Ex'in nasıl ex olduğuna bağlıaldatma şiddet yok ise görüş bence.
Biliyorum olmaz diyeceksiniz ama benim şartları göz önünde bulundurun kızzz :)
Deprem olduğundan beri elime erkek eli değmedi, libido yerlerde zaten ( eskiden de düşüktü ama depremde sıfırlandı)
Şehirde de 2-3 kafe anca var sinema bile yok artık yani sosyalleşmem sıkıntı.
Zaten ara ara yine depremler oluyor kafa bir milyon
Neyse efendim ben de dedim dünya fani ölüm ani
Ex aşkım da sürekli buluşalım diyince kabul ettim görüştük yine sevgili olduk
Gerçi o öyle sanıyor bilmiyorum ( azer bülbül - duygularım darmadağın anlayamazsın )
Aranızda exle devam edip mutlu olan var mı? Taktik verin kızzz
Askoperipellam biraz mal olan exle sadece arada bir sevisilir. Ama libidom yok diyosun. Ee napican mallik mi cekicen bu yastan sonra (bu yas derken yani onca yasanan)
Boşver o zaman ya, sevgili ayaklarına girme , aşkım maskim cumlelerine , sevgililik yükümlülüklerine uzak dur :) takilmaca olarak devam et.Aynısı oldu değeri sıfır gözümde artık zaten kendine de dedim deprem olmasa görüşmezdim senle diye
Şarkının 1.35 saniyesinden itibaren dinleyin lütfen
Boşver o zaman ya, sevgili ayaklarına girme , aşkım maskim cumlelerine , sevgililik yükümlülüklerine uzak dur :) takilmaca olarak devam et.
En azından bildigin biri:)
Bende yokluktan değil aslında, gözümde değeri sıfır da değil :) birlikte olmak beni mutlu ediyor, ondan buluşuyorum. Çoook tatlı birisi, bebek gibi:) bakıp bakıp nazar duası okuyasim geliyorbirlikteyken bol kahkahali geçiyor her anımız, onla takılmayı seviyorum, ama sınırlarım belli yani, o da saygı duyuyor. Neden görüşmeyeyim ki hayatimda biri yoksa .
Ama sevgili olmak başka, arada fark var bence
Malmış zaten ne gerek var
Şiddet Allah korusun aldatma da yoktu ama heyecan yoktu bizde :)
Sevmediğim tarafları da varSeviyorsan neden ayrıldınız
Sevmediğim tarafları da varçok güvenilir, sözüne sadık biri değil. Neden sırf daşş gibi diye böyle biriyle sevgili olmaya devam edip kendimi kanser edeyim ki
Olmazz yaaa boş vaktin varsa bilemem tabi. Yaşlar kaç bu aradaBiliyorum olmaz diyeceksiniz ama benim şartları göz önünde bulundurun kızzz :)
Deprem olduğundan beri elime erkek eli değmedi, libido yerlerde zaten ( eskiden de düşüktü ama depremde sıfırlandı)
Şehirde de 2-3 kafe anca var sinema bile yok artık yani sosyalleşmem sıkıntı.
Zaten ara ara yine depremler oluyor kafa bir milyon
Neyse efendim ben de dedim dünya fani ölüm ani
Ex aşkım da sürekli buluşalım diyince kabul ettim görüştük yine sevgili olduk
Gerçi o öyle sanıyor bilmiyorum ( azer bülbül - duygularım darmadağın anlayamazsın )
Aranızda exle devam edip mutlu olan var mı? Taktik verin kızzz
Olmazz yaaa boş vaktin varsa bilemem tabi. Yaşlar kaç bu arada
Ghostla aşko direk bence at basindan gitsin.Yeni ilişkilere yelken ac azcik instagramda takil gozunu dört aç.Bolca kendini at sosyal medyaya illa yazan olur.Tatli bir kiz vibe aldim senden habeş maymunlariyla oyalanma.Peki bacılar gerçekten istediğim biri olursa ne yapayım aldattın muhabbeti olmaz de mi ?
Bence vaktiniz kıymetli 20 li yaşların başlarında olsa neyse derdim dee siz bilirsiniz tabi. Bende deprem bölgesindeyim böyle bi olay yaşadım takılsam takılırdım ama kestim attım uğraşamam
Yok yok, benim çocuk maşallah.Görsen ablası bir nazar duası da sen okursunNe güzel daş gibi adamla çıkmışsın benimkileri görsen Habeş maymunu
Peki bacılar gerçekten istediğim biri olursa ne yapayım aldattın muhabbeti olmaz de mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?