Ewliyim ewlisin neden beni hatırlarsın be adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ask ve isyan

💓💓💓
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
1.144
12.753
128
34
Arkadaşlar hepinize merhaba sağlıklı huzurlu geceler diliyorum.Çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum 7 yıllık ewliyim we öncesinde 6 yıllık Bi ilişkim oldu biriyle çok sewdik birbirimizi ama bazı mecburi sebeplerden dolayı ayrıldık neyse sonra ben eşimle tanıştım ewlendik we eski sewqilim eşimin kuzeni.Tabii ben kuzen olduklarını eşimle tanıştıktan sonra öğrendim.Ben evlendikten sonra hiç karşılaşmadık ki o da evlendi çok uzak şehirlerde yaşıyoruz o ama bundan Bi kaç ay önce eşi ile aynı ortamda bulundum tanıştık (kardeş gelinleriyiz sonuçta) ben gayet sıcak dawrandım eskiye dair hiç bir şey anlatmadım eşini hiç sormadım bile.kadın da bilmiyor sandim. Ama adımı adanada yaşadığımı duyunca aa sen 6 yıllık eski sewgilisin dedi şok oldum duyunca hayır falan dedim ama kadın benle ilgili Herşeyi biliyor hatta geçen yıl çocugumun olduğunu bile.beni eşinin anlattığını bütün Herşeyi bildiğini söyledi bebegimin olduğunu bile kocasından duyduğunu söyledi ben çok şaşırdım. Kafam çok karıştı sizce neden anlatmış olabilir ki? Ewli 3 çocugu war ama karısına benim de çocugumun olduğunu eski
6 sene Bi ilişkimiz olduğunu söylemiş🤔🤔

Çıktığınız adamın kuzeniyle evlenmek büyük cesaret.
Yani akrabalar sonuçta.
Er geç bu muhabbetlerin döneceğini bilmeniz gerekiyordu.
Yani bir şey aramamak gerek bence.
Adam belki de karısı başkasından duymadan ondan duysun bilsin istedi.

Kuzenler ama görüşmüyorlar öyle selam bile yok aralarında hal böyle olunca kuzen olduklarını bilmiyordum

Aile tarafından istenmeyen bir ewlilik yaptı kimse eşiyle görüşmüyo o anlatmasaydı duymazdı

Aile tarafından istenmeyen bir ewlilik yaptı kimse eşiyle görüşmüyo o anlatmasaydı duymazdı
Adam karısına açık olmuş,anlatmış demek ki her şeyi.
Size karşı art niyeti olsa karısına anlatmazdı muhtemelen.

Dünya küçük dedikleri bu olsa gerek 🤷🏻‍♀️ Amannn anlatmışsa anlatmış geçmiş gitmiş bir olay belli ki aklınız bulanmış boşverin görüşmeyin.
Aklım bulandı dogru gerçi bende eşimden gizlemedim. Fakat Bi daha asla adı bile geçmedi.çocuğumun olduğunu söylemesi tuhaf geldi bana

Aklım bulandı dogru gerçi bende eşimden gizlemedim. Fakat Bi daha asla adı bile geçmedi.çocuğumun olduğunu söylemesi tuhaf geldi bana
Kadın belki kıskandı etti o da amaan ne kıskanıyorsun artık çocuğu bile var dedi. Zaten çocuğunuzun olduğu bir gerçek. Neden tuhaf gelsin ki? Belki de kadın sormustur.

Bence hatayı en başında yaptınız, sevgilisinin kuzeniyle evlenerek, bir gün karsılasacagınızı, her şeyin gün yüzüne çıkacağını biliyor olmanız gerekiyordu. Aadam karısına her şeyi anlatmış, gizlisi saklısı kalmamış birazcık kadının elinde maşa olmussunuz , bu durum can sıkıntısından başka birşey değil gerçekten merak etmeyin uzak durun kim neyi biliysa bilsin siz bosverin

Nasil bir ego bu? Insanlar eski iliskilerini anlatabilir. Belki arada akrabalik var diye esinin haberi olsun diye sizi anlatmistir.
Sonucta kadin bilmese aptal durumuna duser sizinle karsilasinca...
Siz kendinizi sorgulayin gecenin bu korunde esiniz nerde de siz eski sevgilinizi dusunmus birde konu acmissiniz...

Evliyim evliyiz felan nasil bir baslik..
Sanki eski sevgiliden ilani ask aldiniz gibi davranislar vs.. :KK70:

Foruma 2008 yılından mı bağlanıyorsunuz nedir? W'lar ayrı dert ama arada q da seçti elf gözlerim :bicak:

Adamın yaptığı garip gelmedi bana. Eşine karşı açık olmuş demek ki.
Çocuk olayını da belki birisi haber verdi, eşi de "ne olmuş" diye sorduysa söylemiştir.
Sizin başlığınız adamın tavrından çok daha garip ve ürkütücü bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X