evet canım bugün itibariyle diyet moduna başladım fakat asıl yarın başlıyorum sebebine gelince bununla alakalı bir yazı okumuştum çarşamba başlanan işlerin sonucu alınırımış ve devamlı olunurmuş ALLAHIN İZNİYLE.ama ben yine de ufaktan başladım dediğim gibiTopiğin hayırlı olsun :)
Umarım hedefine ulasırsın
MERHABA CANIM HOŞGELDİN.BENİM ÜYELİK TARİHİME BAKARSAN EĞER BEN1011 TARİNİNDE ZANNEDERSEM 68NLERLE 70 LERLE BAŞLAYIP EN SON 56 BUÇUĞA KADAR DÜŞMÜŞTÜM...BAYAĞI YIL DA KORUDUM.Selamlar..
Tam ihtiyacım olan bir yere geldim. Bugün itibariyle ben de diyete başladım. Normalde sabah aç karna tartılırım ama bugün tarılmaya pek cesaret edemedim. Ama 71-73 arası olduğumu biliyorum. Ben de Sehra'ya katılıyorum ve her gün sabah aç karna tartılıp burda sizlerle paylaşacağım. Hedefim 55! Hadi bakalım hayırlı olsun..
Ama ben salı başladım geçen haftaevet başladım
evet canım bugün itibariyle diyet moduna başladım fakat asıl yarın başlıyorum sebebine gelince bununla alakalı bir yazı okumuştum çarşamba başlanan işlerin sonucu alınırımış ve devamlı olunurmuş ALLAHIN İZNİYLE.ama ben yine de ufaktan başladım dediğim gibi
hatta menümi ve bildirimimi de yapayım
2 ocak sabah tartıldım 71.4 geldim
uyanınca ılık su
kahvaltı iki kk peynir
tavada iki yumurta
bir çk bal
salata yedm
öğle adet olacağım için ve son günüm diye özgür olduğum ,iki paket biskrem yedim ama belki bir yıldır biskrem yememiştim canım öyle çekmişti ki anlatamam
paketi 500 kalori
yani sabah:350
öğle 1000
kalori alarak
1350 kaloriyi tamamladım
yarın sabaha kadar aç olmam lazım kilo olmasın ama zor
yani yarın sabah başlıyorum inşallah sporla beraber
Evet inanıyorum birbirimize desteğimizle olacak bu iş, eleştirilere ve tebriklere daima açığımHepimiz hedefimize ulaşalım inş fit oluruz isteğimiz kıyafetleri giyeriz
hoşgeldiniz kızlar..ben bugün itibariyle başladım ve bugün çarşamba..elimizden geldiğince aktif olalım topikte olur mu,ben sizleri sürekli takip edeceğim ona göreKizlar selam bende katilmak isterim 03.01.2018 benimde hedefledigim bi tarihti 16 kllo vermek istiyorum bebisim 3 aylik dogum kilolari.dan kurtulmak istiyorum bencede yediklerimiz varsa spor onu da paylasalim ve tabi tarti resimleeimizide
canım hoşgeldin zehra,ablamın adı da zehra çok severim onu..kilonu hiç takma kafana ..ben 94 kiloydum..doğum yaptım sonra 74 ler..sonra 70 le buraya başladım..56.5 oldum burası sayesinde ve azmim irademle..ve yine burdayım..59 hedefim ama sonra ben cozutup 55 istiyorum biliyorum kendimi.ve sonra da koruma dönemi..Bende varım ben de
Aç karnına karbonatlı su içtim 1 bardak
2 saat sonra Yeşilçay içtim
Kahvaltı
2 dilim kaşar peyniri
2 ceviz
3 kaşık pişmiş yulaf
1 bardak sıcak su
Menüyü günlük mü paylaşacağız?
Bu arada kilom 92
TEBRİK EDİYORUM DEMEKKİ ÇOK İRADELİ BİR FİT ADAYISIN...BURDA HEP BERABER SAĞLIKLI VE HOŞ BİR FİZİĞE KAVUŞACAĞIZ.SABAHIN GAYET İYİ..EKMEK YEMEMEN TAKDİRE ŞAYANHerkese günaydin bende burdayim artik tabi kabul edersenizkilom 68.2. en yüksek kilom bundan yaklasik bir bucuk yil önce 97 idi diyet ve sporla 62 ye kadar düstüm, sonra tabiki bir simariklik rehavet derken simdi 68 im
bugünkü menüm 2 yumurta peynir domates biber birkac badem ceviz ve kizarmis mantar (bunu yemezem daha iyi olurdu sanirim) simdide yesil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?