Ex’den Next olur mu aşkolar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ghostla aşko direk bence at basindan gitsin.Yeni ilişkilere yelken ac azcik instagramda takil gozunu dört aç.Bolca kendini at sosyal medyaya illa yazan olur.Tatli bir kiz vibe aldim senden habeş maymunlariyla oyalanma.

Çok teşekkür ederim tamam öyle yapayım

Aynen canım ya

He yabancı He ondan öyle yakuşuklu,

benim gidiş yolumda hata var Türk erkolarını şutlamam lazım

Kendinin farkında olan bir erkekten tehlikeli çok az şey vardır.

Benim tecrübelerim hep olumsuz bu konuda.
2 kez denedim (2 farklı sevgiliyle).. Olmuyor. Çünkü ayrılmanın bi sebebi oluyor zaten, o sebep de orda olduğu gibi duruyor. Ben hep yine aynı problemleri yaşayıp, yine aynı sebeplerden ayrıldım. Seyrettiğin filmi en baştan bi daha seyretmeye benziyor :/

Birlikte keyifli vakit geçirilir ama bence artık ciddi bir şey olmaz. Tekrar denemeniz gerektiğini diretiyorsa ciddi bir şekilde uyarırsınız. Ayak uyduramazsa tamamen iletişimi kesersiniz.

Doğru söylüyorsunuz zaten dedim Ya deprem olmasa eski sosyallipim olsa görüşmezdim neyse bakalım biter yine

Birlikte keyifli vakit geçirilir ama bence artık ciddi bir şey olmaz. Tekrar denemeniz gerektiğini diretiyorsa ciddi bir şekilde uyarırsınız. Ayak uyduramazsa tamamen iletişimi kesersiniz.

Bunun abisi de böyle süründüre süründüre evlenmiş istikrarlı kadın lazım bunlara aşkı gururundan önce gelmelik.

Ben de çok gurur var ( fazla gurur döte vurur)

Olmaz yani bizden :)

Bunun abisi de böyle süründüre süründüre evlenmiş istikrarlı kadın lazım bunlara aşkı gururundan önce gelmelik.

Ben de çok gurur var ( fazla gurur döte vurur)

Olmaz yani bizden :)
Abisi evlendiği hanımefendiyi mi süründürmüş evlilik öncesi?
Yani ben muhatap bile olmazdım eğer abisi gibi biriyse.

He yabancı He ondan öyle yakuşuklu,

benim gidiş yolumda hata var Türk erkolarını şutlamam lazım
Pasaportu üç kuruş etmeyen bri yerin yabancisi ya, boşver onları
Kendinin farkında olan bir erkekten tehlikeli çok az şey vardır.
hahaha kendi resmini #handsome (yakışıklı) diye hastaglayan biri bundan üç sene önce yeni tanıştığimizda En buyuk kk 'ya anlatmıştım. "Ne güzel kanka,keşke benim de yakışıklı sevgilim olsaydı da kendi resmine yakışıklı diye etiket yapsaydı" demişti
Johnny Bravo'ya benzetiyorum zaten, saçına tonla krem sürüp fön tutup tarar , köpükler evden çıkmadan farkında kendini. Son buluşmamızda hayatında uzun süredir benden baska kimse olmadığıni söylemişti 'seni tanıyıp mi ilgilenmiyorlar yoksa tanımadan mi.
Çünkü tanıyıp bırakıyorlarsa haklılar ben de bırakmıştım' dedim, tanımadan ilgilenmiyorlarmis. 'onlar körler heralde' dedim, teselli ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…