Ewliyim ewlisin neden beni hatırlarsın be adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar hepinize merhaba sağlıklı huzurlu geceler diliyorum.Çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum 7 yıllık ewliyim we öncesinde 6 yıllık Bi ilişkim oldu biriyle çok sewdik birbirimizi ama bazı mecburi sebeplerden dolayı ayrıldık neyse sonra ben eşimle tanıştım ewlendik we eski sewqilim eşimin kuzeni.Tabii ben kuzen olduklarını eşimle tanıştıktan sonra öğrendim.Ben evlendikten sonra hiç karşılaşmadık ki o da evlendi çok uzak şehirlerde yaşıyoruz o ama bundan Bi kaç ay önce eşi ile aynı ortamda bulundum tanıştık (kardeş gelinleriyiz sonuçta) ben gayet sıcak dawrandım eskiye dair hiç bir şey anlatmadım eşini hiç sormadım bile.kadın da bilmiyor sandim. Ama adımı adanada yaşadığımı duyunca aa sen 6 yıllık eski sewgilisin dedi şok oldum duyunca hayır falan dedim ama kadın benle ilgili Herşeyi biliyor hatta geçen yıl çocugumun olduğunu bile.beni eşinin anlattığını bütün Herşeyi bildiğini söyledi bebegimin olduğunu bile kocasından duyduğunu söyledi ben çok şaşırdım. Kafam çok karıştı sizce neden anlatmış olabilir ki? Ewli 3 çocugu war ama karısına benim de çocugumun olduğunu eski
6 sene Bi ilişkimiz olduğunu söylemiş🤔🤔
Galiba sen hala unutmamissin

Şaka mısınız? Ne oluyor bu insanlara, dünya nüfusu bu kadar çokken yok abinin eski sevgilisi yok kuzenin eski sevgilisi yok ablanın eski sevgilisi ile evlilik niye, amaç ne ya, toplum ahlakını iyice çökertmek mi ??

Bir şey aramayın bence. Sizden bahsetmesi çok normal 6 senelik ilişki yani dilekolay. Ben ve eşim de zaman zaman eskilerimizden bahsederiz yani :) ki sizinli kadar uzun da olmadı ilişkilerimiz. Yani belki hoşunuza da gitmiştir eski sevgilinizin eşinin sizle ilgili birçok şeyi bilmesi ama dediğim gibi üzerinde çok durmayın kafanızı bulandırmayın😊

Yani kusura bakmayında 6 yıllık bir ilişkim olacak adamın kuzenlerini tanımayacağım. Buna çocuk bile inanmaz.
Belki de adam karısına sizin üzerinizden hava yaptı beni unutamadı gitti kuzenimle evlendi diye karısı da size kinlendi .

Arkadaşlar hepinize merhaba sağlıklı huzurlu geceler diliyorum.Çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum 7 yıllık ewliyim we öncesinde 6 yıllık Bi ilişkim oldu biriyle çok sewdik birbirimizi ama bazı mecburi sebeplerden dolayı ayrıldık neyse sonra ben eşimle tanıştım ewlendik we eski sewqilim eşimin kuzeni.Tabii ben kuzen olduklarını eşimle tanıştıktan sonra öğrendim.Ben evlendikten sonra hiç karşılaşmadık ki o da evlendi çok uzak şehirlerde yaşıyoruz o ama bundan Bi kaç ay önce eşi ile aynı ortamda bulundum tanıştık (kardeş gelinleriyiz sonuçta) ben gayet sıcak dawrandım eskiye dair hiç bir şey anlatmadım eşini hiç sormadım bile.kadın da bilmiyor sandim. Ama adımı adanada yaşadığımı duyunca aa sen 6 yıllık eski sewgilisin dedi şok oldum duyunca hayır falan dedim ama kadın benle ilgili Herşeyi biliyor hatta geçen yıl çocugumun olduğunu bile.beni eşinin anlattığını bütün Herşeyi bildiğini söyledi bebegimin olduğunu bile kocasından duyduğunu söyledi ben çok şaşırdım. Kafam çok karıştı sizce neden anlatmış olabilir ki? Ewli 3 çocugu war ama karısına benim de çocugumun olduğunu eski
6 sene Bi ilişkimiz olduğunu söylemiş🤔🤔

Hayatınızdan mutlu iseniz gerisini bisverin. Neden atlattığı vs onun problemi sizin degil. Kendinizi hırpalamayın bosuna evham yapmayın. Onkarla iletisim halinde de olmayin. Adam konu konu arasinda öylesine bahsetmiştir esi se israr etmiştir detaykari öğrenmiştir. Ama sizi bence ilgilendirmesin onların sorunu bu.

Cocugun sizi eşine anlatmasi cok normal, siz de anlatmissiniz.
Ve kadinin hamileliyi duymasi da cok normal, sonucta akrabasiniz ve birilerinden duymustur, her halde kadin tüm sulaleyle dusman degil.
Kadinin sizinle açik konusmasi bana normal geldi, demek ki, icinde size karsi hic bir sey yok, hatta belki esiyle sizin şakanizi bile yapip gulmusler.
Burdan kendinize nasil bir pay cikara bildiniz anlamadim

Unutmamış ki hatırlasın.Aynı sülale içindesiniz sonuç olarak.Ama eşiyle açık açık konuştuğuna göre art niyet beslemiyor.Sizde çok takılı kalmayın derim.

Sebebi ne olursa olsun, size ne. Evlisiniz hanım siz, evliliginizin huzuru ve sizin saygınlığının ve sadakatiniz için salın gitsin, bosverin.
Aynısını kocanız yapsa buraya konu acarsiniz kocam bikbikbik diye..

Oda bişey mi tanıdığım arkadaş olduğum 2 kız kardeş vardı. Büyüğü kız kardeşinin yattığı adamla evlendi kız kardeşi sevgili olduklarını duyunca abla ben bunla yattım da diyemedi. Sonuç eniştesi bir zamanlar yattığı bir adam... Çok kötü bi durum gerçekten... Adamdaki cesaret kız kardeşinin yatağından çıkıp ablasına ilan-ı aşk edip ablasıyla evlendi ya şaka gibi... Babaları damadım diye bağrına basıyor...

Ben de sevgilimle eski sevgililerimin dedikodusunu yapardim eskiden.
Cok da hos bir aktiviteydi. Bazi insanlar bu konuda acik olur, bence dert edecek birsey yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X