Ex-olmak uzere olan kocaya ekonomik olarak kendini kullandirmak

bebeğin bakımına yardımcı oluyorsa yemek de yiyecek tabii.. 1-2 dürüm yemiş çok mu??
farkındaysanız o ex dediğiniz kişi bebeğin babası..
sapla samanı karıştırmayalım lütfen..
el insaf..
Kadıncağız sürekli o çocuğa bakıyor. Adamın çocuğa bakmadığı her gün için 2 dürüm alacağı var o zaman!
Ne yani, çocuğu hastayken ona bakmanın karşılığında illa bir şey mi alması lazım konu sahibinden???:işsiz:

Niye dürüm söylüyorsunuz ki siz? Ayrıca yemek var mı, açım diyebilmemeli size. Bunu diyorsa “ben de açım, git al gel de yiyelim birlikte” deyin. Saf olmayın.
Bir is gezim var , cocukla ilgilenecek kimse yok . Beni gotur parami karsila bakarim diyor . Ucak bileti ve Otel ucreti 2 bin tl . Bu Benim gorevim mi ???

Bir is gezim var , cocukla ilgilenecek kimse yok . Beni gotur parami karsila bakarim diyor . Ucak bileti ve Otel ucreti 2 bin tl . Bu Benim gorevim mi ???

Oha yok daha neler
Ne şerefsiz ne tıynetsiz bu adam böyle
Bu nasıl bir adam babalığını satıyor
Çocuğa bakacak anne, teyze yok mu? 2000tlyi bakıcıya kreşe verin bu adama vermeyin

Kendi çocuğuna parayla bakan adam..nereden buldun bunu çöpten mi? Allah ıslah etsin ..

Başka caren yokmu yoksa baktır parayı verirken de cocugumun başının gözunun sadakasi icin de..

Örneği yanlış yerden vermişsiniz. Başka örnekler verirseniz daha iyi anlayabiliriz
Evet Tabi bir durum bisi degil ama 2 durum 40 tl ... Yani ufak gorunen bircok sey var Boyle . Istanbul Pahali bir Sehir.. Ornek verecegim ama linc edilmekten korkuyorum

Back
X