Ex-olmak uzere olan kocaya ekonomik olarak kendini kullandirmak

tam da basliktaki durumdayim. Ayrilmak uzere oldugum Es kisisi bir sekilde beni somuruyor. Buna Engel olamiyorum . :KK43: ornegin gecen bebek huzursuzdu ve bir sekilde bana geldi. Acim dedi. Evde Yemek yoktu . Disardan durum istedim . Doymadi , 2. Yi istedim . Simdi lutfen eve neden aldin vs Diye yargilamayin. Bebegin hastalik Durumu vardi ve bakici gunduzlu bende , hafta Sonu ise yok .. Bunun gibi bir cok Olay ... Ne yapmaliyim? Almasam ne olurdu derseniz Gelip ilgilenmezdi:KK43:
Demekki senden nefret etmiyor. Acaba barışmak mı istiyor? Ay açım demiş ya birde iki dürümle ancak doymuş acaba parası mı yoktu acıdım be

Böyle baba olsa ne olur olmasa ne olur?

Kendi evladı üzerinden maddi menfaat peşinde.

Çocuk büyüyünce onu doldurur bu.

Hemen yatılı bir bakıcı bul.Seyahattte de artık çekecen ne yapacan?

en azından sonrasında rahat edersin.Bu yamanacak başkasını buldumu çocuğu falan görmez.

Merak ettim bu adamın işi gücü yok mu?Anası falan nerede 3 gün beraber bakıversinler.

en azından sonrasında rahat edersin.Bu yamanacak başkasını buldumu çocuğu falan görmez.

Merak ettim bu adamın işi gücü yok mu?Anası falan nerede 3 gün beraber bakıversinler.
4 gun .. Gozum arkada kalir ya :(

Dava bitmedi , cekismeli
Çekişmeli dava actigin adamı eve mi aldın ???
Yavrum uzaklaştırma kararı aldırmak varken bunu yapıyorsan
Yaşadıkların müstehak sana...

Birşey demiyorum başka...

Ya adam anlaşmalı boşanıyor sandım ya...

Esnaf ortalama kazaniyor

ben anlamadım şehir dışına gidecekseniz onun yanınızda ne işi var? annesi falan yok mu o baksın onu niye götürüp uçak otel karşılayacaksınız, 250 tl ne doktoru o kadar yani masraflar çok niye siz üstleniyorsunuz boşanma davasında herhalde nafaka talep edersiniz

Kuzum linç değil bu...
Bak adamla çekişmeli dava açmışsın
Aklı başında hangi kadın böyle dava açıp bir de eve alır
Onun yerine tedbir nafakası alır
Onun yerine uzaklaştırma kararı aldırır

Back
X