Ew

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm....şu an oturdugum ew 3+1 ama bakimsiz biraz kiraciyim bu arada bi ew var 1+1 sizce çok mu küçük olur pek misafirim olmaz ayrica salon ve yatak odasi tek kullaniyorum şu an..

Slm....şu an oturdugum ew 3+1 ama bakimsiz biraz kiraciyim bu arada bi ew var 1+1 sizce çok mu küçük olur pek misafirim olmaz ayrica salon ve yatak odasi tek kullaniyorum şu an..

Çok misafirin yoksa odalar da çok küçük değilse 1+1 yeter.

Ne çok taktiniz ya sadece bi alişkanlik sorduğuma soracağima pişman oldum...

3+1 den , 1+1 e geçmek zor olur gibi. En azından 2+1 ev seçilebilir.
Ancak bu çok göreceli bir soru. Imkanlara, zevke v.s göre değişir.

Bebek hep bebek kalmayacak bunu dusunun derim, iki yaşına geldiğinde besigi yetmeyecek daha buyuk yatak gerekecek nereye koyacaksınız, ya da eşyaları artacak gardrop lazim olacak bir suru oyuncagi olacak vs vs. Bunlarin hepsinin yeni gececeginiz evin yatak odasina sigacagini sanmam. Kaldi ki kari koca mahremiyeti denen bir sey var, kac yasina kadar cocukla ayni yerde yatacaksiniz?

Yav cok oda isteyen bi ben miyim diye dusunuyorum. Bana 5 arti 1 olsa anca sigarim. 1+1 ne yav? Nasil sigacaksiniz oraya?

Yav cok oda isteyen bi ben miyim diye dusunuyorum. Bana 5 arti 1 olsa anca sigarim. 1+1 ne yav? Nasil sigacaksiniz oraya?
yok tek değilsin :) şimdi düşünüyorum da evlensem bir tane yatak odası isterim mesela bir tane misafir yatak odası bir tane içinde kitaplarımın olacağı okuma odası :) bebiş için boş kalacak oda birde oturma odası :)) :D

Back
X