Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ew değil evSlm....şu an oturdugum ew 3+1 ama bakimsiz biraz kiraciyim bu arada bi ew var 1+1 sizce çok mu küçük olur pek misafirim olmaz ayrica salon ve yatak odasi tek kullaniyorum şu an..
Slm....şu an oturdugum ew 3+1 ama bakimsiz biraz kiraciyim bu arada bi ew var 1+1 sizce çok mu küçük olur pek misafirim olmaz ayrica salon ve yatak odasi tek kullaniyorum şu an..
Slm....şu an oturdugum ew 3+1 ama bakimsiz biraz kiraciyim bu arada bi ew var 1+1 sizce çok mu küçük olur pek misafirim olmaz ayrica salon ve yatak odasi tek kullaniyorum şu an..
Havalı olabileceği ihtimalini bile düşünebildiğinize göre asıl bayağı ağır bir ergenlik yaşayan sizsiniz..Ergen misiniz siz? Ew yazinca daha havalı mı oluyor?
yok tek değilsin :) şimdi düşünüyorum da evlensem bir tane yatak odası isterim mesela bir tane misafir yatak odası bir tane içinde kitaplarımın olacağı okuma odası :) bebiş için boş kalacak oda birde oturma odası :))Yav cok oda isteyen bi ben miyim diye dusunuyorum. Bana 5 arti 1 olsa anca sigarim. 1+1 ne yav? Nasil sigacaksiniz oraya?
2 kişiyiz zaten ne kadar küçük ev o kadar sicaklik samimiyet..:)Yav cok oda isteyen bi ben miyim diye dusunuyorum. Bana 5 arti 1 olsa anca sigarim. 1+1 ne yav? Nasil sigacaksiniz oraya?