Ex-olmak uzere olan kocaya ekonomik olarak kendini kullandirmak

beautyqueen17

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
101
45
13
40
Tam da basliktaki durumdayim. Ayrilmak uzere oldugum es kisisi bir sekilde beni somuruyor. Buna engel olamiyorum . :KK43: ornegin gecen bebek huzursuzdu ve bir sekilde bana geldi. Açim dedi. Evde yemek yoktu . Disardan dürüm istedim . Doymadi , 2.yi istedim . Simdi lutfen eve neden aldin vs diye yargilamayin. Bebegin hastalik durumu vardi ve bakici gunduzlu bende , hafta sonu ise yok .. Bunun gibi bir cok olay ... Ne yapmaliyim? Almasam ne olurdu derseniz gelip ilgilenmezdi:KK43:. Ek ornekler is gezim var , sehir disinda , bebege bakarim otel parami ve ucak parami ode diyor. Gittigim psikolog haftada bir anne-baba cocuk etkinligi onerdi ve yediklerimizin parasini ben oduyorum. Ve ortalama hesap 150 tl oluyor. Bebege bisi alinanacak diyelim, gecen ayakkabi aldim 200 tl, asi yaptirdim 250 tl ye , odeyecegim diyor , odemiyor. Arabamiz yok taksiye binip bebegi gezdirmeye goturursek , taksi parasi Icin cebinde hic para olmuyor... Gibi gibi .

Son düzenleme:
Ben de kredi çekiyorsunuz, adama ev araba aldınız sandım.
2 dürüm. Lafını etmeye değmez.
Ki akşam gelene bir şey yedirilir, aç mı kalsın?

Sorun burada bence sen oğlumla ilgilen ben sana yemek ısmarlayayım şeklinde babalık yaptırmaya çalışmanız. Eğer böyle hissediyorsanız../

Adam akşam vakti size gelmiş sanırım. Evde yemek yoksa dışarıdan söylemek gayet normal. Bunu da normal şartlarda ev sahibi yapar. Bence o kadar da cimrileşmeyin. Ortada başka sorunlar varsa bilemem...
Son 1 Ayda bana maliyeti yaklasik bin besyuz lira :(

bebeğin bakımına yardımcı oluyorsa yemek de yiyecek tabii.. 1-2 dürüm yemiş çok mu??
farkındaysanız o ex dediğiniz kişi bebeğin babası..
sapla samanı karıştırmayalım lütfen..
el insaf..

Ben de kredi çekiyorsunuz, adama ev araba aldınız sandım.
2 dürüm. Lafını etmeye değmez.
Ki akşam gelene bir şey yedirilir, aç mı kalsın?

Sorun burada bence sen oğlumla ilgilen ben sana yemek ısmarlayayım şeklinde babalık yaptırmaya çalışmanız. Eğer böyle hissediyorsanız../
Bu en ufak ornekti. Adam hic elini Cebine atmiyor ki

Back
X