Ex-olmak uzere olan kocaya ekonomik olarak kendini kullandirmak

ben anlamadım şehir dışına gidecekseniz onun yanınızda ne işi var? annesi falan yok mu o baksın onu niye götürüp uçak otel karşılayacaksınız, 250 tl ne doktoru o kadar yani masraflar çok niye siz üstleniyorsunuz boşanma davasında herhalde nafaka talep edersiniz
Parali asilar var . Cocuk Alisik degil , kv ye

Pek gurur meselesi yapmıyor anlaşılan bu tarz şeyleri.rahat biri.sanirim bir şekilde ona muhtaç oluyorsunuz keske olmasaydınız da maddi olarak sizden yararlanmasına da musade etmezdiniz.gerci çocuğunuzun babasıyla da görüşmek zorundasınız zaman zaman.istediklerini mümkünse vermeyin siz de.

Şuan gülmekten evi inlettim. Esim ne oldu dedi yok bisey bisey okudum da dedim
Ya ben adama güldüm tam bir yamyam ha taksi parasi neden yok issiz falan mi
Ay bayilcam gulmekten cok komik yazmissiniz 1500 tl nedir bir ayda adam varya bildigin yamyam :D

Benim aklıma bisey geldi aslinda ben yeni evliydim ki hala oyle sayılırım,arkadasin biri bana ye ic ye yee gittiginiz yerlerde hep ye demisti ben oyle bir insan degilim zaten zayıfım ama acgozluyum bir lokmada yicek olsam masaya pasta soyletirim her neyse surekli canim biseler cekiyor yiyorum yani ama az yerim hani 45 kgim zaten nereme yicem

Birgun bulasiklari yıkamamıştım esim bana suranin haline bak yaaa dedi sen anca ye anca ye baska birsey yok zaten demisti bende sinirden gülmüştüm .. o olaya benziyor kocanin yaptığı da

Neden böyle peki borcu mu var issiz mi ne bilim adamin taksi parasi dahi yokmus ondan merak ettim

kucuk hesaplar yapmayın
bakıcı tutsanız 3 katını odeyeceksınız 2 durumun bır yol parasının hesabını yapmasın en azından cocugun babası
eger bukadar zorunuza gıdıyorsa bakıcı tutun veya aılenızden bırı gelsın sızınle ıs gezısıne ozaman . onların yol parasını verırsınız

burda tek sorun aslında senın yolunu karsılar karnını doyururum yeterkı cocuga bak demenız aslında
sanırım zorla bakıyor
oyle olacagına bakıcı tutun daha ıyı

Herkes dürüme takılmış ama bence konu sahibi gayet haklı .
Adam çocuğuyla ilgilenecek ama otel parasını yol parasına bile kadına yıkıyor.
Var mı böyle birşey?
Bu kadın çocuğu tek başına yapmadı ya ?
Çünkü bize konuyu ilk yazdığında sadece dürümden bahsetmişti :) sonra güncelleme yaptı

Ayyy gece gece canım dürüm çekti :)))

O kadar cimri ki .. yani istiyorsa kendiliğinden versin istiyorum . Nafaka gibi yasal zorunluluktan değil . Sagligim gucum kuvvetim olduğu sürece evladıma elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım . onun zorla verdiği bir para ( cimrilikten ) hoşuma gitmiyor

Açtığınız boşanma davası hayatınızda neyi değiştirdi? Adam hala sizle geziyor, eve girip çıkıyor, yiyor içiyor. Aranızda cinsel münasebet var mı? Barışma niyetinde misiniz anlamadım ki? Niye boşanıyorsunuz görüşüp yedirip içireceğiniz adamdan?

İstanbul’da gerçekten yatılı bakıcı mı bulamadınız? Hiç eşiniz dostunuz, ailenizden biri yok mu dört günlük iş gezisine götürebileceğiniz? Bu adamın masrafını karşılayacağınıza...

Hayır diyemiyorsunuz bilmem neden. Bundan baba olsa kaç yazar...

Bebeğe yaptığınız harcamaları da kocanıza sayıyorsanız normal.
Taksiyle gitmeyen parkta gezdirin. Vern eline gezdirsin parkta sizde oturun çay için. İlla açsa çay tost söylersiniz.
Yok onlarla meblağ yükselir . Geçen ay çok pahalı yerlerde yemek istedi . Çok ciddi paralar ödedim

Açtığınız boşanma davası hayatınızda neyi değiştirdi? Adam hala sizle geziyor, eve girip çıkıyor, yiyor içiyor. Aranızda cinsel münasebet var mı? Barışma niyetinde misiniz anlamadım ki? Niye boşanıyorsunuz görüşüp yedirip içireceğiniz adamdan?

İstanbul’da gerçekten yatılı bakıcı mı bulamadınız? Hiç eşiniz dostunuz, ailenizden biri yok mu dört günlük iş gezisine götürebileceğiniz? Bu adamın masrafını karşılayacağınıza...

Sadece çocuk üzerine kurulu bir iletisimimiz var

O kadar cimri ki .. yani istiyorsa kendiliğinden versin istiyorum . Nafaka gibi yasal zorunluluktan değil . Sagligim gucum kuvvetim olduğu sürece evladıma elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım . onun zorla verdiği bir para ( cimrilikten ) hoşuma gitmiyor

Sonra çok pişman olursun. Talep et. Oğluna hesap açıp oraya yatirirsin.

Bunun hastalığı , kötü günü var.

Zorla da olsa talep etmelisin .

Yok onlarla meblağ yükselir . Geçen ay çok pahalı yerlerde yemek istedi . Çok ciddi paralar ödedim

Siz ciddi misiniz?

Devamlı görüşür haldesiniz sanırım. Bu adamı besleme zorunluluğunuz ne yahu? Hiç buna benzer bir konuyla karşılaşmadım, bağışlayın. O adama verdiğiniz parayı çocuğunuza harcayın, yazık.

İşte ben de bunu çözemiyorum . Anne Baba çocuk etkinliğine son verdim . Bebeği kontrole götürdük . Dönüşte canı dondurma istedi . Bebeğe de tattiririm diye hem ona hem bebeğe aldım. Her zamanki gibi ben ödedim

Back
X