Ex-olmak uzere olan kocaya ekonomik olarak kendini kullandirmak

Bir is gezim var , cocukla ilgilenecek kimse yok . Beni gotur parami karsila bakarim diyor . Ucak bileti ve Otel ucreti 2 bin tl . Bu Benim gorevim mi ???
Tabiki değil o ne öyle çocuğuna bakmak onunda görevi o çocuğu babanızın evinden çeyiz olarak getirmediniz sonuçta tavrını net koy para mara harcama ona ne münasebet ya seninde çocuğun hep ben tek başıma omuzlayamam bütün sorumluluğunu de her erkek adam değil işte

Siz ciddi misiniz?

Devamlı görüşür haldesiniz sanırım. Bu adamı besleme zorunluluğunuz ne yahu? Hiç buna benzer bir konuyla karşılaşmadım, bağışlayın. O adama verdiğiniz parayı çocuğunuza harcayın, yazık.
Yani bu ay çokça görüştük faaliyetlerde bulunduk
Ama maddi anlamda beni çok zorlamaya başladı . Ondan stopluyorum

Yani öyle çok iyi bir gelirim yok, borç ödüyorum . Ayın sonu anca geliyor . Bu ay goctum içe .

Ya herkese çok değerli fikirleri için teşekkür ederim . Tabi linç de yiyebilirim sorun değil . Sonuçta burda sadece kesitsel bişi anlatıyorum ve herkes samimiyetle yorum yapıp yardım etmeye çalışıyor . Çok teşekkürler herkese

Ben anlamadım sizi...
bebeğinizle bu adam haftada kaç gün bir araya geliyor?
Boşanınca da evinize gelmeye devam edecek mi?
2500 liraya yatılı bakıcı bulun, adamı da hayatınızdan çıkarın.
Mahkemenin belirlediği günler haricinde görmesin, eve girmesin.
Böyle saçma bir boşanma süreci olmaz, olmamalı.
Ayrıca çocuğunuz için de nafaka isteyin.
O sizin seçiminiz degil, çoçuğunuzun hakkı, talep edebildiğiniz en yüksek miktarı talep edin. Ve evet zorla da olsa verecek. Ne demek gonulden vermesini beklemek?

Ben anlamadım sizi...
O sizin seçiminiz degil, çoçuğunuzun hakkı, talep edebildiğiniz en yüksek miktarı talep edin. Ve evet zorla da olsa verecek. Ne demek gonulden vermesini beklemek?
2500 TL ye yatılı bakıcı biraz zor bulunuyor son dolar kurlarindan sonra .. bı de evimin koşulları pek de yatılı bakıcı için uygun değil .
Ama gördüğüm en saçma boşanma süreci haklısınız .

Ben anlamadım sizi...
Küçük bir bebekle boşanma surecine aile desteğiniz yoksa , ve iyi bir geliriniz yoksa girmek çok zorlayıcı olabiliyor

Küçük bir bebekle boşanma surecine aile desteğiniz yoksa , ve iyi bir geliriniz yoksa girmek çok zorlayıcı olabiliyor

Haklı olabilirsiniz de boşanma sonrası için planınız ne?
Adama zaten 1500 lira veriyorsunuz
E bakıcı var diyorsunuz, ona para veriyorsunuz
Bir de tedbir nafakası alın.
Buyrun size yatılı bakıcının parası çıktı bile...
sizin adama yedirecek 1500 liranız var, daha nasıl bir gelir hayal ediyorsunuz?

O kadar cimri ki .. yani istiyorsa kendiliğinden versin istiyorum . Nafaka gibi yasal zorunluluktan değil . Sagligim gucum kuvvetim olduğu sürece evladıma elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım . onun zorla verdiği bir para ( cimrilikten ) hoşuma gitmiyor
Bu yüzsüz adama bu kadar gurur fazla be ablacım.Yine de sen bilirsin.

tam da basliktaki durumdayim. Ayrilmak uzere oldugum Es kisisi bir sekilde beni somuruyor. Buna Engel olamiyorum . :KK43: ornegin gecen bebek huzursuzdu ve bir sekilde bana geldi. Acim dedi. Evde Yemek yoktu . Disardan durum istedim . Doymadi , 2. Yi istedim . Simdi lutfen eve neden aldin vs Diye yargilamayin. Bebegin hastalik Durumu vardi ve bakici gunduzlu bende , hafta Sonu ise yok .. Bunun gibi bir cok Olay ... Ne yapmaliyim? Almasam ne olurdu derseniz Gelip ilgilenmezdi:KK43:. Ek ornekler is gezim var , sehir disinda , bebege bakarim otel parami ve ucak parami ode diyor. Gittigim psikolog haftada bir Anne-baba cocuk etkinligi onerdi ve yediklerimizin parasini Ben oduyorum. Ve ortalama hesap 150 tl oluyor. Bebege bisi alinanacak diyelim, gecen ayakkabi aldim 200 tl, asi yaptirdim 250 tl odeyecegim diyor , odemiyor. Arabamiz yok taksiye binip bebegi gezdirmeye goturursek , Taksi parasi Icin cebinde hic para olmuyor... Gibi gibi .
Bu adamdan tam olarak ne beklediğini anlamadım? Çocuk huzursuzdu eve aldım diyince sandım ki arabayla acile götürme durumu olur diye yanına çağırdın ama zaten her yere taksiyle götürüyor ve sana ödetiyor eee sen onsuz taksiye binemiyor musun? 3lu etkinlik tamam güzel de 150 TL ye adamı egliyorsun bebeği değil. Çağır eve 2 durume tav. Bebeğiyle evde vakit geçirsin çok mu lazım dışarda masraf. Ayrıca öz çocuğuna para karşılığı bakması da çok aşağılık bir durum. Onun görevi bu! Bir an önce nafaka baglat da kurtul yoksa sırtında asalak olarak devam edecek

Yok onlarla meblağ yükselir . Geçen ay çok pahalı yerlerde yemek istedi . Çok ciddi paralar ödedim

İşte ben de bunu çözemiyorum . Anne Baba çocuk etkinliğine son verdim . Bebeği kontrole götürdük . Dönüşte canı dondurma istedi . Bebeğe de tattiririm diye hem ona hem bebeğe aldım. Her zamanki gibi ben ödedim
Bacım sen de ne safsın ya! Pahalı yerlerde yemek istedi ne demek? Zıkkım yesin. Yemek istiyorsa hatta su bile içmek istiyorsa kendisi alsın. Buna siz meydan veriyorsunuz, kusura bakmayın. Dondurma parasını niye ödüyorsunuz ayrıca? Ben olsam o elini cebine atmıyorsa dondurma aldığımız yerde herkesin gözü önünde tartışır ve parayı vermezdim. Onun cebinde akrep varsa sizinkinde de timsah olsun be kardeşim! Sessiz kalmayın, cazgır olun. Baş edemezsiniz yoksa. Sadece o değil ki bence bundan sonra biriyle evlenirseniz o da size aynı davranır çünkü bu cüreti siz veriyorsunuz sessiz kalarak. Tepesine vur ekmeğini al hesabı!

Şuan gülmekten evi inlettim. Esim ne oldu dedi yok bisey bisey okudum da dedim
Ya ben adama güldüm tam bir yamyam ha taksi parasi neden yok issiz falan mi
Ay bayilcam gulmekten cok komik yazmissiniz 1500 tl nedir bir ayda adam varya bildigin yamyam :KK70:

Benim aklıma bisey geldi aslinda ben yeni evliydim ki hala oyle sayılırım,arkadasin biri bana ye ic ye yee gittiginiz yerlerde hep ye demisti ben oyle bir insan degilim zaten zayıfım ama acgozluyum bir lokmada yicek olsam masaya pasta soyletirim her neyse surekli canim biseler cekiyor yiyorum yani ama az yerim hani 45 kgim zaten nereme yicem

Birgun bulasiklari yıkamamıştım esim bana suranin haline bak yaaa dedi sen anca ye anca ye baska birsey yok zaten demisti bende sinirden gülmüştüm .. o olaya benziyor kocanin yaptığı da

Neden böyle peki borcu mu var issiz mi ne bilim adamin taksi parasi dahi yokmus ondan merak ettim
Şuan gülmekten evi inlettim. Esim ne oldu dedi yok bisey bisey okudum da dedim
Ya ben adama güldüm tam bir yamyam ha taksi parasi neden yok issiz falan mi
Ay bayilcam gulmekten cok komik yazmissiniz 1500 tl nedir bir ayda adam varya bildigin yamyam :KK70:

Benim aklıma bisey geldi aslinda ben yeni evliydim ki hala oyle sayılırım,arkadasin biri bana ye ic ye yee gittiginiz yerlerde hep ye demisti ben oyle bir insan degilim zaten zayıfım ama acgozluyum bir lokmada yicek olsam masaya pasta soyletirim her neyse surekli canim biseler cekiyor yiyorum yani ama az yerim hani 45 kgim zaten nereme yicem

Birgun bulasiklari yıkamamıştım esim bana suranin haline bak yaaa dedi sen anca ye anca ye baska birsey yok zaten demisti bende sinirden gülmüştüm .. o olaya benziyor kocanin yaptığı da

Neden böyle peki borcu mu var issiz mi ne bilim adamin taksi parasi dahi yokmus ondan merak ettim

Resmen seni kullanıyor
Anladığım kadarıyla ayrısınız

Kullandırtmayın kendinizi
Söz konusu dürüm değil

Back
X