hoşgeldin..her gün menünü yaz olur mu..birbirimizi eleştirip motive edeceğiz ve bu işi başaracağız inşaalalhKilomu henuz bileyorum ama tahminim 81-82 arasıdır üst üste iki dogum yapınca yapıstı malesef üstüme Kilo verince cok vermesem de dusardan farkediliyor e sonra da salma sönemş başlıyor malum suan için ilk hedefim 75 e inmek sonrasında 70 olmak onu yapsam bile kar benim icin.. gecen yıl duzenli bir sekilde yuruyus yapıp kosu bandında 10 kilo vermiştim 85ten 75 e inmiştim bakalım bu sefer yine 10 versem harika olacak
canım miktar belirt.kaç yumurta yedin?süt ne kadar içtin kabak tarator mayonezli mi ceviz var mı içinde mor lahana salatası yağlı mıBen günlük degil de öğün olarak yazmayı dusunuyorum daha cok motive ediyor cunki beni.. sabah
mantarlı domatesli yumurta
tarcınlı süt
Marul salatalık
Öğlen
5kasık kabak tarator
2 kasık tavuk haslama
Mor lahana salatası
benimde öglen menüm ton balikli salata yagsiz sadece limon ve sirke ile tatlandirdim
emzirince diyeti biraz gevsetmek lazim tabiki. ben emzirdigim süre icinde hicdiyet yapmadim kizim 8 ay oglum 9 ay emdi. oglum sütten kesildiginde tam 97.8 kiloydum. hic bukadar kilolu olmamistim hirs yaptim ve kilolari verdim ve daha vermem gereken 12 kilo var.3 km Yarım saat tempolu yuruyus kosubandıyla
50 karın mekik
50 sag iç bacak
50 sol iç bacak
50 bisiklet hareketi
50 sag arka bacak
50 sol arka bacak yapıldı
ton balığının yağlı olanını mı alıyorsun yoksa diyet olan mıbenimde öglen menüm ton balikli salata yagsiz sadece limon ve sirke ile tatlandirdim
tebrikkkben kendime adıma diyeyim biraz emzirmenin arkasına sıgınıyordum galiba hamurun sekerli tatlının çikolatanın ne süte faydası vardı ne cocuga o sebeple bir dur bakalım kendşne gel dedim gece yemelerine tatlı krizlerine cipsmiş gofretmiş hareketlerine bi son verdim
1 tatlı kaşığı ekle canım fazla abartmaHarikasınız ben salata konusunda cok rahatım ya az yag ve tuz eklemeyince hiç zevk alamıyorumbu arada emziriyorum 16 aylık kızım var o sebeple cok da sıkamıyorum
diyet olanini alirim herzamanton balığının yağlı olanını mı alıyorsun yoksa diyet olan mı
Oooo hadidiyet olanini alirim herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?