda yüklediğim resim bana watsaptan hastane forevlıdı tarafından atılan
Alltakıde 3 gun once aldıgım sonucum
Hayır gebeliğimdr bır problem olsa dahi 2 rakam bilr olsa oynardı o rakam
Bu sahtekarlık degıl mı sımdı ?
Bıldıgınız eskı evragı duzenlemısler
Evet ikiside öyleİkisinde de tarih 9 ocak yazıyor zaten, ben mi yanlış görüyorum?
2 ayrı tahlil sonucu yok yani.Canım
İlk verdiğim kanı gosterıyor sonuclarda baktım
8 de verdım 9 da işleme alınıp yıne 9 unda cıkmıs test burası tamam
Dün yine tahlıl verdım
Girişi yine 9 gösterip cıkısı 12 gosterıyorlar
Sacmalık burda
Benim verdiğim iki kanda 9 ocak girişli gözüküyor2 ayrı tahlil sonucu yok yani.
Bu da düpedüz sizi kandırmaya çalıştıklarının kanıtı işte. Evtakta sahtecilik ciddi bir suçtur ama farkında değiller herhalde. Uydurdukları tahlil sonucunu çıktı olarak verirlerse size direk savcılığa şikayet edin bence
Saçmalıyorlar işte. Kanı kaybetmişler başka bişi değil. İnsan gibi suçlarını kabul etselerdi keşke.Benim verdiğim iki kanda 9 ocak girişli gözüküyor
Aradım diyorum bana bır suru bahane sunuyor
Hamilelıgım durmuş olabılırmiş
Yok efendim bazı makınalar 16 binden faxla saymıyormus fln
Kontrolüme daga vardıNumuneyi kaybetmişler büyük ihtimalle. Ama sizin kan değeriniz iyi neden ikinci kere yaptırdınız?
çim rahat etsın istedım16 bin deger zaten çok iyi bir değer neden tekrar test yaptırdin onu anlamadım kese görünmedi mi?
Ve evet ikisi de aynı testin sonucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?