Ew

Venim evim de 2 oda bir salon ve bana yetmiyor. Biz dr iki kisiyiz. Ama ben duzen hastasi oldugum icin evde ekstra seylerin yeri hep ayri olacak. Mesela spor aletlerimin yeri. Mesela giyinme odam. Mesela camasir odasi. Boyle seyleri istiyorum. Bir arti bir benim icin daginiklik demek sadece. Ne bileyim belki de alismadigim icindir..
2 kişiyiz zaten ne kadar küçük ev o kadar sicaklik samimiyet..:)

Burdan bakınca 3 kişi görünüyorsunuz

Bebek gelince küçük ev boğar

Imkan varsa 1+1 olsun

Arkadaşımın eşi evlenirken 3+1 ev diye tutturdu iki üç ay kaldı yurt dışına gittiler orada 1+1 de yaşadılar bolca dönünce 2+1 geniş geldi ona

Fakat bebek için oda planlayın mutlaka

Ben küçük ev severim tercih meselesi 3+1 bana büyük geliyor

Biz 3 kisiyle 3+1 eve anca sigiyoruz ayri oturma odam olmadigi, 2 de kapali balkonum oldugu halde. Bazen tasinirsak 2+1 eve cikabiliriz diyoruz ama sigmamiz pek mumkun görünmüyor. Bence cocuklu aileye en az 2+1 lazim.

Odalar coooooook küçük değilse gelenin gidenin olmuyorsa neden olmasın Kİ

2 kişiyiz zaten ne kadar küçük ev o kadar sicaklik samimiyet..:)
Allah aşkına çocukla anne baba odasının aynı olduğu nerede görülmüş, karı koca yakınlaşırken o çocuk sizin odanızda mı olacak iğrenç, 1 odaya anne baba çocuk nedir 2 odalı bir eve gidin çocuğun kendi odası olsun. Askere uğurlarken de sizin odadan yollayın bari !
2 değil 3 kişisiniz ayrıca onu da belirtelim.

Ya aynen yaş doldurmuş çocuklar hala anne babanın odasında yatıyor olur mu öyle şey, hiç mi yakınlaşmıyorsunuz karı koca, çocuğun yanında nasıl yapacaklar, düşününce midem kalktı.
Anne baba çocuk aynı yatak odasında olur mu hiç?

1+1 evler daha iyi oluyor. ama amerikan mutfaklı 1+1 evlere beğenmiyorum..
mutfak ayrı olucak..
o zaman çok iyi olur.
bizim ev de 3+1 neredeyse iki odayı kullanmiyorum orasi da temizlik istiyo maalesef..
çocuk olursa 2+1 alin derim.. bi odasi çocuğun odasi olucak.
ya nette gördüğüm ben yatak odasinda çikan minik bi odayı istiyorum.. özeniyorum orayı gardrop felan yapıolardi..
türk evlerde öle yok..
mutfaktada davlumbazin üstünde mikrodalga çikmişti. youtubede yabanci çiftleri izlerken evleri gördüm evlerde amerikan mutfaklı maalesef... asıl olan yatak odalarida yani her odasi bi küçük kiler bulunmasiydi:) ev tertemiz derlitoplu duruyoduu...

bu kadar az veriyle yardımcı olamayız ki ama.evler nerede?merkeze ve iş yerlerinize yakınlık?en önemlisi de fiyatları
bunların haricinde,1+1 ev,yeni evliler için gayet yeterli.benim oğlumla gelinim de 1+1 de oturuyorlar.ama çocuk olursa sığılmaz bence.

Slm....şu an oturdugum ew 3+1 ama bakimsiz biraz kiraciyim bu arada bi ew var 1+1 sizce çok mu küçük olur pek misafirim olmaz ayrica salon ve yatak odasi tek kullaniyorum şu an..
acele etme. 1+1 sana uygun değil. cocugun olacak 2+1 bul. sabret.

biz şuanda 1+1 de kalıyoruz ve küçük ama şimdilik yetiyor, çocuk olunca mutlaka değiştirmek gerekiyor sonuçta ona da oda lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…