Ex’den Next olur mu aşkolar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şarkının 1.35 saniyesinden itibaren dinleyin lütfen

Askoperipellam biraz mal olan exle sadece arada bir sevisilir. Ama libidom yok diyosun. Ee napican mallik mi cekicen bu yastan sonra (bu yas derken yani onca yasanan)

Çok tatlısın

Dedim fakbadi mi olduk? yok be dedi günaydın iyi geceler gırla gidiyor sevgili olduk sanıyor ellam

Neyse ben müsait bi yerde indireyim bunu

Vayyy yine mi kederrrrr ama artık yetooo

Aynısı oldu değeri sıfır gözümde artık zaten kendine de dedim deprem olmasa görüşmezdim senle diye
Boşver o zaman ya, sevgili ayaklarına girme , aşkım maskim cumlelerine , sevgililik yükümlülüklerine uzak dur :) takilmaca olarak devam et.
En azından bildigin biri:)
Bende yokluktan değil aslında, gözümde değeri sıfır da değil :) birlikte olmak beni mutlu ediyor, ondan buluşuyorum. Çoook tatlı birisi, bebek gibi:) bakıp bakıp nazar duası okuyasim geliyor birlikteyken bol kahkahali geçiyor her anımız, onla takılmayı seviyorum, ama sınırlarım belli yani, o da saygı duyuyor. Neden görüşmeyeyim ki hayatimda biri yoksa .
Ama sevgili olmak başka, arada fark var bence

Seviyorsan neden ayrıldınız

Peki bacılar gerçekten istediğim biri olursa ne yapayım aldattın muhabbeti olmaz de mi ?

Sevmediğim tarafları da var çok güvenilir, sözüne sadık biri değil. Neden sırf daşş gibi diye böyle biriyle sevgili olmaya devam edip kendimi kanser edeyim ki

Ne güzel daş gibi adamla çıkmışsın benimkileri görsen Habeş maymunu

Olmazz yaaa boş vaktin varsa bilemem tabi. Yaşlar kaç bu arada

Peki bacılar gerçekten istediğim biri olursa ne yapayım aldattın muhabbeti olmaz de mi ?
Ghostla aşko direk bence at basindan gitsin.Yeni ilişkilere yelken ac azcik instagramda takil gozunu dört aç.Bolca kendini at sosyal medyaya illa yazan olur.Tatli bir kiz vibe aldim senden habeş maymunlariyla oyalanma.

Ne güzel daş gibi adamla çıkmışsın benimkileri görsen Habeş maymunu
Yok yok, benim çocuk maşallah.Görsen ablası bir nazar duası da sen okursun boylu poslu, kaslı, maviş, dalgalı sarı saçlar , sevimli Türkçe aksan falan
Karakteri daha düzgün olsa bırakmazdim başkasına ama ne yapayım, alan hayrını görsün

Valla istedigin biri olmuyor istediğin biri gibi görünüyor sadece bir süre oda. Yani nadirdir mutlu olan ciddi pişman olması gerekiyor bilmiyorum
Ben sağlam zemin olması gerekiyor herşeyi oturup konuşmamız lazım demiştim exe taktın zemin zemin etüt yaparız demişti
Baktım yine sonradan aynı terane anlaşamadıgımiz konular da hemen başından uğraştırma beni yallah dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…