evvvet başlıyoruz

sehraa

HEDEF:59 GNCL:69.9başl:2OCAK:71.4
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
1.513
161
123
40
salı günü itibariyle kilo bildirimi ve hikayemi de sizlerle paylaşarak 10 kilo verme serüvenimi sizlerin şahtliğiyle taçlandıracağım..
daha önce de burada 67.7 kilo ile başlayıp en son 56,5 kiloya kadar düşmüştüm.yine olacak biliyorum.her gün buraya yazacağım yine..aslında önceki topikten arkadaşlarım da vardı ama seneler önceydi,hala da çok severim kendilerini.facebook whatsup görüşüyoruz onlarla da..ama hala burda aktifler mi hiç bilmiyorum.kendinize iyi bakın,salı günü görüşmek üzere inşaallah.zevkli olması açısından her hafta başka bir liste uygulamayı planlıyorum.ilk ayça kaya ile 1hafta yapacağım.sonra araştırıp başka bir liste vs..böylece şu liste ile şu kadar kilo verdim gibi bana ait bir liste oluşacak:) umarım faydalı olur.cuma günleri bildirim yapıyorduk önceden yine öyle yapmayı planlıyorum.cuma bildirim ve izin günü.sonra yine devam böyle böyle devam edecek inşallah.şu anki kilomu bilmiyorum fakat aldığımın farkındayım.56 kilo iken fazla zayıftım.tok karınla 60 olsam yeterli diye düşünüyorum.şu an 70-72 arası olduğumu tahmin ediyorum bakalım göreceğiz zamanla.

evet başladım
Topiğin hayırlı olsun :)
Umarım hedefine ulasırsın
evet canım bugün itibariyle diyet moduna başladım fakat asıl yarın başlıyorum sebebine gelince bununla alakalı bir yazı okumuştum çarşamba başlanan işlerin sonucu alınırımış ve devamlı olunurmuş ALLAHIN İZNİYLE.ama ben yine de ufaktan başladım dediğim gibi
hatta menümi ve bildirimimi de yapayım
2 ocak sabah tartıldım 71.4 geldim
uyanınca ılık su
kahvaltı iki kk peynir
tavada iki yumurta
bir çk bal
salata yedm
öğle adet olacağım için ve son günüm diye özgür olduğum ,iki paket biskrem yedim ama belki bir yıldır biskrem yememiştim canım öyle çekmişti ki anlatamam
paketi 500 kalori
yani sabah:350
öğle 1000
kalori alarak
1350 kaloriyi tamamladım
yarın sabaha kadar aç olmam lazım kilo olmasın ama zor
yani yarın sabah başlıyorum inşallah sporla beraber

Selamlar..

Tam ihtiyacım olan bir yere geldim. Bugün itibariyle ben de diyete başladım. Normalde sabah aç karna tartılırım ama bugün tarılmaya pek cesaret edemedim. Ama 71-73 arası olduğumu biliyorum. Ben de Sehra'ya katılıyorum ve her gün sabah aç karna tartılıp burda sizlerle paylaşacağım. Hedefim 55! Hadi bakalım hayırlı olsun..

MERHABA CANIM HOŞGELDİN.BENİM ÜYELİK TARİHİME BAKARSAN EĞER BEN1011 TARİNİNDE ZANNEDERSEM 68NLERLE 70 LERLE BAŞLAYIP EN SON 56 BUÇUĞA KADAR DÜŞMÜŞTÜM...BAYAĞI YIL DA KORUDUM.
TAKİ GEÇEN YILA KADAR.GEÇEN YIL BİR YIL ÇALIŞMADIĞIM İÇİN 10 KİLO ALDIM BENİMLE YOLDAŞ OLMAN BANA MUTLULUK VERİR SANA DA VERİR BELKİ

Birbirimize yoldaş olmak bana da mutluluk verir tabii ki. O yüzden buraya yeni üye oldum ki hedefimize ulaşma yolunda birbirimize destek olalım birbirimizi motive edelim. Bu arada az önce tok karna tartıldım ve 73,4 çıktım. Moralim acayip bozuldu. Bugün başladım ve her gün burda (gram bile versem) paylaşıcam.

Ama ben salı başladım geçen hafta

Benimde 1 hafta doldu bugün. Umarim hedefimize ulasırız
82 yim ben.
Arkadasin kilosu ile cok yakinsiniz cok iyi bir ikili olabilirsiniz
Benim gunlugümdeki arkadasimda ben gibi 81 82 filan

SENİN GÜNLÜĞÜNE DE BAKARIM ELEŞTİRİRİM SENİ TAKİPTEYİM ONA GÖRESEN DE BENİ TAKİP ET OLUR MU ELEŞTİR YA DA TEBRİK ET

Kızlar herkese şimdiden başarılar.

Başlangıç Tarihi ve Kilosu: 02.01.18 / 73.4 kg

Hergün bu şekilde buraya not düşücem.

Hedef: 55 kg!

Kizlar selam bende katilmak isterim 03.01.2018 benimde hedefledigim bi tarihti 16 kllo vermek istiyorum bebisim 3 aylik dogum kilolari.dan kurtulmak istiyorum bencede yediklerimiz varsa spor onu da paylasalim ve tabi tarti resimleeimizide

Kizlar selam bende katilmak isterim 03.01.2018 benimde hedefledigim bi tarihti 16 kllo vermek istiyorum bebisim 3 aylik dogum kilolari.dan kurtulmak istiyorum bencede yediklerimiz varsa spor onu da paylasalim ve tabi tarti resimleeimizide
hoşgeldiniz kızlar..ben bugün itibariyle başladım ve bugün çarşamba..elimizden geldiğince aktif olalım topikte olur mu,ben sizleri sürekli takip edeceğim ona göreperitozu hoşgeldin kiloların yerleşmiş değil o yüzden çarçabuk gider eminim.her gün ne yedin içtin paylaş olur mu,bol su da iç ki bebişin sütü çok olsun..
joe cool hadi bakalım bismillah emi..ben de 59 diyorum ama kendimi biliyorum hırs yapınca ben de55 istiyorum..en son 56buçuk kilo görmüştüm kendimi.yine olacağım biliyorum..bol su iç emi.yediğini içtiğini yaz her gün takipteyim ona göre

Bende varım ben de

Aç karnına karbonatlı su içtim 1 bardak

2 saat sonra Yeşilçay içtim

Kahvaltı

2 dilim kaşar peyniri
2 ceviz
3 kaşık pişmiş yulaf
1 bardak sıcak su

Menüyü günlük mü paylaşacağız?

Bu arada kilom 92

canım hoşgeldin zehra,ablamın adı da zehra çok severim onu..kilonu hiç takma kafana ..ben 94 kiloydum..doğum yaptım sonra 74 ler..sonra 70 le buraya başladım..56.5 oldum burası sayesinde ve azmim irademle..ve yine burdayım..59 hedefim ama sonra ben cozutup 55 istiyorum biliyorum kendimi.ve sonra da koruma dönemi..
bence gönlünüze göre takılın menü her gün yazın ama ..toplu olursa günlük,hataları daha iyi fark ederiz..ama arada girip ne yediğini yazıp öyle motive oluyorsan öyle yap canım..yapın kızlarr...yeter ki bitsin gitsin kilolar gelsin sağlıklı fit güzel genç vücutlarrr

Herkese günaydin bende burdayim artik tabi kabul ederseniz kilom 68.2. en yüksek kilom bundan yaklasik bir bucuk yil önce 97 idi diyet ve sporla 62 ye kadar düstüm, sonra tabiki bir simariklik rehavet derken simdi 68 im
bugünkü menüm 2 yumurta peynir domates biber birkac badem ceviz ve kizarmis mantar (bunu yemezem daha iyi olurdu sanirim) simdide yesil cay

TEBRİK EDİYORUM DEMEKKİ ÇOK İRADELİ BİR FİT ADAYISIN...BURDA HEP BERABER SAĞLIKLI VE HOŞ BİR FİZİĞE KAVUŞACAĞIZ.SABAHIN GAYET İYİ..EKMEK YEMEMEN TAKDİRE ŞAYAN

diyet yaptigim zamanlarda ekmek yemiyorum cok da aramiyorum acikcasi yumurta bana yetiyor.
diyeti bozmadigim zaman cok iradeliyimdir ama bidefa bozunca nasil olsa yine baslarim diye ne bulursam yiyorum

Herkese günaydın..

Dün sabah başladığım diyetimde tok karna tartılmıştım. Ve 73.4 çıkmıştım.
Dün sadece birkaç galetayla kahvaltı yaptım ve sonrasında bol su, iki bardak yeşil çay içtim. Ve tabiki 17:00 den sonra hiçbişey yemedim aç yattım. İşin sırrı da orda zaten aç yatmak!

Bu sabah kalktığım gibi aç karna tartıldım ve 71.3 çıktım. Tartıdaki eksiklik şimdi beni daha da hırslandırdı arkadaşlar. Sakın pes etmek yok.

Şimdi aç karna keyif kahvemi içiyorum (her sabah kalktığımda aç karna önce kahve içerim.İştahımı keser ve beni ayıltır.) Bi saat sonra da iki yumurta biraz peynir zeytinle ve tabiki bi paket altınbaşakla kahvaltımı yapıcam. Ondan sonrası malum 2-3 litre su ve yeşil çay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…