• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ewet dilekçeyi verdim. .

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Hiçbir şey talep etmeden dilekçeyi avukata gönderdim. .Avukatim kendisine iletmis. .

18 Ekim de dava görüldü geçici Hakim davayı gördü. .Geçici olduğu için bitmedi. Şimdi dava 19 ocak ..inşallah biter.

Öyle işte. .sadece bir bağ kalmıştı anlamsız. .o da bitecek çok şükür. .

Aralık 10 da 2 sene olacak. ..kizmiyorum kendime demek ki şimdi hazirdim ve kararımi verdim..hayırlısı olsun her şeyin. .

Geçmiş olsun ve hakkında hayırlısı olsun. Başvurduktan sonra ne kadar zamanda aldın ilk dava tarihini canim?

Nedense surekli aklima cat kapi geliyor senle beraber.
Hayatinda hersey daha guzel gider insallah.zaten iki sene olmus.

Hiçbir şey talep etmeden dilekçeyi avukata gönderdim. .Avukatim kendisine iletmis. .

18 Ekim de dava görüldü geçici Hakim davayı gördü. .Geçici olduğu için bitmedi. Şimdi dava 19 ocak ..inşallah biter.

Öyle işte. .sadece bir bağ kalmıştı anlamsız. .o da bitecek çok şükür. .

Aralık 10 da 2 sene olacak. ..kizmiyorum kendime demek ki şimdi hazirdim ve kararımi verdim..hayırlısı olsun her şeyin. .
hakkında hayırlısı olsun

3 ay arayla sürdü sanırım çok da emin değilim. .o kadar uzak durmak istedim. .zorlanmadim bu aralıklarda. .sadece resmi işlerde zorluk çektim bir ise girince problem oldu ..

Evli bekar muhabbetler. .bitsin gitsin dedim. .demek ki doğru zaman buymus

Hakkında hayırlısı olsun
Bundan sonra hep mutlu olursun insallah

Konuyu bilmiyordum açtığınız başlıkları okudum, zor günler gecirmissiniz insallah bundan sonra mutlu olursunuz. Hakkınızda hayirlisi olsun..

Esin ne diyor peki ?

Sessiz. .ortak arkadaşları silmistim. .hiç bir şeyinden haberim yok..

Uzun zamn önce hayatında biri olduğu söylenmişti .Sadece onu biliyorum.

Back
X