- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi greengirll
İnşallah sizin karşısınıza da dogru ve sizi hakeden kişi enn dogru zamanda cıkar.Oh be yanlıştan sonra doğru kişiyi bulan biri varmış sonunda bir umut oldu bana :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sizin karşısınıza da dogru ve sizi hakeden kişi enn dogru zamanda cıkar.Oh be yanlıştan sonra doğru kişiyi bulan biri varmış sonunda bir umut oldu bana :)
Tam olarak yaptıgım hatayı tarif etmissiniz neyse ki ben de farkına vardım. Bagımlı kisilik bende de var ne yazık ki. Keske onun da cözümünü bulabilsekBen herkese kendi beyanına göre muamele ettim, hal ve tavırlarıyla verdigi açıklara dikkat etmedim. Yani herkesi özü sözü bir,yemin ettiyse yemininde dogru sandım. Birkaç hatayı ufak tefek zannederek tolere ettim. Ama daha sonra hal ve tavırlara çok dikkat ettim ve ufak zannettiğim hataların üzerine gittim. Bir de kesinlikle yapılan yanlışı affetmedim.
Aceleci olmamınsa önüne geçemiyorum. Hemen karar veriyorum ve birini hayatıma kolay sokuyorum. Bu konuda ders aldım ama uygulamaya pek geçemedim. Çünkü bağımlı bir kişilik yapım var. Hayatımda biri olsun, yuvam olsun istedim. Bu da bana cok hata,yaptırdı. Beni kurtaransa sorgulayıcı olmam ve hataları affetmemem oldu
Aslında biraz da merhametli olmamızdan kaynaklanıyor. Bir de kendimizi çok kandırıyoruz erkekler konusunda. Burada da çok konu görüyorum. Bazı şeyler çok açıkken biz daha da açık olmasını bekliyoruz.Tam olarak yaptıgım hatayı tarif etmissiniz neyse ki ben de farkına vardım. Bagımlı kisilik bende de var ne yazık ki. Keske onun da cözümünü bulabilsek
evet katılıyorum, duygusal yaklasıyoruz sanırım.Aslında biraz da merhametli olmamızdan kaynaklanıyor. Bir de kendimizi çok kandırıyoruz erkekler konusunda. Burada da çok konu görüyorum. Bazı şeyler çok açıkken biz daha da açık olmasını bekliyoruz.
İnşallah onu da aşarız ama sanırım o çok küçüklükten yerleştiği için uzman yardımı falan almamız gerekebilir. Bu arada farkına varmanız konusunda sizin adınıza sevindim![]()
Konunuza yardımcı olamicam ama neden çekiyormuşsunuz?merak ettim belki kendi sorunumu çözmemde faydalı olur
Bakin size karsima cikan erkeklerden birkac ornek vereyim:
- uc sene ciktigim, kariyeristsin diye darlayip yurtdisindaki egitimimi yarim birakmama sebep olan, asiri kontrolcu, sonunda beni aldatti
- iyi bir insan ama cok depresif, dedigim ufacik iyi niyetli bir lafa alinip terk etti
- tanistigimizdan iki hafta sonra sozde hesabina bloke konulan, isinden atilan ve yurtdisindaki kardesi olen, butun bunlar icin benden surekli para isteyen acemi dolandirici
- gozumun onunde baska kizlara yarin disari cikalim diyen, ben tepki gosterince iyi de biz sevgili diiliz ki takiliyoruz cevabi veren asiri durust ve genis bir arkadas (allah icin bunun gizlisi saklisi yoktu)
Ben de 31 yasindayim. Bence evren diil de bacim bunlari biz cekiyoruz kendimize. Reddi basmak lazim. Donguleri kirabiliriz. Aynen ben de senin gibi spora bakima kitaplara verdim kendimi. Open Yale diye Yale universitesinin sitesinden beles dersler izliyorum edx Coursera takiliyorum. Yapacak cok sey var. Ben kendime odaklandikca etrafimda bana iltifat edenler de artti.
Bizim gibi ariza erkek paratonerlerinin cok ama cok dikkatli olmasi ve guclu durmasi lazim.
Çünkü kader motifin belirliyor o adamları. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı kitabını al hemen oku
Su kkda ne akilli kadinlar var ya. Sadece sizi alintiladim ama bu konuya yorum yazan cogunluk inanilmaz iyi yorumlar yapmis. Hepinizin opuyorum seviyorum sizi cidden. Hayat okulu burasi yemin ederim.
Ben herkese kendi beyanına göre muamele ettim, hal ve tavırlarıyla verdigi açıklara dikkat etmedim. Yani herkesi özü sözü bir,yemin ettiyse yemininde dogru sandım. Birkaç hatayı ufak tefek zannederek tolere ettim. Ama daha sonra hal ve tavırlara çok dikkat ettim ve ufak zannettiğim hataların üzerine gittim. Bir de kesinlikle yapılan yanlışı affetmedim.
Aceleci olmamınsa önüne geçemiyorum. Hemen karar veriyorum ve birini hayatıma kolay sokuyorum. Bu konuda ders aldım ama uygulamaya pek geçemedim. Çünkü bağımlı bir kişilik yapım var. Hayatımda biri olsun, yuvam olsun istedim. Bu da bana cok hata,yaptırdı. Beni kurtaransa sorgulayıcı olmam ve hataları affetmemem oldu
İnşallah sizin karşısınıza da dogru ve sizi hakeden kişi enn dogru zamanda cıkar.Bu süreçte ne kadar az hata o kadar az pişmanlık ( tabi benim gibi geçmişini kafasına çok talan biri degilseniz başka)