- 24 Temmuz 2018
- 101
- 45
- 13
- 40
- Konu Sahibi beautyqueen17
Hep Ben ev erkegi gibiydim oyle gidiyor halaEeee madem parası var çocuğun aşısını masrafını niye ödemiyor? 20tllik taksiyi bile sana yıkma derdinde. Kendini niye kullandırıyorsun?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep Ben ev erkegi gibiydim oyle gidiyor halaEeee madem parası var çocuğun aşısını masrafını niye ödemiyor? 20tllik taksiyi bile sana yıkma derdinde. Kendini niye kullandırıyorsun?
Parali asilar var . Cocuk Alisik degil , kv yeben anlamadım şehir dışına gidecekseniz onun yanınızda ne işi var? annesi falan yok mu o baksın onu niye götürüp uçak otel karşılayacaksınız, 250 tl ne doktoru o kadar yani masraflar çok niye siz üstleniyorsunuz boşanma davasında herhalde nafaka talep edersiniz
Bir dahakine 2 dürüm al, iki iş yapma, uğraşma.
Hicbir sey Talep etmedim
Çünkü bize konuyu ilk yazdığında sadece dürümden bahsetmişti :) sonra güncelleme yaptıHerkes dürüme takılmış ama bence konu sahibi gayet haklı .
Adam çocuğuyla ilgilenecek ama otel parasını yol parasına bile kadına yıkıyor.
Var mı böyle birşey?
Bu kadın çocuğu tek başına yapmadı ya ?
Bebeğe yaptığınız harcamaları da kocanıza sayıyorsanız normal.Son 1 Ayda bana maliyeti yaklasik bin besyuz lira![]()
Benim de kalktim ekmek arası birşeyler yedimÇünkü bize konuyu ilk yazdığında sadece dürümden bahsetmişti :) sonra güncelleme yaptı
Ayyy gece gece canım dürüm çekti :)))
Yok onlarla meblağ yükselir . Geçen ay çok pahalı yerlerde yemek istedi . Çok ciddi paralar ödedimBebeğe yaptığınız harcamaları da kocanıza sayıyorsanız normal.
Taksiyle gitmeyen parkta gezdirin. Vern eline gezdirsin parkta sizde oturun çay için. İlla açsa çay tost söylersiniz.
Açtığınız boşanma davası hayatınızda neyi değiştirdi? Adam hala sizle geziyor, eve girip çıkıyor, yiyor içiyor. Aranızda cinsel münasebet var mı? Barışma niyetinde misiniz anlamadım ki? Niye boşanıyorsunuz görüşüp yedirip içireceğiniz adamdan?
İstanbul’da gerçekten yatılı bakıcı mı bulamadınız? Hiç eşiniz dostunuz, ailenizden biri yok mu dört günlük iş gezisine götürebileceğiniz? Bu adamın masrafını karşılayacağınıza...
Hayır diyemiyorsunuz bilmem neden. Bundan baba olsa kaç yazar...
O kadar cimri ki .. yani istiyorsa kendiliğinden versin istiyorum . Nafaka gibi yasal zorunluluktan değil . Sagligim gucum kuvvetim olduğu sürece evladıma elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım . onun zorla verdiği bir para ( cimrilikten ) hoşuma gitmiyor
Yok onlarla meblağ yükselir . Geçen ay çok pahalı yerlerde yemek istedi . Çok ciddi paralar ödedim
İşte ben de bunu çözemiyorum . Anne Baba çocuk etkinliğine son verdim . Bebeği kontrole götürdük . Dönüşte canı dondurma istedi . Bebeğe de tattiririm diye hem ona hem bebeğe aldım. Her zamanki gibi ben ödedimAçtığınız boşanma davası hayatınızda neyi değiştirdi? Adam hala sizle geziyor, eve girip çıkıyor, yiyor içiyor. Aranızda cinsel münasebet var mı? Barışma niyetinde misiniz anlamadım ki? Niye boşanıyorsunuz görüşüp yedirip içireceğiniz adamdan?
İstanbul’da gerçekten yatılı bakıcı mı bulamadınız? Hiç eşiniz dostunuz, ailenizden biri yok mu dört günlük iş gezisine götürebileceğiniz? Bu adamın masrafını karşılayacağınıza...
Hayır diyemiyorsunuz bilmem neden. Bundan baba olsa kaç yazar...