evvvet başlıyoruz

MEnüm
Sabah ılık su
8.30
4 zeytin
İki km peynir
İki yumurta
Salata
Ara
Bir akide şekeri
Öğle 6parça kanat bir ayran
Ara
Yarım kepçe çorba
Bir ısırık lahmacun
Bir akide şekeri
Akşam
Bir bardak şekersiz sütlü kahve
Nasılım

Akşam yemegi saattiii
Bir dilim tahıllı ekmek
4-5 kasık cevizsiz kabak tarator
Az yaglı mevsim salata

9 gibi yesil cay icmeyi dusunuyorum

Oo süpersiniz bence nerdeyse yarım kepce corbayla aksam bitmiş helal olsun

hersey gayet güzelde akide sekerini pek cözemedim kalorisi nekadardir ki?

benimde aksam menüm nohutlu pirasa yaklasik 9 kasik ve pul biberli yogurt bir kaseden az

Kızlar menülerinizi okudum harika ilerliyosunuz tebrikler.
Ben de;

Sabah kalktığımda: sade türk kahvesi

Kahvaltıda: iki haşlanmış yumurta,1 kk peynir, bikaç zeytin,bir paket altınbaşak ve şekersiz çay

Akşam: bi tane kavurmalı kaşarlı pide ve ayran

Gün içersinde bol su ve iki bardak yeşil çay.

bu aksam sadece 15 dk crosstrainer yapabildim. herkese iyi aksamlar yarin bol eksilerle görüsmek üzere

benimde aksam menüm nohutlu pirasa yaklasik 9 kasik ve pul biberli yogurt bir kaseden az
nohutlu pırasayı nasıl yapıyorsun güzel oluyor mu resmi varsa atar mısın kaldıysa evdeekmek yememişsin tebrik

hiç beğenmedüm menünü canım. ara öğün yok bişey yok akşam da sabahın acısını çıkmış olmaz..almazsın kilo ama yerinde sayarsın yapma bunu kendine

Arkadaslar gunaydın tartı olarak ne marka kullanıyorsunuz ben ne aldıysam bozuldu en son sinbo aldım birkac ay sonra yine hata verşyor kapanıyor acılmıyor

Kahvaltı
Bir bardak limonlu ılık su
3 kasık kuymak
Domates salatalık maydonoz yagsız
1 kk peynir
1 cy ksg bal 2 dilim muz
1 dilim tahıllı ekmk
1 bardk sekersz tarcınlı süt

Kahvaltı
Bir bardak limonlu ılık su
3 kasık kuymak
Domates salatalık maydonoz yagsız
1 kk peynir
1 cy ksg bal 2 dilim muz
1 dilim tahıllı ekmk
1 bardk sekersz tarcınlı süt
kumak tereyağlı olan mısır unu vs demi

Herkese günaydin bu sabah 67.5 i gösterdi tarti, yeniden düsüse gecmek güzel bir duygu. sabah klasikti 2 yumurta peynir domates biber

Herkese günaydin bu sabah 67.5 i gösterdi tarti, yeniden düsüse gecmek güzel bir duygu. sabah klasikti 2 yumurta peynir domates biber
YAĞDA MI YUMURTA PEYNİR NASIL ZEYTİN YEDİN Mİ PEKİ YA EKMEKKKK??

hiç beğenmedüm menünü canım. ara öğün yok bişey yok akşam da sabahın acısını çıkmış olmaz..almazsın kilo ama yerinde sayarsın yapma bunu kendine

Tünaydın Sehra..
Galiba haklısın. Bu sabah tartıldım yine aynı kilodayım. Ne eksi ne artı durum stabil yani..
Bugün menüde değişiklik yapıcam, akşam yazarım. Herkese iyi diyetler..

Tünaydın Sehra..
Galiba haklısın. Bu sabah tartıldım yine aynı kilodayım. Ne eksi ne artı durum stabil yani..
Bugün menüde değişiklik yapıcam, akşam yazarım. Herkese iyi diyetler..
HAKLIYIM TABİ CANIM BUGÜN SÜPER MENÜ BEKŞİYORUM SENDEN JOE COOL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…