- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
2 kişiyiz zaten ne kadar küçük ev o kadar sicaklik samimiyet..:)
Allah aşkına çocukla anne baba odasının aynı olduğu nerede görülmüş, karı koca yakınlaşırken o çocuk sizin odanızda mı olacak iğrenç, 1 odaya anne baba çocuk nedir 2 odalı bir eve gidin çocuğun kendi odası olsun. Askere uğurlarken de sizin odadan yollayın bari !2 kişiyiz zaten ne kadar küçük ev o kadar sicaklik samimiyet..:)
Ya aynen yaş doldurmuş çocuklar hala anne babanın odasında yatıyor olur mu öyle şey, hiç mi yakınlaşmıyorsunuz karı koca, çocuğun yanında nasıl yapacaklar, düşününce midem kalktı.Bebek hep bebek kalmayacak bunu dusunun derim, iki yaşına geldiğinde besigi yetmeyecek daha buyuk yatak gerekecek nereye koyacaksınız, ya da eşyaları artacak gardrop lazim olacak bir suru oyuncagi olacak vs vs. Bunlarin hepsinin yeni gececeginiz evin yatak odasina sigacagini sanmam. Kaldi ki kari koca mahremiyeti denen bir sey var, kac yasina kadar cocukla ayni yerde yatacaksiniz?
konu sahibi kullanmadığı eşyalari satar:) 1+1 ye daha güzel eşya alir:)))))) ben olsam satardim daha güzelini alirdim sifir lerden:)3+1 kaç m2, geçeceğiniz 1+1 kaç m2? Eşyalar sığacak mı?
E niye konu açtın o zaman2 kişiyiz zaten ne kadar küçük ev o kadar sicaklik samimiyet..:)
acele etme. 1+1 sana uygun değil. cocugun olacak 2+1 bul. sabret.Slm....şu an oturdugum ew 3+1 ama bakimsiz biraz kiraciyim bu arada bi ew var 1+1 sizce çok mu küçük olur pek misafirim olmaz ayrica salon ve yatak odasi tek kullaniyorum şu an..
konu sahibi kullanmadığı eşyalari satar:) 1+1 ye daha güzel eşya alir:)))))) ben olsam satardim daha güzelini alirdim sifir lerden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?