Oldu. Ablam evlendi şu an hamile çok mutlular adam utanmasa alnına karımı seviyorum yazacak
Ghostla aşko direk bence at basindan gitsin.Yeni ilişkilere yelken ac azcik instagramda takil gozunu dört aç.Bolca kendini at sosyal medyaya illa yazan olur.Tatli bir kiz vibe aldim senden habeş maymunlariyla oyalanma.
Valla istedigin biri olmuyor istediğin biri gibi görünüyor sadece bir süre oda. Yani nadirdir mutlu olan ciddi pişman olması gerekiyor bilmiyorum
Ben sağlam zemin olması gerekiyor herşeyi oturup konuşmamız lazım demiştim exe taktın zemin zemin etüt yaparız demişti
Baktım yine sonradan aynı terane anlaşamadıgımiz konular da hemen başından uğraştırma beni yallah dedim.
Yok yok, benim çocuk maşallah.Görsen ablası bir nazar duası da sen okursunboylu poslu, kaslı, maviş, dalgalı sarı saçlar , sevimli Türkçe aksan falan
Karakteri daha düzgün olsa bırakmazdim başkasına ama ne yapayım, alan hayrını görsün
Yaparsın baby benim bile umudum var kendimdenMaşallah
Ben ne zaman mutlu evlilik yapacam ya ?
Ne zaman baba mezarda mı
Yaparsın baby benim bile umudum var kendimden
Kendinin farkında olan bir erkekten tehlikeli çok az şey vardır.Yok yok, benim çocuk maşallah.Görsen ablası bir nazar duası da sen okursunboylu poslu, kaslı, maviş, dalgalı sarı saçlar , sevimli Türkçe aksan falan
Karakteri daha düzgün olsa bırakmazdim başkasına ama ne yapayım, alan hayrını görsün
Benim tecrübelerim hep olumsuz bu konuda.Biliyorum olmaz diyeceksiniz ama benim şartları göz önünde bulundurun kızzz :)
Deprem olduğundan beri elime erkek eli değmedi, libido yerlerde zaten ( eskiden de düşüktü ama depremde sıfırlandı)
Şehirde de 2-3 kafe anca var sinema bile yok artık yani sosyalleşmem sıkıntı.
Zaten ara ara yine depremler oluyor kafa bir milyon
Neyse efendim ben de dedim dünya fani ölüm ani
Ex aşkım da sürekli buluşalım diyince kabul ettim görüştük yine sevgili olduk
Gerçi o öyle sanıyor bilmiyorum ( azer bülbül - duygularım darmadağın anlayamazsın )
Aranızda exle devam edip mutlu olan var mı? Taktik verin kızzz
Benim tecrübelerim hep olumsuz bu konuda.
2 kez denedim (2 farklı sevgiliyle).. Olmuyor. Çünkü ayrılmanın bi sebebi oluyor zaten, o sebep de orda olduğu gibi duruyor. Ben hep yine aynı problemleri yaşayıp, yine aynı sebeplerden ayrıldım. Seyrettiğin filmi en baştan bi daha seyretmeye benziyor :/
Birlikte keyifli vakit geçirilir ama bence artık ciddi bir şey olmaz. Tekrar denemeniz gerektiğini diretiyorsa ciddi bir şekilde uyarırsınız. Ayak uyduramazsa tamamen iletişimi kesersiniz.
Abisi evlendiği hanımefendiyi mi süründürmüş evlilik öncesi?Bunun abisi de böyle süründüre süründüre evlenmiş istikrarlı kadın lazım bunlara aşkı gururundan önce gelmelik.
Ben de çok gurur var ( fazla gurur döte vurur)
Olmaz yani bizden :)
Next olması için mallığının düzelmiş olması gerekmiyor mu? Ki mallık pekde geçici değilBiraz maldı
Next olması için mallığının düzelmiş olması gerekmiyor mu? Ki mallık pekde geçici değil
Seviyorsanız ve birbirimize karşı saygısızlığınız olmadıysa bu İst olabilir.
Pasaportu üç kuruş etmeyen bri yerin yabancisi ya, boşver onlarıHe yabancı He ondan öyle yakuşuklu,
benim gidiş yolumda hata var Türk erkolarını şutlamam lazım
hahaha kendi resmini #handsome (yakışıklı) diye hastaglayan biriKendinin farkında olan bir erkekten tehlikeli çok az şey vardır.
Arada lazım oluyor. Tabi yeni birini tanımaktan daha zahmetsiz. Kullanışlı.Malmış zaten ne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?